No i dobrze szczególnie ten Japoniec, dobry jest, walczak. Wgl na Łotwie traktuje się Polskę jak Europe zachodnia w futbolu. A Japończyk inaczej nie moze grac niz dobrze, bo grał w Lidze Mistrzów i był podstawowym zawodnikiem Metalurgsu w lidze... Strzelajac 6 goli w 15 meczach i moze miał pare asyst, to bedzie dobry. Radler niech jeszcze podpisze!! Ehh tylko tego szkoda...
Bramkarz Bartosz Fabiniak i japoński pomocnik Takafumi Akahoshi podpisali kontrakty z Pogonią Szczecin. Fabiniak już w przeszłości grał w Pogoni w latach 2004-2005. Wówczas wystąpił w 8 meczach ekstraklasy. Ostatnie pięć lat spędził w Widzewie Łódź. W obecnym sezonie jednak nie zagrał w pierwszej drużynie łódzkiego klubu. Akahoshi przez rundę jesienną obecnego sezonu grał w łotewskim Metalurgsie Lipawa. Zagrał w 15 meczach ligowych i strzelił 6 goli. Wcześniej reprezentował barwy japońskich zespołów m.in. Urawa Red Diamonds, Mito HollyHock oraz Zweigen Kanazawa.
A więc stało się pierwszy Japoniczyk w Polskiej Piłce i do tego w Pogoni.Mam nadzieje,że będzie z niego pożytek i pomoże Pogoni się utrzymać
Bramkarz Bartosz Fabiniak i japoński pomocnik Takafumi Akahoshi podpisali kontrakty z Pogonią Szczecin. Fabiniak już w przeszłości grał w Pogoni w latach 2004-2005. Wówczas wystąpił w 8 meczach ekstraklasy. Ostatnie pięć lat spędził w Widzewie Łódź. W obecnym sezonie jednak nie zagrał w pierwszej drużynie łódzkiego klubu. Akahoshi przez rundę jesienną obecnego sezonu grał w łotewskim Metalurgsie Lipawa. Zagrał w 15 meczach ligowych i strzelił 6 goli. Wcześniej reprezentował barwy japońskich zespołów m.in. Urawa Red Diamonds, Mito HollyHock oraz Zweigen Kanazawa.
A więc stało się pierwszy Japoniczyk w Polskiej Piłce i do tego w Pogoni.Mam nadzieje,że będzie z niego pożytek i pomoże Pogoni się utrzymać
Ten koleś grał już w Polsce, a właściwie to siedział w ŁKS-ie, 0 występów. Więc nie pierwszy
nie pierwszy, kilka lat temu Górnik Zabrze zakontraktował jakiegoś japońca
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Skoro grał w Łotewskiej lidze, to nie musi być taki słaby, po jej boiskach biegał Rudnevs, a potem zgubił Juventus ^^
Swoją drogą ta pani prezes działa mi trochę na nerwy...
Z drugiej strony pokonaliśmy tego mistrza Łotwy 2-0 w sparing w Turcji rok temu.
Skoro grał w Łotewskiej lidze, to nie musi być taki słaby, po jej boiskach biegał Rudnevs, a potem zgubił Juventus ^^
Swoją drogą ta pani prezes działa mi trochę na nerwy...
Z drugiej strony pokonaliśmy tego mistrza Łotwy 2-0 w sparing w Turcji rok temu.
Dodam tylko, że koles na erasmusie był na Łotwie i mało pochlebnie wypowiadał się o tamtejszej lidze. Ogórkowa liga i tyle.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 27/01/2011 18:10
Nie ma się na razie czym podniecać. Wszystko wyjdzie w praniu. Przypomnę, że mieliśmy kiedyś najlepszych piłkarzy globu (zastęp Brazylijczyków), supersnajpera z Chile (Rodriguez), czarodzieja środka pola (Silvera Fontela) i gościa, który walczył w Copa Libertadores (Batata II), więc zbastujmy z wymaganiami i dajmy się cudzoziemcowi zaaklimatyzować. A jak zaskoczy to tym lepiej dla Pogoni.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
nie przypominaj. do dziś mam przed oczami jego 'sam na sam' w meczu z Groclinem z 2002.
(...)czarodzieja środka pola (Silvera Fontela)
strzelił bramę w debiucie? strzelił kiedy dawał zmianę w meczu z Odrą Wodzisław to komentator w radiu rzucił: "no proszę, a jednak potrafi szybko biegać"
Z Japończykiem będzie inaczej, inna mentalność. Mam nadzieję.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.