Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 17:19
słucham, czytam i kurwa niech mi ktoś nie mówi że ze sotirovic nie sabotuje... ewidentnie, nie trafił w piłkę, przewrócił się, przestrzelił, za dużo kiwał, wywrócił się, źle przyjął, nie dobiegł do piłki. Chuj mnie strzela jak słyszę to nazwisko...
Ekstraklasa? to chyba jakiś żart. Na dzień dzisiejszy nie widzę żadnych szans. Tu już nawet o trenera nie chodzi, piłkarzyki są cieniami samych siebie. Było już tak dobrze, ale oczywiście wszystko musiało się spierdolić, przecież to tylko kurwa my mamy takie szczęście do działaczy, trenerów, piłkarzy i tej całej otoczki.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ja się wcale nie zdziwię jak Radek komuś wygarnie i dziwnym trafem straci miejsce w składzie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Wymień chociaż 30 powodów dla ktorych Pogoń gra słaob i nie wygrywa meczu.
przesadziłeś więcej nie mogłeś ?
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.