Także ten zawodnik ma do nas przyjść. 10 meczów i 0 bramek jak na naspastnika to normalnie imponujący wynik. Do tego w kazdym meczu w którym grał jego zespoł strzelał bramki a on nie.
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=12868&id_sezon=77
"Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie, skąd się wziąłem?! Jestem Wesoły Romek! Mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz... więc zaśpiewam jeszcze raz..."
"Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie, skąd się wziąłem?! Jestem Wesoły Romek! Mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz... więc zaśpiewam jeszcze raz..."
scouting jak cholera !
Całe te testowanie jedzie "Misiem" Bareji na kilometr
Ludzie wypatrzeni przyjadą jutro. To są na razie ci co sami się zgłosili.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 24/11/2010 00:26
Jeszcze 2 zawodników ma być sprawdzonych Michał Mościński (P - Sokół Sokółka) i Piotr Ruszkul (N - Olimpia Grudziądz) ten Ruszkul to przy tej całej zbieraninie to prezentuje się jak król jeśli chodzi o dane statystyczne i wydaje mi się że to może być pierwszy z wypatrzonych chłopaków przez Gołubowskiego.
A widział ktoś może całą masę tych chłopaków podczas testów jak się prezentowali?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 10/11 - 24/11/2010 10:53
To że ktoś strzelił 10 bramek w tym sezonie to nie znaczy, że będzie super. Owy Zaremba w zeszłym sezonie nie strzelił żadnej bramki na poziomie I ligi w 14 występach. Zresztą już niedawno mieliśmy super zapowiadającego się młodziana (Sieniawski), a jak wyszło to każdy wie.
Nie sztuką jest ściągnąć zawodnika, który notorycznie ładuje piłkę do siatki, a marzą mi się tacy zawodnicy, gdzie to u Nas ich talent eksploduje i to u Nas zaczął strzelać seryjnie bramki. Do tego trzeba ciężkiej pracy z juniorami i dawanie im szans na najwyższych szczeblach(tego drugiego wydaje mi się, że u nas brakuje).
Tak swoją drogą, który z naszych super snajperów, zdobył więcej niż 10 bramek na szczeblu ekstraklasy bądź I ligi Do głowy przychodzi mi Dymkowski w sezonie 95/96...
Od lata naszą bolączką jest brak rasowego snajpera i... gra na wyjazdach.
To że ktoś strzelił 10 bramek w tym sezonie to nie znaczy, że będzie super. Owy Zaremba w zeszłym sezonie nie strzelił żadnej bramki na poziomie I ligi w 14 występach. Zresztą już niedawno mieliśmy super zapowiadającego się młodziana (Sieniawski), a jak wyszło to każdy wie.
Nie sztuką jest ściągnąć zawodnika, który notorycznie ładuje piłkę do siatki, a marzą mi się tacy zawodnicy, gdzie to u Nas ich talent eksploduje i to u Nas zaczął strzelać seryjnie bramki. Do tego trzeba ciężkiej pracy z juniorami i dawanie im szans na najwyższych szczeblach(tego drugiego wydaje mi się, że u nas brakuje).
Tak swoją drogą, który z naszych super snajperów, zdobył więcej niż 10 bramek na szczeblu ekstraklasy bądź I ligi Do głowy przychodzi mi Dymkowski w sezonie 95/96...
Od lata naszą bolączką jest brak rasowego snajpera i... gra na wyjazdach.
Dlatego mnie ciekawi jak sie na boisku prezentuje, bo staty to nie wszystko.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.