Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 14/07/2011 21:51
Kameruńczyk niby podpisał kontrakt,t a jego kartę na spółkę wykupiły firmy EPA i Calbud.Natomiast Hrymowicz jest wg.wybiórczej na testach w Bydgoszczy.Co do niego to wydaje mi się, że jak idzie do beniaminka 1 ligi, to jego celem nie są ambicje sportowe tylko zapewne kasa którą w Bydgoszczy za sprawa Osucha się znalazła.Sprawa oczywiście rozbiła się o kasę.Nie bronię zarządu, ale jakoś inni zawodnicy nawet bardziej znani potrafili się dogadać tylko Hrymo nie
Awans sportowy? No bez przesady... rozdmuchają sprawę awansu tak jak u nas i będzie takie samo rozczarowanie. Awans sportowy, jeśli w ogóle o takim można mówić byłby jakby poszedł do e-klasy, chociaż i to wątpliwe. Siano się liczy i nic więcej.
Wyjdź stąd. Najpierw mówisz, że środek tabeli, a po chwili dodajesz, że pierwszy mecz pokaże... I Ty się mienisz kibicem Pogoni Szczecin ? Czy może bliżej Ci do Zawiszy?
A skąd człowieku wiesz gdzie on jest na testach i dlaczego nie podpisał nowego kontraktu??
Nowy nabytek Dumy Pomorza w akcji
http://www.youtube.com/watch?v=JvY72LqMIrY
A no stąd człowieku. że w przeciwieństwie do Ciebie czytam i nie ograniczam się tylko do tego forum.Zresztą napisałem "za wybiórczą" jeśli wiesz którą gazetę mam na myśli.Natomiast co do okoliczności nie podpisania. wyraziłem swoją opinię w myśl przysłowia "jeśli nie wiadomo o co chodzi.to o chodzi o pieniądze".Po za tym wiadomym jest już, że były rozbieżności finansowe.A teraz sobie można gdybać czy klub poskąpił czy Hrymowicz był zbyt pazerny.Tylko dziwne że z Pogonią potrafili się dogadać zawodnicy teoretycznie lepsi i zapewne drożsi a Hrymo jakoś nie.Mało tego uważam za "zamieszał" jego menago
A skąd człowieku wiesz gdzie on jest na testach i dlaczego nie podpisał nowego kontraktu??
A no stąd człowieku. że w przeciwieństwie do Ciebie czytam i nie ograniczam się tylko do tego forum.Zresztą napisałem "za wybiórczą" jeśli wiesz którą gazetę mam na myśli.Natomiast co do okoliczności nie podpisania. wyraziłem swoją opinię w myśl przysłowia "jeśli nie wiadomo o co chodzi.to o chodzi o pieniądze".Po za tym wiadomym jest już, że były rozbieżności finansowe.A teraz sobie można gdybać czy klub poskąpił czy Hrymowicz był zbyt pazerny.Tylko dziwne że z Pogonią potrafili się dogadać zawodnicy teoretycznie lepsi i zapewne drożsi a Hrymo jakoś nie.Mało tego uważam za "zamieszał" jego menago
A co byś powiedział na info z pierwszej ręki??Jeśli jest taki dobry to co robi w zawiszy??I o jakim awansie wy piszecie Kubot dostał zawodników których wybrał mu prezes i ma nimi grać.
"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
A co byś powiedział na info z pierwszej ręki??Jeśli jest taki dobry to co robi w zawiszy??I o jakim awansie wy piszecie Kubot dostał zawodników których wybrał mu prezes i ma nimi grać.
No właśnie,Myślałem ze jak Hrymowicz zmieni klub to na......lepszy.A bydgoski Zawisza takim klubem nie jest i nie zanosi się aby był.Mogą zamieszać, ale nie jest to drużyna na awans.Co do Hrymowicza nie przesądzam sprawy i być może niedługo się dowiemy jak było.Na pewno chciałem aby został w Pogoni bo uważam że ma chłopak potencjał i był "swój".Teraz pójdzie do Zawiszy a więc klubu w tym momencie bardziej nielubianego niż wcześnie,j chociażby na nasze porażki z nimi na "innym" polu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.