Za długo siedzę przed kompem . Teraz ostatni tydzień po 10 godzin dziennie . W FM07 ciągle cisnę . Czas gry mam 3 dni . Mam aktualny sezon i Pogonią wygrałem ligę i PP . Strasznie uzależniające . Nie polecam zaczynać grać .
Ostatnio edytowany przez: Servant, 30 grudnia 2010, 20:23 [1 raz(y)]
Zgłoś się do klubu. Tam teraz takich szukają. Młodych, kreatywnych, z menadżerskim zacięciem. Jak dobrze zamieszasz to może jeszcze nam awans uratujesz.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 31/12/2010 10:24
Moze wyłaczcie tego FM 2007, bo nie sadze, zeby ktos odpowiedzialny za transfery kierował sie statystykami w FMie, mysle, ze najlepiej byłoby przeprowadzic wywiad z Radkiem Janukiewiczem i on by powiedział, z którym trenerem mu się lepiej pracuje/pracowało...
Moze wyłaczcie tego FM 2007, bo nie sadze, zeby ktos odpowiedzialny za transfery kierował sie statystykami w FMie, mysle, ze najlepiej byłoby przeprowadzic wywiad z Radkiem Janukiewiczem i on by powiedział, z którym trenerem mu się lepiej pracuje/pracowało...
To byś się mógł zdziwić
Ja wiem, że do zachodniej Europy nam daleko, ale tak amatorsko u nas nie jest.
To byś się mógł zdziwić
Ja wiem, że do zachodniej Europy nam daleko, ale tak amatorsko u nas nie jest.
Oj jest,jest Gdyby wgłębić się jak funkcjonuje polska piłka to do "FM 2007" wcale nie tak daleko mamy.
Ale Panowie, skąd te śmiechy na temat FM'a !
Niektórzy jednak myślą podobnie jak Bulin:
http://www.gram.pl/news_8g7iJOm5_Everton_bedzie_korzystal_z_bazy_danych_FM_a.html
To juz od dwóch lat korzysta Everton z Fm'a. Patrzac na wyniki i na profesjonalizm to Stolarczyk korzystał z Fm'a ustalajac taktyke na mecz .
Trzeba jednak dodać że sam Długosz również nie był nieomylny. W końcu to dzięki niemu w Pogoni znalazł się Łapa
Łapa to w ogóle za piłkę nie powinien się....łapać.
A tak na poważnie: nigdy nie będzie 100% zadowolenia ze swoich podopiecznych - jest to nie możliwe. Ale procent Długosz ma naprawdę niezły w porównaniu do innych trenerów.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 03/01/2011 17:18
Tu nawet nie chodzi o to kto jest lepszy a kto gorszy (czy to Zbyszek czy to Siergiej - każdy z nich ma swoje plusy i minusy). Mi głównie chodzi o to, że panowie prezesi (jak to zwykle u nich bywa) wzięli się do wszystkiego od dupiej strony, czyli zabrali się za szukanie i rozwiązywanie problemów tam gdzie ich nie ma. Może system szkolenia w klubie nie był jakiś idealny, ale w pierwszym zespole w kwestiach bramkarskich działo się ostatnio w Szczecinie bardzo dobrze i wiele klubów nam tego mogło pozazdrościć. Dlatego powtarzam - nam skutecznego napastnika i walecznych ludzi do gry w polu trzeba było a nie nowego kołcza dla bramkarzy. Na dzisiaj można śmiało powiedzieć, że nasza sprawnie działająca "maszynka do bronienia" się zacięła. No ale niestety jest już praktycznie pozamiatane i trzeba teraz kibicować Szypowskiemu, żeby którykolwiek z jego transferów choć w części wypalił. Bo to, że Radek w tym roku opuści Pogoń jest niemal pewne. To normalna kolej rzeczy, że jeden z lepszych bramkarzy 1 ligi kiedyś będzie chciał spróbować swoich szans w ekstraklasie.
Mimo wszystko Binkowskiego weselej wspominam Duży, silny, mógłby węgiel do pieca ładować.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Tu nawet nie chodzi o to kto jest lepszy a kto gorszy (czy to Zbyszek czy to Siergiej - każdy z nich ma swoje plusy i minusy). Mi głównie chodzi o to, że panowie prezesi (jak to zwykle u nich bywa) wzięli się do wszystkiego od dupiej strony, czyli zabrali się za szukanie i rozwiązywanie problemów tam gdzie ich nie ma. Może system szkolenia w klubie nie był jakiś idealny, ale w pierwszym zespole w kwestiach bramkarskich działo się ostatnio w Szczecinie bardzo dobrze i wiele klubów nam tego mogło pozazdrościć. Dlatego powtarzam - nam skutecznego napastnika i walecznych ludzi do gry w polu trzeba było a nie nowego kołcza dla bramkarzy. Na dzisiaj można śmiało powiedzieć, że nasza sprawnie działająca "maszynka do bronienia" się zacięła. No ale niestety jest już praktycznie pozamiatane i trzeba teraz kibicować Szypowskiemu, żeby którykolwiek z jego transferów choć w części wypalił. Bo to, że Radek w tym roku opuści Pogoń jest niemal pewne. To normalna kolej rzeczy, że jeden z lepszych bramkarzy 1 ligi kiedyś będzie chciał spróbować swoich szans w ekstraklasie.
Mimo wszystko Binkowskiego weselej wspominam Duży, silny, mógłby węgiel do pieca ładować.
Według mnie Długosz i Sergiej Szypowski sa w czołówce polskich trenerów bramkarzy, oczywiscie sa za Dohwaniem, który jest najlepszy. Klub podobno bedzie kontynuował wspołprace z Długoszem (ma prowadzic szkólke). Wg mnie do szkołki nadaje sie lepiej Sergiej niz Zbyszek, ale mysle, ze najlepszym rozwiazaniem byłaby wspołpraca tych dwóch trenerów.
Z tym Dowhaniem, to bym dyskutował, bo co się obecnie dzieje z bramkarzami na Legii to jakaś żenada.
Z gówna bata nie ukręcisz. Tak to jest jak Leszek z Iławy jest dyrektorem sportowym. Swoją drogą modle się żeby Radek został z nami jak najdłużej. "Wyrzeźbienie" następcy mogłoby trochę potrwać, czy to u Długosza czy u Siergieja.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 03/01/2011 23:04
Najlepszy jesienią na boiskach pierwszej ligi napastnik Floty Świnoujście Charles Uchenna Nwaogu jest bliski podpisania 3,5 letniego kontraktu z Cracovią. W rundzie jesiennej napastnik z Nigerii zdobył13 goli.
Przydałby się w Pogoni. Ale o czym My mówimy? Nie potrafią zarządcy rządzić klubem, mimo dobrego budżetu. Pozbywają się dobrych zawodników, a testują tych za przeproszeniem z dupy wziętych. Normalnie ręce opadają, do jakiej wyjściowej sytuacji doprowadzana jest Pogoń. Zadaję sobie tylko jedno pytanie: w czym My jesteśmy kurwa gorsi od takiej pierdolonej sracovii, czy energii cottbuss (ci też o niego pukają) że nie potrafimy zatrzymać i ściągnać zawodnika z regionu do Pogonki.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Przydałby się w Pogoni. Ale o czym My mówimy? Nie potrafią zarządcy rządzić klubem, mimo dobrego budżetu. Pozbywają się dobrych zawodników, a testują tych za przeproszeniem z dupy wziętych.
I bardzo dobrze , ze testuja. Przetestowali z 50 , sprawdzilo sie chyba 2 ,a drodzy Oni nie sa . Nie sprawdza sie w lidze to po jakims czasie odejda. Ale beda przynajmniej zap.... , bo nie przychodza za nazwisko .
Normalnie ręce opadają, do jakiej wyjściowej sytuacji doprowadzana jest Pogoń. Zadaję sobie tylko jedno pytanie: w czym My jesteśmy kurwa gorsi od takiej pierdolonej sracovii, czy energii cottbuss (ci też o niego pukają) że nie potrafimy zatrzymać i ściągnać zawodnika z regionu do Pogonki.
Kasa misiu kasu jak mawial pewien trener. Poza tym to jaki On zawodnik z regionu ? Przyszedl , pogral rok czy poltora i odszedl. Naturalna kolej rzeczy. A zreszta jest w kadrze 4 pilkarzy z Floty i na codzien mozesz ogladaj jak podniesli nasz poziom sportowy . Ciezko chyba nawet podac przyklad bylego pilkarza Floty , ktory po odejsciu do innego klubu gra dobrze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.