Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 02/03/2010 20:41
Bell ma ciekawą historię, potrafił pokazać że nie jest przypadkowym 'testowiczem' no i oprócz tego sprawia wrażenie bardzo sympatycznego, ale mimo wszystko, byłby takim drugim Khadi Kazadim, zmiennikiem na ostatnie 20 minut który by nic nie zmienił w grze. Niech wraca tam gdzie grał i stanowił trzon drużyny. U nas w ataku duet Moskalewicz Klatt będzie dosyć silny ale chyba nie wystarczający. Ktoś tam wspomniał wyżej o naszych młodych napastnikach ze Szczecina - z całym szacunkiem do nich, wiadomo mają talent ale kiedy on w końcu 'eksploduje"? Są jeszcze inni, doświadczeni bardziej zmiennicy(?), ale czy są zawodnikami którzy potrafią wziąć ciężar gry na swoje barki i SKUTECZNIE ciągnąć gre z przodu.
OK MAM INFO!! ;D Trening na głównej płycie boiska odbędzie sie jutro tj. 3 marca o godzinie 14 !! Ci co mogą niech przybędą potrenujmy razem z piłkarzykami
pilki brac czy na miejscu dostane? Tak z innej beczki, szkoda Bella...
OK MAM INFO!! ;D Trening na głównej płycie boiska odbędzie sie jutro tj. 3 marca o godzinie 14 !! Ci co mogą niech przybędą potrenujmy razem z piłkarzykami
Gierka wewnętrzna. Słabo to wyglada. Chaos! Mało składnych akcji. Odbieranie piłki jedni, drugim na przemian.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
Gierka wewnętrzna. Słabo to wyglada. Chaos! Mało składnych akcji. Odbieranie piłki jedni, drugim na przemian.
Chciałbym zauważyć, że był to trening i jak dla mnie wyglądało to dość ciekawie. Nie chodziło o to by strzelać bramki, tylko ćwiczyć elementy gry. Fajnie wychodził szybki pressing oraz zmiana stron w chwili gdy jest dość duże skupienie po jednej mańce. Kilka ciekawych prostopadłych piłek, ostrych starć - widać było zaangażowanie.
'Żółci' czyli najprawdopodobniej wyjściowy skład na TSP - taki jak ktoś wyżej typował, z Pietruszką w środku.
W drugiej połówce w 'żółtych' było kilka roszad, przejście na bardziej ofensywny styl. Pietruszka z Zawadzkim w środku i Bojar na prawej stronie - wtedy dominacja 'żółtych' była już wyraźna i padły dwie bramki. Klatt po ładnym prostopadłym podaniu bodajże Zawadzkiego oraz Mysiaka po dobrej akcji i asyście Hrymowicza. Do tego kilka dobrych sytuacji Olka, Klatta i Bojarskiego.
Wszyscy zdrowi, pełni zapału, atmosfera dobra - oby wynik w Bielsku był równie dobry
Ostatnio edytowany przez: kiko, 3 marca 2010, 18:18 [1 raz(y)]
wg Was, mniej wiecej sie zgadzaja? wartosci sa oczywiscie szacowane
Pilkarz jest wart tyle ile za niego ktos zaplaci. Sadzisz , ze za Ola ktos da 200 tysiecy Euro , za Dziube 200 tys , Bojarski 250tys , Parzy 125 tysiecy . I mozna tak jeszcze wiele przykladow podac. Sumy w wiekszosci przypadkow wziete z sufitu .
Tak jak napisał poprzednik, sporo cen (wygórowanych) wziętych z kosmosu... Z całej tej strony podoba mi się 'podsumowanie' pod składem:
Anzahl Spieler: 25, Ausländer: 2 (8,0 %).
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Tak jak napisał poprzednik, sporo cen (wygórowanych) wziętych z kosmosu... Z całej tej strony podoba mi się 'podsumowanie' pod składem:
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
istnieje ale tak jak sam zawodnik pisze nie chce czekac do konca sezonu az sie okaze w ktorej lidze bedzie grac Pogoń wiec nie ma co sie podpalac poki co
ja sie nie podpalam, znajduje jakis news i wklejam
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.