Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/04/2012 14:55
"- Chwała mu za to że wytrzymał w pełnym tempie 70minut na boisku, a nie prześlizgał się przez cały mecz" - mówił Tarasiewicz o Kucharskim. A teraz go nie zabiera do Radzionkowa. Dla mnie był jednym z niewielu którym się chciało grać z Grudziądzem. Czyżby słaby trener?
Jeszcze podsłuchane wywody dwóch Panów związanych na stałe z klubem, na wczorajszym treningu:
- Dobrze że zmiana trenera nastąpiła teraz w tym momencie.
- Przyjrzał się piłkarzom w meczu i wie na co ich stać.
- W Radzionkowie będzie lepiej bo będą grać bez presji kibiców.
- Chyba Flota odda Nam punkty.
- Najtrudniejszy mecz będzie w Ząbkach.
- Tam jest nierówne boisko to tylko może zagrać Vuk, bo Donald to sobie nogi połamie.
- Jak będzie ciężko to trzeba chyba wyłożyć pieniążki na stół( premia dla Naszych grajków, czy może Dolcanu? )
Jak nie będą grali na miarę pierwszego składu, to nie ma co wiecznie stawiać na nich tylko traktować jak normalnych członków zespołu. Jakoś bez nich Pogoń była w stanie być najlepsza w lidze. A to, że zarabiają pewnie nie mało nie powinno czynić z nich "świętych krów", które muszą grać zawsze nawet ze stratą dla drużyny.
Na razie to Budce by się przydały zajęcia doskonalące z Hricko z podawania piłki między sobą. Bo to co robili z Olimpią, to albo kompletny brak zgrania, albo panowie rywalizowali między sobą, który zagra drugiemu bardziej wredną piłkę.
"- Chwała mu za to że wytrzymał w pełnym tempie 70minut na boisku, a nie prześlizgał się przez cały mecz" - mówił Tarasiewicz o Kucharskim. A teraz go nie zabiera do Radzionkowa. Dla mnie był jednym z niewielu którym się chciało grać z Grudziądzem. Czyżby słaby trener?
Jeszcze podsłuchane wywody dwóch Panów związanych na stałe z klubem, na wczorajszym treningu:
- Dobrze że zmiana trenera nastąpiła teraz w tym momencie.
- Przyjrzał się piłkarzom w meczu i wie na co ich stać.
- W Radzionkowie będzie lepiej bo będą grać bez presji kibiców.
- Chyba Flota odda Nam punkty.
- Najtrudniejszy mecz będzie w Ząbkach.
- Tam jest nierówne boisko to tylko może zagrać Vuk, bo Donald to sobie nogi połamie.
- Jak będzie ciężko to trzeba chyba wyłożyć pieniążki na stół( premia dla Naszych grajków, czy może Dolcanu? )
Oj tam, wygłupiali się, przecież mieli świadomość że ktoś ich podsłuchuje ... A tak poważnie, kabaret...
Wiem, że Taraś po trzech/czterech meczach mniej więcej będzie wiedział na czym stoi, jeśli chodzi o zawodników... ale kurwa, "spasiony salceson" w składzie na RR a Zwoliński nie, to jednak lekkie przegięcie (o stoperach, nie wspomnę)... Trener może nie jest niewidomy ale może jednak ma jakieś bielmo na oczach...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 00:02
no w maju ale wiesz, jednak ten okres dla maturzysty jest bardzo ważny, bodajże z Lebedyńskim sytuacja była podobna. poza tym pewnie rodzice też w tym przypadku mają coś do powiedzenia
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same - Phil Bosmans
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/04/2012 14:32
Arbitrem jutrzejszego meczu z Pogonią Szczecin - jak ogłosił Polski Związek Piłki Nożnej - będzie Piotr Wasielewski z Kalisza. To sędzia, który prowadził jeden mecz radzionkowian w bieżących rozgrywkach, przegrany u siebie 0:1 z Bogdanką Łęczna. Szczecinianiom zaś sędziował on aż trzy mecze, ale dwa z nich też obecny wicelider tabeli kończył bez zdobytego choćby punktu.
Tak podaje strona Ruchu Radzionków. To była zmiana sędziego?
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Arbitrem jutrzejszego meczu z Pogonią Szczecin - jak ogłosił Polski Związek Piłki Nożnej - będzie Piotr Wasielewski z Kalisza. To sędzia, który prowadził jeden mecz radzionkowian w bieżących rozgrywkach, przegrany u siebie 0:1 z Bogdanką Łęczna. Szczecinianiom zaś sędziował on aż trzy mecze, ale dwa z nich też obecny wicelider tabeli kończył bez zdobytego choćby punktu.
Tak podaje strona Ruchu Radzionków. To była zmiana sędziego?
Wpisywałem wczoraj obsadę i był sędzia: Marek Karkut (Warszawa), a Wasielewski do Polkowic jedzie...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.