Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 15/06/2011 18:33Legia nie przedłuży kontraktu z Szałachowskim. Przydałby sie w Pogoni, ale podobno jest już po słowie z ŁKS-em. Według 90minut.pl zakładka transfery. Pogoń jest zainteresowana Pawłem Alancewiczem z OKS-u 1945 Olsztyn(II liga). Zagrał on 23 spotkania w II lidze strzelając przy tym 8 goli, Krzysztofem Czabański z Jaroty Jarocin ( II liga). 26 spotkań rozegranych w II lidze i jeden gol w Pucharze Polski. Arakadiuszem Kopruckim z OKS-u 1945 Olsztyn, który rozegrał 32 spotkania w drugiej lidze, bez zdobycia bramki. Kolejnym zainteresowanym jest Mateusz Śliwa z Jaroty Jarocin. Rozegrał on 24 mecze w II lidze, nie zdobywajac zadnej bramki.
Ostatnio edytowany przez: pogoniarz96, 15 czerwca 2011, 18:49 [2 raz(y)]
Przydałby się bo co Ma znane nazwisko Wiesz ile Szałachowski zagrał meczów w ostatnim sezonie, a raczej w ostatnich kilku latach Nie ma sensu ściągać tu zawodnika, który częściej się leczy niż trenuje, poza tym, Wólkiewicz udowodnił, że trzeba mu dawać grać, a będą efekty. Nic nie mam do Szałacha, ale nie potrzebny nam tak kontuzjogenny zawodnik o wysokich wymaganiach finansowych. Mamy Wólkiewicza i mam nadzieje, że Sasal będzie na niego stawiał.
Przydałby się bo co Ma znane nazwisko Wiesz ile Szałachowski zagrał meczów w ostatnim sezonie, a raczej w ostatnich kilku latach Nie ma sensu ściągać tu zawodnika, który częściej się leczy niż trenuje, poza tym, Wólkiewicz udowodnił, że trzeba mu dawać grać, a będą efekty. Nic nie mam do Szałacha, ale nie potrzebny nam tak kontuzjogenny zawodnik o wysokich wymaganiach finansowych. Mamy Wólkiewicza i mam nadzieje, że Sasal będzie na niego stawiał.
zgadzam sie z przedmowcą w 100%
Po pierwsze wyzdrowiał, a po drugie ostatnie mecze pokazały na co go stac.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 15/06/2011 22:44
Dobrze powiedziane,że ostatnie mecze mu wyszły.Szałach ma tak,że kilka meczy mu wyjdzie i obstawiać można u buków,że złapie kontuzje,która na dłużej go wyeliminuje.Zresztą ja mu dobrze życzę,więc lepiej niech do 1 ligi się nie pcha,wiadomo ekstraklasa i zaplecze jeden pies,ale mała różnica jest i bankowo będą trafiać się mecze,które mogą być dla niego rzeźnią,parę lat temu gdy Pogoń grała w 2 lidze,przykład Bataty pokazał,że o Szałacha to trzeba by było się modlić,by jak najwięcej meczów zagrał.
Smolny mowil ze priorytetem jest rasowy i bramkostrzelny napastnik. jestem ciekaw kogo tym razem wymysla.
RASIAK! ;D
Rasiak dobry ale trochę za młody, przydałby się ktoś z doświadczeniem ekstraklasowym ~40 lat
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Kto przyjdzie ten przyjdzie. Byle by nikt z ekstraklasy nam nikogo nie wyciągnął wartościowego. Szczególnie o dwóch sie boję. Bo to nie jest tak, że nikt sie 1 lidze nie przygląda.
Co najlepiej pokazują transfery z Floty, kto by pomyślał, że Żukowski pójdzie do Śląska, a Pruchnik do ŁKS-u.
ponoc lapal sie do kadry drugoligowego FC Augsburg, kopal w skonczonym sezonie w Mannheim/5 liga
Podobno on ma wzmocnić Pogoń, oraz z Wisły Płock - Lewandowski, ze szkockiej 1 ligi obrońca Kucharski i z Polonii Bytom Hricko. I Hrymowicza mają zamiar wyjebać.
ponoc lapal sie do kadry drugoligowego FC Augsburg, kopal w skonczonym sezonie w Mannheim/5 liga
Na meczu sprawiał całkiem dobre wrażenie - lewonożny, dobrze kopie [: Gorzej nieco z grą w destrukcji, bo tam kilka razy dał się okiwać 17 latkowi z Uni Janikowo. Ogólnie po wczorajszym meczu kilka nazwisk warto sobie zapamiętać.
Słowak Peter Hricko, 30-letni prawy obrońca, podpisał dwuletni kontrakt z
Pogonią Szczecin. Zawodnik ma już za sobą występy w europejskich pucharach
przeciwko … Barcelonie.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 17 czerwca 2011, 10:12 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Słowak Peter Hricko, 30-letni prawy obrońca, podpisał dwuletni kontrakt z Pogonią Szczecin. Zawodnik ma już za sobą występy w europejskich pucharach przeciwko … Barcelonie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.