nosz ku... czyżby pan Długosz zbyt dobrze pracował, i coraz to lepsi bramkarze byli nie na rękę włodarzomautentycznie nie rozumiem motywów tej zmiany
Zarząd klubu nie wyklucza... niech oni sami się wykluczą, bo takie mamienie ludzi to niech w dupę sobie wsadzą. Akademia Bramkarska gdyby było coś na rzeczy to Pan Długosz pewnie by o tym wiedział, że chcą po prostu zmienić formę współpracy z Nim, a tak
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 24 czerwca 2010, 17:33 [1 raz(y)]
Ja pierdole, to jakis absurd.Dlugosz to obok Dowhania i Primela to najlepszy trener bramkarzy w tym kraju, a oni kontraktuja Szypowskiego, no ja jebie...
Jestem podobnego zdania , po za tym ile to już lat pracuje w Pogoni ?
Ja pierdole, to jakis absurd.Dlugosz to obok Dowhania i Primela to najlepszy trener bramkarzy w tym kraju, a oni kontraktuja Szypowskiego, no ja jebie...
Jestem podobnego zdania , po za tym ile to już lat pracuje w Pogoni ?
Decyzja masakryczna!! Mam nadzieje ze dzialacze czasem czytaja forum i wiedza co kibice o takich zmianach mysla...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 24/06/2010 18:50
Przed chwilą dowiedziałem się o rozstaniu z Długoszem na V-ce, ale ze względu na słabą rzetelność tego portalu nie brałem tego na poważnie... ale widzę że to jednak prawda ;/ i jest to moim zdaniem największa głupota ze strony tych naszych prezesików. Przecież Długosz to jeden z najlepszych(tylko niestety bardzo niedoceniony) specjalistów w szkoleniu bramkarzy. Z każdego potrafił coś zrobić Fabiniak, Pilarz, Janukiewicz - wszyscy u nas najbardziej się rozwinęli i to nie może być przypadek. Po prostu nie rozumiem tej decyzji ;/ Jak kogoś trzeba zwolnić to Mandrysza, a nie Długosza.
skandal, niech podadzą argumenty na uzasadnienie tej decyzji, zaczyna robić się syf w tym klubie:/
Dokładnie jako kibic tego klubu, może nie mam wpływu na decyzje,ale mam prawo wiedzieć dlaczego wywala się z klubu najlepszego trenera w sztabie pierwszej drużyny!!!!Jak znam życie i przeplyw informacji w klubie to zapewne i tak dowiemy się tego od samego zainteresowanego a nie z klubu..Ja mogę zrozumieć z całym szacunkiem zwolnienie Mazurka i jeszcze jednego też bym zrozumiał ale Długosza..
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 24/06/2010 19:25
nie no kurwa nie wierze, wprost NIE WIERZE, że mogli coś takiego odpierdolić, tyle lat w pracy, takie zajebiste efekty w pracy, wyszkolenie tylu bramkarzy na e-klasę, żeby dostać takiego kopa jeszcze dowiedzieć się o tym od mediów parę dni temu. Strasznie potraktowali Długosza w podziękowaniu za to, że najbardziej ogarniał w sztabie trenerskim... Paranoja, ciekawe jak to wpłynie na postawę bramkarzy i jak się prezesiki wytłumaczą
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 24/06/2010 19:50
Chuj bombki strzelił, zadziałał jakiś układ. Zbyszkowi życzę samych sukcesów w przyszłości bo na to zasługuje (i jako trener i jako człowiek, z którym miałem okazję nie raz porozmawiać). Gastro wyjebali z klubu osobę najbardziej oddaną klubowi, której fach było po prostu WIDAĆ:
- Wyśmiewany przez kibiców GKP Janukiewicz stał się najlepszym bramkarzem ligi w pół roku
- Pilarz, który nie miał początkowo wsparcia kibiców został solidnym golkiperem na długie lata
- Fabiniak - może i drewno, ale w Pogoni sobie radził jak nigdzie indziej
- Peskovic - facet był pod ogromną presją i sobie z tym wszystkim poradził, wybronił nam od groma meczy
- Wójcik - absolutny debiutant i młokos, który całą rundę grał bardzo fajnie, ale zabrakło mu wzrostu
W ciągu 7 lat pracy Długosz wyłowił nam co najmniej 3 bramkarzy na poziomie ekstraklasy. Dla porównania Wisła Kraków od paru lat męczy się z jakimiś wynalazkami pokroju Cebanu, Pawełek czy Juszczyk...
Wkurw niesamowity!
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Chuj bombki strzelił, zadziałał jakiś układ. Zbyszkowi życzę samych sukcesów w przyszłości bo na to zasługuje (i jako trener i jako człowiek, z którym miałem okazję nie raz porozmawiać). Gastro wyjebali z klubu osobę najbardziej oddaną klubowi, której fach było po prostu WIDAĆ:
- Wyśmiewany przez kibiców GKP Janukiewicz stał się najlepszym bramkarzem ligi w pół roku
- Pilarz, który nie miał początkowo wsparcia kibiców został solidnym golkiperem na długie lata
- Fabiniak - może i drewno, ale w Pogoni sobie radził jak nigdzie indziej
- Peskovic - facet był pod ogromną presją i sobie z tym wszystkim poradził, wybronił nam od groma meczy
- Wójcik - absolutny debiutant i młokos, który całą rundę grał bardzo fajnie, ale zabrakło mu wzrostu
W ciągu 7 lat pracy Długosz wyłowił nam co najmniej 3 bramkarzy na poziomie ekstraklasy. Dla porównania Wisła Kraków od paru lat męczy się z jakimiś wynalazkami pokroju Cebanu, Pawełek czy Juszczyk...
Wkurw niesamowity!
Skoro tylu Nas wyraża tutaj taką opinię to może przedstawiciele kibiców przekaże do klubu Nasze zaniepokojenie i zniesmaczenie po takiej decyzji .. Jeśli nie mają na niego jakiegoś haka to niech się z tego wytułmaczą!!!!
prze
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 24/06/2010 20:43
Trenera,który powoli nie ogarnia co się dzieje czy speca od marketingu który dostaje kasę za nic nie robienie trzymają a wywalają najlepszego specjalistę od bramkarzy jakiego dawno nie mieliśmy,to tak jakby z Legii pozbyć się Dowhania czy Lucjana Brychczego,istne samobójstwo sportowe.Na początku tak pięknie mówili,że chcą by Pogoń była prawdziwie Szczecińska,by wreszcie każdy kibic mógł utożsamiać się z nią...słów brakuje.
Skoro tylu Nas wyraża tutaj taką opinię to może przedstawiciele kibiców przekaże do klubu Nasze zaniepokojenie i zniesmaczenie po takiej decyzji .. Jeśli nie mają na niego jakiegoś haka to niech się z tego wytułmaczą!!!!
prze
jestem za...
jak to ładnie szpadel nazwał - istne samobójstwo sportowe -_-
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.