ja tam do angażu bartka podchodzę z dystansem, pamiętam jak kiedyś ktoś go w bukmacherach przyciął jak przed meczem z żydzewem obstawiał porażkę, która nastąpiła... no ale z drugiej strony to kto w tej lidze nie wajchował? to że łaski nikomu nie robi i, że przychodzi tu zapierdalać, to oczywista oczywistość, ale mnie ciekawi te "kilka głupich słów za dużo" o których napisałem, coś byś mógł przytoczyć co nasz arkowiec warczał?
pzdr!
To logiczne,że kazdy zawodnik szuka sobie najlepszego wariantu żeby grać jak najwyżej i dobrze jeszcze płacili,nie miał propozycji wybrał powrót do Szczecina ja nie mam mu tego za złe.
Tez chetnie bym sie dowiedzial bo niemam pojecia o czym mowisz..Od flagi Prawdziwy Arkowiec napewno sie odcina, nawet niewiedzial ze taka flaga powstanie,jak dla mnie zajebista wiadomosc o powrocie Bartka do Szczecina,pamietam jaki byl smutek jak Ława opuszczal Szczecin a jaka radosc jak smigal na lewym skrzydle czy gral w kadrze u-21, czesto go mozna bylo spotkac swego czasu na slonku, pogadac w pile pokopac za malolata do tej pory czesto odwiedza Szczecin i znajomych. Wrocil na ``stare smieci`` i z tego nalezy sie cieszyc a nie wnikac czy wrocil bo nie znalazl pracy w ekstraklasie,zreszta po pierwszej bramce i zaanagazowaniu na boisku zamknie usta wszystkim krytykantom(mam nadzieje)
- Jak się mówi, że ktoś mnie chce, to chyba dobrze. A mówiąc poważnie, to rzeczywiście mam kilka poważnych propozycji. Pogoń? Nie, bo interesuje mnie gra tylko w ekstraklasie, ale w grę wchodzi też zagraniczny transfer. Decyzje zapadną w najbliższym czasie, ale dopóki ja sam nie jestem pewny, gdzie zagram w nowym sezonie, to nie mogę też zaspokoić ciekawości dziennikarzy. Na pewno jednak swojego nowego klubu nie będę ukrywał. Na razie jeszcze do 30 czerwca jestem zawodnikiem Arki, gotowy - jeżeli będzie taka potrzeba - zagrać na przykład w jakimś towarzyskim meczu.[cytat]
Wyglada na to, ze Matawau mozemy jeszcze pozyskac i dwoch tajemniczych zawodnikow.
Oj Matawu byłby bardzo dużym wzmocnieniem,prawy pomocnik mogący także grać na lewej stronie z dobrym dryblingiem,przeglądem pola.Trzymam kciuki za ten transfer Gdzieś wyczytałem,że w 2006 roku otrzymał prestiżową nagrodę dla najlepszego gracza w swoim kraju ("2006 Star of the year").
W swojej lidze jeśli już
to on? http://www.fifa.com/worldfootball/statisticsandrecords/players/player=244456/index.html
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 28/06/2010 16:38
Rozumiem Przema o co ci chodzi.Wiem ze tego mozna cofnac do tylu,Komana tam czy kogos jeszcze gdzie indziej.Ale zawsze ktos bedzie niezadowolony i zawsze atmosfera w szatni bedzie troszke inna,Mandrysz tez musi zdac sobie z tego sprawe,szczegolnie w tak waznych meczach jak final PP
Ciekawe transfery. Mysle ze kadrowo jestesmy najsilniejsza ekipe w lidze juz teraz. Pozostalo zakontraktowac skutecznego napastnika i robic swoje.
Matuszczyk - nareszcie skonczy sie przestawianie Mysiaka na lewa obrone czy Nowaka z prawej na lewa. Z Wozniakiem bedzie rywalizacjia, ktora obydwu wyjdzie z korzyscia. Matuszczyk w ostatnich 2 sezonach prezentowal sie bardzo dobrze, byl o krok podpisania kontrkatu z Ruchem, ktorego nie bylo stac na tego zawodnika, teraz maja Bronowcikeigo, a dzieki temu Lukasz przyjechal do Szczecina. Moim zdaniem najlepszy nasz transfer w tym okienku
Dymkowski - ot tak do zalatania dziury w defensywie. Dzieki temu bedzie spora rotacja pomiedzy pozycja defensywnego pomocnika (na ktorej moze grac Mandrysz, Mysiak, Dymkowski czy nawet Zawadzki) a srodkiem obrony. Oznacza to, ze Jaruna bedziem ogladac tylko w razie koniecznosci, np. gdy Hrymowiczowi odpadnie noga.
Kolendowicz - jesli omina go kontuzje i dobrze przepracuje okres przygotowawczy to o lewa strone calkowicie sie nie martwie. Dynamiczny, szybki z nienajgorszym dosrodkowaniem, w 1 lidze nie bedzie bal sie pojedynkow 1 na 1. Mam nadzieje, ze Mandrysz nie bedzie dalej przepychal Petasza do pierwszego skladu. Specjalistow od stalych fragmentow gry u nas nie brakuje (Lawa, Matuszczyk chociazby, a jest jeszcze Rogalski czy Zawadzki).
Lawa - pisac o nim nie trzeba. Pilkarsko spore wzmocnienie, wreszcie jakies ciekawe rozwiazanie w srodku pola, mam tylko nadzieje, ze na boisku nie bedzie prezentowal tego co ostatnio mozna bylo wyczuc w wyiadach. Nie robi nikomu łaski, ze przychodzi do Szczecina, ja rozumiem ze chcial pograc w ekstraklasie i nawet mu sie nie dziwie, bo ma talent, ale powiedzial kilka glupich slow, za ktore teraz musi przeprosic, najlepiej skuteczna gra.
Jestem optymista poki co. Zakontraktowac dobrego napastnika, wyleczyc Klatta, nie puscic Dlugosza i jedziemy z koksem.
ja tam do angażu bartka podchodzę z dystansem, pamiętam jak kiedyś ktoś go w bukmacherach przyciął jak przed meczem z żydzewem obstawiał porażkę, która nastąpiła... no ale z drugiej strony to kto w tej lidze nie wajchował? to że łaski nikomu nie robi i, że przychodzi tu zapierdalać, to oczywista oczywistość, ale mnie ciekawi te "kilka głupich słów za dużo" o których napisałem, coś byś mógł przytoczyć co nasz arkowiec warczał?
pzdr!
Tez chetnie bym sie dowiedzial bo niemam pojecia o czym mowisz..Od flagi Prawdziwy Arkowiec napewno sie odcina, nawet niewiedzial ze taka flaga powstanie,jak dla mnie zajebista wiadomosc o powrocie Bartka do Szczecina,pamietam jaki byl smutek jak Ława opuszczal Szczecin a jaka radosc jak smigal na lewym skrzydle czy gral w kadrze u-21, czesto go mozna bylo spotkac swego czasu na slonku, pogadac w pile pokopac za malolata do tej pory czesto odwiedza Szczecin i znajomych. Wrocil na ``stare smieci`` i z tego nalezy sie cieszyc a nie wnikac czy wrocil bo nie znalazl pracy w ekstraklasie,zreszta po pierwszej bramce i zaanagazowaniu na boisku zamknie usta wszystkim krytykantom(mam nadzieje)
,ze co zrobil hehe przeciez on ma taka sztame z kibicami Arki jak malo ktory piłkarz w Polsce.
to on? http://www.fifa.com/worldfootball/statisticsandrecords/players/player=244456/index.html
Wszystko wskazuje na to, że tak.
Nigdy nie słyszałem o jego powołaniach do reprezentacji. Pewnie dlatego, że w ostatnich latach w kraju panuje komunistyczny reżim, a do tego stali się najbiedniejszym krajem na Świecie.
Pamiętam jego z meczu u nas i wyglądał ciekawie jednak minął już od tego meczu prawie rok.
Pomimo rezygnacji z usług Matawu, również trener Urban wypowiadał się o nim pozytywnie. - Clemence pokazał, że jest dobrze wyszkolony technicznie, wie, co zrobić z piłką, choć nie ma dobrych warunków fizycznych - ocenił opiekun Legii.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 28/06/2010 23:08
Bracia sezon sie nierozpoczal a juz dymow szukacie. Tutaj odnosnie Lawy. Chce chlopak grac niech zagra i pokaze co jeszcze potrafi.
Generalnie transfery ktore sa za nami mowia jedno. Przyszli zawodnicy ktorzy nadaja sie na ekstraklase i chca w niej grac. Moim zdaniem wlasnie takich zawodnikow potrzebujemy . Jezeli beda mieli mobilizacje na ekstraklase to beda do tego dazyc. A wracajac do Lawy byl w Arce ale wraca nierobmy z niego Judasza bo akuratnio on moze nam sie przydac, a co do wywiadow io wszelakich wypowiedzi jego w prasie ( i generalnie chodzi mi juz wo wywiady z zawodnikami) niezapominajcie ze dziennikarz na dzien dzisiejszy to kanalia ktora niema nic wspolnego z prawda i napisze kazda bzdure albo przeinaczy kazdy wywiad aby tylko sensacje wywolac.
Podam przyklad Galaxy i stoiska Lecha. Sprawa zalatwiona kulturalnie ale z prasy wynikalo ze praktycznie do mordobicia doszlo.
Jezeli nie sa to wywiady z porzadnych zrodel to dajcie sobie spokoj z ocenianiem wypowiedzi zawodnikow bo dosc niefortunnie mozemy za duzo nazwisk skreslic.......
Oprocz transferow ktore sa wazne i przykuwaja uwage chcialbym zwrocic uwage ze niedlugo reprezentacja a wiec dobry sposob aby sie zaprezentowac w polsce najprawdopodobniej na dluzszy czas bo ze stadionem jak wszyscy wiemy niewyglada za ciekawie. Mozna by sie powoli bylo zastanowic jak pokazac opini w calej Polsce jak nam zalezy na nowym stadionie i jakie obietnice byly nam dawane. Ale pokazac w taki sposob by jednak nienarobic poruty na cala polske bo jak by niebylo przyjezdza reprezentacja i tu ona bedzie najwazniejsza. ( a poprostu mam moze i glupie wrazenie ze w pewnym momencie powstana takie pomysly ktore ani nic niewniosa a niedaj bog i nam kibicom zaszkodza) dlatego wypadalo by sie nad tym zastanowic troche wczesniej.
Dobrej nocy zycze
dla tych którzy tu wychwalają Ławę- niech on spierdala do swojej Areczki...i chuj z nim, napewno nie będzie tu witany jak w domu...nie pamietam żeby Nas wspominał ani o Nas pamiętał-jednym słowem Judasz z Gdyni..
Tuta się zgodzę jak dobrze pamiętam z wyjazdów do Gdyni Olo zawsze podbiegł pod płot zaklaskał czy cokolwiek a Bartka raczej nie kojarzę..Niech gra ale jak dla mnie jest to wzmocnienie jak każde inne, dupy nie urywa..
Po dzisiejszym treningu to kariery w Pogoni nie wróżę temu małemu Serbowi, bodajże Stepanović. Jednak wiadomo, że był to pierwszy trening, zobaczymy po tygodniu
A czego sie spodziewales po szrocie upychanym przez menadzerow w roznych klubach? Jak nie Szczecin, to pojedzie do III ligi niemieckiej i tam bedzie szukal szczescia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.