Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 21/05/2010 15:38
To jest ignorant taktyczny. O ile w ekstraklasie jeszcze jakis pozytek z jego technicznych umiejetnosci moglby jakis trener wykorzystac, tak w I lidze po kilku meczach solidnie przekopany stracilby pewnie chec do dalszej gry... poza tym jego ciagnie gdzies na zachod, odrzucal juz oferte z klubow 2.Bundesligi wiec watpie, aby trafil do jakiegos polskiego klubu, no chyba ze do Warszawy, gdzie JW sypie kasa na ladne kontrakty. Ja bym spojrzal w kierunku Gdanska. Na liscie transferwoej jest Mysona, ktory deklarowal chec powrotu do Szczecina jakis czas temu (bylo to w okresie kiedy realnie myslelismy o awansie co prawda...), ale jest to ciekawa alternatywa na lewa strone, wlasciwie to pewna obsada bylaby... no i Kosznik. Przed wyjazdem na Cypr prezentowal sie imponujaco, teraz obnizyl loty, ale mysle, ze pod okiem Mandysza bylby w stanie wrocic do optymalnej formy zwlaszca w nizszej lidze.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 10/11 - 21/05/2010 16:19
Jak dla mnie Pogoni najbardziej potrzebna jest stabilizacja. Sklad przewietrzyc o Rydzaka Ropiejke i Wrobla ktorzy nie lapia sie nawet na zmiany i lapac juz sie u nas raczej nie beda. Poza nimi kadra jaka mamy w pilke grac potrafi (puchar,jesien) wiec moim zdaniem warto zaufac im raz jeszcze. Gdyby tylko udalo sie znalezc frajera to wcisnac Petasza
Wczoraj to wyróżniał się tylko nieporadnością w środku pola, stratami i głupimi zagraniami. Ale fakt faktem, że potencjał ma i szkoda by go było oddawać.
Zapomniałeś o Mysiaku. Najlepsi piłkarze tego sezonu moim zdaniem to zdecydowanie Radek Janukiewicz i Maciek Mysiak. Pietruszce często zdarzają się naprawdę słabe mecze, a z Ola waleczności (tego nigdy nie można mu odmówić, walczy za 3) często nic nie wynika.
Wcale się temu nie dziwie. Ostatnimi czasy obok Janukiewicza i Olgierda wyróżnia się w naszym zespole.
Wczoraj to wyróżniał się tylko nieporadnością w środku pola, stratami i głupimi zagraniami. Ale fakt faktem, że potencjał ma i szkoda by go było oddawać.
Wczoraj zapamiętałem go tylko z akcji gdy ładnie przerzucił sobie piłeczkę nad głową i przeszedł 2 zawodników Jagi w środku pola bodajże w 2giej połowie.
- Mam przed sobą jeszcze parę lat gry i Pogoń w tej chwili nie wchodzi w grę. Mój czas powrotu do Szczecina jeszcze nie nadszedł, ale nadejdzie - mówi Gazecie Bartosz Ława.
- Mam przed sobą jeszcze parę lat gry i Pogoń w tej chwili nie wchodzi w grę. Mój czas powrotu do Szczecina jeszcze nie nadszedł, ale nadejdzie - mówi Gazecie Bartosz Ława.
Ja bym chciał przypomnieć że Ława ma już 31 lat i skoro on chce przyjsc do Pogoni za kilka lat żeby siedzieć na notabene 'Ławie' i patrzeć jak pieniądze wpływają na konto, to niech lepiej idzie pograć gdzie indziej. Chociaż z jego poziomem sportowym to nie wiem gdzie on pogra w e-klasie jak w arce go nie chcą? Srakovia?
Ja bym chciał przypomnieć że Ława ma już 31 lat i skoro on chce przyjsc do Pogoni za kilka lat żeby siedzieć na notabene 'Ławie' i patrzeć jak pieniądze wpływają na konto, to niech lepiej idzie pograć gdzie indziej. Chociaż z jego poziomem sportowym to nie wiem gdzie on pogra w e-klasie jak w arce go nie chcą? Srakovia?
W Arce bardzo chetnie by go zatrzymali, z tym ze on chcial zmienic otoczenie. Odwazna deklaracja pol roku temu wynikala pewnie z faktu, iz Pogon byla blisko awansu, jak jest kazdy wie. Nie bedzie mial problemu ze znalezieniem klubu w Ekstraklasie.
Co do Pietruszki i Ola. Ten pierwszy mnie zawodzi, mimo wszystko nie pokazuje pelni swoich umiejetnosci, moze z braku gry na swojej ulubionej pozycji, natomiast Moskalewicz w dwoch ostatnich meczach na boisku byl tylko cialem i nic z tego nie wynikalo. Moze po kontuzji przyszedl spadek formy, nie wiem.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.