Może nie tej kategori przypał jak Drumlaczek ale jedna PRZYPAł ! Imprezki sobie debil dla kibiców Arki pod Szczecinem robił. Nasz Arkowiec z powietrza się nie wzieło, niech sobie gra umnie braw i okrzyków zachwytu nie będzie miał. Pewnych spraw kibicowskich nie miesza się z swiatem piłkarskim i o tym zapomniał.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Sorry, ale takie sklejki filmowe promujące piłkarzy to ja mógłbym zrobić nawet z Bugajem czy Jarunem, a nawet z Silverą Fontelą lub Cleissonem. Skoro grał w spadającej z ekstraklasy Odrze to znaczy, że nie jest jakimś wybitnym zawodnikiem, a raczej ligowym średniakiem ewentualnie wyrobnikiem. A takich już mamy w zespole.
Umówmy się, że polskich napastników nie jest trudno zatrzymać
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 29/06/2010 11:36
Szymiczek gral ostatnio w Stali, ktora leci z ligi. Wczesniej zaliczyl niecale 50 wystepow w Odrze. Chlop jedzie na ambicji a nie na umiejetnosciach. Na lawke moze byc, z tym ze wolalbym takiego Matuszczyka na prawej stronie, o ile da sie znalezc. Mam nadzieje, ze finalizacja transferu Matawau bedzie na dniach.
Co do Galaxy to nie wiem czy widzieliście najnowszą promocję w RTV-EURO-AGD Gościu z szalikiem w barwach Jagi i napisem cenowy FINAŁ: http://www.euro.com.pl/promocje.xml?linksg=rotator
O Ławie to pisałem z tydzień temu, więc powtarzał się nie będę - jeszcze kilka dni temu miał na nas wywalone.
Co do tego Szymiczka ze Stalowej Woli, to znajomek stamtąd mówił, że różnie może być bo z ligi nie spadli bez przyczyny m. in. piłkarze w ch..a lecieli...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 29/06/2010 12:05
co do Ławy-stare czasy kiedy gdziekolwiek nie udałem sie na miasto to trafiałem na Ławe-czy to pub, knajpa, balety czy inne miejsce typu jakiś bilard-koleś permanentnie przesiadywał w lokalach. Czasem bałem sie lodówkę otworzyć by na Ławe nie trafić. A kwestia Dudki i słynnego powrotu z imprezki do Wronek przypominać chyba nie musze.
No cóż Ława idealny nie był ale to sam można powiedzieć na jego usprawiedliwienie że gro rzekomych piłkarzy powiązanych ze Szczecinem nie grzeszyło subordynacją. Teraz mnie ani grzeje, ani ziębi jego powrót do Szczecina z tym że na wielką estymę z mojej strony nie ma co liczyć.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Równie dobrze może to być szalik RC Lens, Korony kielce albo innego klubu, nie przesadzaj - spójrz na barwy firmy rtv "EURO" agd i wez pod uwage, że ciągle trwaja mistrzostwa swiata...
Jak zapowiedział na dzisiejszej konferencji Grzegorz Smolny cała trójka dostanie propozycję przedłużenia kontraktów
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
No to przytoczę argumentacje-moim zdanie troche dziwną...
"Najbardziej dziwi sytuacja Maćka Ropiejki. Zawodnik w poprzedniej rundzie grał mało, głównie występował w rezerwach w „okręgówce”, gdzie został nawet kapitanem. Trzeba jednak obiektywnie przyznać, że był wyróżniającą się postacią w Pogoni II i to głównie dzięki jego bramkom rezerwy awansował do V ligi.
- Maciek to bardzo perspektywiczny zawodnik – mówił Smolny. – Chcemy mu dać jeszcze szansę, bo na nią zasługuje. "
Jeżeli się nie mylę to odznaczenie z okazji 60-lecia Pogoni Szczecin.
Bardziej w pamięć zapadła koszulka ubrana przez niego na tą okoliczność, "Putas Lover"
Skoro zaprosili na testy Szymiczka, to mozna bylo to przewidziec. Osobiscie watpie aby podpisano kontrakt z obronca Stalowki. Prawego obroncy bedziemy szukac dalej.
Natomiast co do flagi Nasz Arkowiec (od kibica Arki): "A co do sektorówki to była inicjatywa hmm pewnej grupy nieprzypadkowych kibiców, jego dobrych znajomych"
21-letni pomocnik z Zimbabwe, Dzikamai Andre Gwaze od jutra będzie testowany przez Pogoń Szczecin. O ewentualnym zatrudnieniu piłkarza z afryki zadecyduje trener Piotr Mandrysz.
Andre Gwaze ostatni sezon spędził w LZS Piotrkówka. W zespole z Piotrówki był jednym z wiodących graczy i poprowadził ją do awansu do III ligi. Wcześniej występował w drużynach w Zimbabwe.
- Bardzo się cieszę, że będę mógł trenować w Pogoni Szczecin. Chciałbym spróbować swoich sił w wyższej lidze i czuję, że jestem na to gotowy. Najwięcej informacji o Szczecinie znalazłem w internecie. Widziałem zdjęcia wielu zabytków i cieszę się, że będę mógł to zobaczyć na własne oczy - mówił przedstawicielom serwisu www.PogonSzczecin.info zaraz po przyjeździe do Szczecina.
Ogromne wrażenie na piłkarzu z Zimbabwe zrobił... stadion.
- Jest bardzo duży i robi ogromne wrażenie. Aż ciężko mi sobie wyobrazić jak on będzie wyglądał wypełniony kibicami - dodał na zakończenie Andre Gwaze.
[/cytat]
Koles ze zdiecia bardziej przypomina Jamajczyka niz z Zimbabwe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.