W tym meczu było wszystko: grad bramek, obronione karne, czerwone kartki, nieuznane bramki, dynamiczne zmiany wyniku - uczta dla kibica piłkarskiego.
Nie bardzo rozumiem decyzje o ewentualnym sprowadzeniu Fabiniaka - jasne, że w dobrym klubie potrzeba dwóch klasowych bramkarzy, ale w momencie kiedy mamy pewniaka Janukiewicza (który był piłkarzem sezonu w Pogoni) nie wiem czy warto sprowadzać równorzędnego rywala, który będzie grzać ławkę przez większość część sezonu - do tego jakoś trudno mi uwierzyć, żeby któryś z tych dwóch bramkarzy zgodził się na rolę bramkarza wchodzącego z ławki.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 14 stycznia 2011, 23:54 [1 raz(y)]
A ja skłaniam się w kierunku letniego transferu Radka do innego klubu i przez najbliższe pół roku Bartek będzie szykowany na role jedynki.Jednym z klubów zainteresowanych jest Jagiellonia ale do dyskusji pewnie wrócimy za pół roku.
A ja skłaniam się do tego żeby Radek został, jeśli chodzi o umiejętności to Bartek z całym szacunkiem dla niego może jedynie grzać ławę przy takim zawodniku- nie ten poziom piłkarski ale jak wiadomo czas pokaże co z tego wyjdzie.
ja bym sie rewelacji nie spodziewal...
ten grajek w Polsce - troche jak turysta. Sezon/dwa w jednym klubie i wypad dalej na wycieczce po Polsce... Kazdy kolejny klub - to degradacja w karierze... (moze poza Zaglebiem w owym czasie)
Zaslug w zdobyciu MP przez Zaglebie tez raczej nie ma, skoro wg powyzszej stronki rozegral 10 spotkan w sezonie...
Pilkarza jakich wiele w klasie rozgrywkowej, w ktorej obecnie wystepuje. Moze zamiast zajmowac sie egzotyka, dalej penetrowac rynek zachodniopomorski - takie moje zdanie
Fabiniak dobrze powiedzial , ze jeszcze nikomu rywalizacja nie zaszkodzila . Przy sporym doswiadczeniu Fabiniaka z esktraklasowych boisk ,Radek napewno nie bedzie sie opierdalal na bramce (jeden z niewielu ktoremu mozna tego nie zarzucic) tylko jeszcze bardziej zwiekszy sie jego skutecznosc ..
Powinnismy oddac flocie z pieciu zawodnikow za nwogu, niech nawet sobie sami wybiora kogo chca...
Skąd pewność, że Nwaogu by się w Pogoni sprawdził? Grał w kilku klubach gdzie grał piach. Nawet w Zniczu sobie nie poradził. We Flocie mu się udało. Ale takich, którym we Flocie się udało a gdzie indziej nie jest przynajmniej kilku. Szukać daleko nie trzeba - Dziuba.
Dajcie spokój z murzynem z afryki który twierdzi, że ma 21 lat...
a wygląda:
Najstarszy 21 latek jakiego widziałem!
Na oko to on ma 29 lat. Poszedł do urzędu czy innego szamana powiedział, że ma 21 lat i tyle.
Dzisiaj czytalem w necie artykul z przegladu sportowego o naszym zawodniku na 800 metrow Lewandowskim . Artykul o jego przygotowaniach w Kenii i biegaczach z tamtego rejonu.
W jednym z fragmentow opisuja perypetie jakiegos mistrza sprzed lat
(''') ". Albo pomylił czas, kiedy rodzina stąd uciekła, albo błędna jest data jego urodzin. W Kenii mało kogo to dziwi. Zdarza się, że nawet mistrzowie mają w paszportach złe dane. Nikt tego otwarcie nie powie, ale tak jest. - Jak można podać dokładny wiek dziecka, skoro rodzi się w lepiance? Kto będzie specjalnie szedł do miasta, by je rejestrować? A kalendarza nikt nie ma - mówi Tomek. - Często jest tak, że czekają, i jedna albo kilka osób wyrusza w końcu do urzędu, by zarejestrować od razu kilkoro dzieci. Kto by pamiętał, które kiedy się urodziło. Umykają nie dni, ale lata. Jakie to ma znaczenie?" Tytuł strony
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 16/01/2011 12:59
No a jakich więcej dowodów trzeba? Wystarczy popatrzeć na niego, to raz. Potem zobaczyć gdzie się urodził i zastanowić się ilu piłkarzy urodzonych w Afryce nie fałszuje swojej daty urodzenia. Przykładu nie trzeba szukać daleko - Mouhamadou Traore - tyle dowodów na to, że zrobił wielu ludzi w chuja, a nikt się tym nie zajął.
- Radosław Janukiewicz
- Bartosz Fabiniak
- Łukasz Kupczanko
- Maciej Mysiak
- Tomasz Rydzak
- Omar Jarun
- Krzysztof Hrymowicz
- Marcin Dymkowski
- Łukasz Matuszczyk
- Maksymilian Rogalski
- Andre Gwaze
- Dariusz Zawadzki
- Przemysław Pietruszka
- Robert Mandrysz
- Piotr Petasz
- Marcin Klatt
- Piotr Dziuba
- Mikołaj Lebedyński
- Adam Frączczak
- Mateusz Szałek
- Takafumi Akahoshi
- Krzysztof Czabański
- Łukasz Kosakiewicz
- Łukasz Aleksandrowicz
- Przemysław Brzeziański
- Daniel Wólkiewicz
Ze względu na chorobę w późniejszym terminie na zgrupowanie dotrą Bartosz Ława i Robert Kolendowicz. Trener Artur Płatek zastrzegł jednak, że w każdej chwili liczba trenujących w Pogorzelicy może ulec zmianie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
No a jakich więcej dowodów trzeba? Wystarczy popatrzeć na niego, to raz. Potem zobaczyć gdzie się urodził i zastanowić się ilu piłkarzy urodzonych w Afryce nie fałszuje swojej daty urodzenia. Przykładu nie trzeba szukać daleko - Mouhamadou Traore - tyle dowodów na to, że zrobił wielu ludzi w chuja, a nikt się tym nie zajął.
Nieważne ile ma lat, grunt że bramki napierdala. Raul jest z pewnością starszy niż on, a nikt na jego gre nie narzeka
napisalem zajebiscie dlugi tekst ale wykasowalem go bo nie ma sensu dyskutowac czegos co nie jest prawda, a jezeli ktos jest pewny ze nwagou jest starszy niz jest to niech pokarze na to dowod.
co do samego grajka to wolal bym go w Pogoni niz takiego petasza czy innego judasza co mecze sprzedaja..Napewno lepiej bylo by wymienic 5 naszych na takiego co jeszcze sie nie sprzedal
Potrenuj trochę język polski...
A Ty pokaż dowody, że Petasz czy ktokolwiek inny sprzedał mecz. Można mówić o nich wszystko, ale na pewno są lepsi niż ktoś już na starcie jest oszustem, kilka bramek ktoś strzeli i już byście mu wypieli się na stojąco byle by zagrał w Pogoni.
Nieważne ile ma lat, grunt że bramki napierdala. Raul jest z pewnością starszy niż on, a nikt na jego gre nie narzeka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.