Pomijając już twoje krzywe teksty , chciałbym zaznaczyć iż to że dajesz buziaki swoim murzynskim kolegą w Szwecji nie znaczy że ktoś tutaj sobie tego życzy.
Takim cepom jak on od razu powinno dawac się bana.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 16/01/2011 23:17
Wracając do tematu, wczoraj przy piwku gadałem z dwoma kolesiami z Białegostoku. Z Płatkiem mają ogólnie dobre wspomnienia i mają o nim dobre mniemanie, ale ogólnie nie jest to trener typu "zamordysta" który będzie gonił gwiazdeczki do roboty, stwierdzili że wręcz odwrotnie, chłop nawet na dużo piłkarzykom pozwalał. U nas to wyjdzie w praniu, ale mam nadzieję, że nie ma w tych ich słowach prawdy, albo że Artur zmienił podejście jak zobaczył Petasza
Ostatnio edytowany przez: Dziad, 16 stycznia 2011, 23:25 [1 raz(y)]
Masz rację - sezon jest sracony. Utrzymania, jednak nie mamy zagwarantowanego. Trzeba będzie je wywalczyć na boisku, grając pod duża presją, która nie pozwoliłaby rozwinąć skrzydeł Juszczakowi - pamiętajmy o dwóch 'setkach' Juszczaka w 'wygranym' meczu z GieKSą.
Standardowe myślenie, gdzie wynik jest najważniejszy.Wszyscy idą takim tokiem, i dlatego u nas tak krucho z młodzieżą i ich grą w wyższych szczeblach ligowych. Dostał praktycznie jedną szansę, i od razu go skreśliłeś Dobrze, że nie szkolisz juniorów
Standardowe myślenie, gdzie wynik jest najważniejszy.Wszyscy idą takim tokiem, i dlatego u nas tak krucho z młodzieżą i ich grą w wyższych szczeblach ligowych. Dostał praktycznie jedną szansę, i od razu go skreśliłeś Dobrze, że nie szkolisz juniorów
Na fantazję i grę bez stresu można sobie pozwolić właśnie w juniorach. Brak tych czynników powoduję, że polska młodzież grająca w 'dorosłej piłce' odstaje od swoich zagranicznych rówieśników. Natomiast u seniorów, którzy zawodzą, nieczas na fantazję - gra w tym wypadku musi być przede wszystkim skuteczna . Poza tym o liczbę młodych w Naszym składzie nie musisz sie martwić jest ich sporo jak na ostatnie czasy. 7 występów o łącznej długości kilkudziesięciu minut ma się nijak do kilkunastu o długości kilkuset minut, pewnie Płatek miał świadomości tego, że Juszczak w Gryfinie będzie pewniakiem.
Czytalem na 1liga.com.pl ze LKS moze nie dostac licencji do ekstraklasy. Pogoń pewnie tez jak za rok moze dwa awansuje to licencji nie dostaniemy bo wymogi coraz wieksze sa :/
Dlatego ja wynikami nie przejmuje się,oby tylko się utrzymali.Latem ktoś ciekawy awansuje,ktoś spadnie z ekstraklasy i znów będzie interesująco.Puki konkretnych planów na temat stadionu nie będzie o awansie można pomarzyć.Na dłuższą metę pomysłów na prowizorkę także nam zabraknie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 17/01/2011 22:40
Mi wydaje się, że brak licencji dla ŁKSu to nie tylko wina stadionu. Przykład Sysnowiec, Wisła mogła tam rozgrywać swoje spotkania eliminacjach do Ligi Mistrzów, ale był już problem aby rozegrać tam spotkanie 2 ligi. Kurwa jak będzie trzeba to miśki z PZPNu nawet stodole dadzą licencje, a najnowocześniejszy obiekt odrzucą.
Mi wydaje się, że brak licencji dla ŁKSu to nie tylko wina stadionu. Przykład Sysnowiec, Wisła mogła tam rozgrywać swoje spotkania eliminacjach do Ligi Mistrzów, ale był już problem aby rozegrać tam spotkanie 2 ligi. Kurwa jak będzie trzeba to miśki z PZPNu nawet stodole dadzą licencje, a najnowocześniejszy obiekt odrzucą.
ŁKS po prostu wkurwił PZPN i przez najblizsze parę lat PZPN, będzie mu rzucał kłody pod nogi za proces o odszkodowanie dla ŁKSu w zwiazku z degradacją, która była wałkiem na bogato.
Dostojny kocur - Jak bys mieszkal tyle lat poza polska co ja to bys napewno nic nie pisal, ale ty pewnie po nie udanych akcesach na ogokach w niemczech postanowiles zostac kurwa albo konfidentem ale to juz twoja brocha...buziak cwoku
"Skurwysynu psi oddechu bez pośpiechu,
jeszcze się spotkamy ty podczłowieku...
Jeszcze się spotkamy i jeszcze zobaczymy...
Jaką trudność wtedy sprawi ci przełknięcie śliny!!!"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.