Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 20/02/2010 01:18
Nie dość że frajer i blachara, to jeszcze do tego kłamczuszek. Niech już lepiej nic nie wypisuje, bo tylko się bardziej pogrąża. Jeszcze trochę i okaże się, że te wszystkie wspólne fotografie z wycieczki, wywiady oraz informacje o rozegranych sparingach gołębi to jawna prowokacja mająca na celu oczernić najwierniejszego z najwierniejszych.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jesli to jest cytat z jego OFICJALNEJ wypowiedzi to wielkie chuj ci w dupe! Lizanko z sosnowcem sie nie udalo to wracamy na stare smieci? zapomnij! Niepamietales o tym jak tam jechales? Wiem ze czytasz to forum...zjebales sobie sprawe strasznie, przynajmniej u nas, ale widzac czym w zyciu sie kierujesz to juz twoja wlasna prywatna..przejebana sprawa.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 20/02/2010 09:42
No cóż nie chciałem się wypowiadać o tym Kowalu bo to tylko piłkarzyk i on nie ma pojęcia co to szacunek dla barw przywiazanie do tradycji itd. On nigdy nie siedział w tym klimacie i poprostu nie jest w stanie tego zrozumiec, nie bronie go oczywiscie ale byłem wstanie to zrozumieć troszeczke poznając ten piłkarski świat. No ale oświadczenie powaliło mnie z krzesła. Tak kurwa mamy teraz uwierzyć że to nie ty pojechałeś do Sonowca i to tylko zagrywka złych kibiców gołęmbi i jeszcze ta wypowiedz o paleni barw miesza mu się świat kibicowski z tym w kórym on żyje. Na twoim miejscu chłopie skulił bym ogon i siedział cicho może po latach zapracujesz troszke na to aby ci dali spokój.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 21/02/2010 11:48
Czy Bell dostanie kontrakt? Przeciez po podpisaniu kontraktu, musi pewnie zostac zgloszony do rozgrywek. Wie ktos jak dlugo trwaja te formalnosci? 28 lutego Pogon wraca z Turcji, do meczu z Podbeskidziem zostaje raptem tydzien, ale tylko 5 dni roboczych. Czy mozna to w tym czasie zalatwic? Kontrakt + zgloszenie do ligi? (w ostatnim sparingu siedzial na lawce, czyzby dalej lekki uraz?)
chamówa by była jakby nie dostał kontraktu.. w takim razie po co jechał.. chłopakowi zależy, pewnie się już przyzwyczaił do Pogoni.. więc teraz nie zakontraktowanie go by było czymś nie przyjemnym.
A tam chamówa jak się nie nadaje i są lepsi od niego to nie ma co na siłę go forsować, tym bardziej, że póki co w sparingach prócz ambicji i biegania po całym boisku nic specjalnego jak na napastnika nie pokazał.
Akurat ambicja i bieganie po calym boisku to cos, czego wielu naszysz kopaczy mogłoby sie od niego nauczyc ;]
Co nie zmienia faktu, ze o jego przydatnosci do druzyny zadecyduje trener...
A tam chamówa jak się nie nadaje i są lepsi od niego to nie ma co na siłę go forsować, tym bardziej, że póki co w sparingach prócz ambicji i biegania po całym boisku nic specjalnego jak na napastnika nie pokazał.
Tyle ze jak sie nie nadaje to powinni mu to powiedziec gora po tygodniu a nie dawac chlopakowi nadzieje. Sadze ze jak przepracowal z Pogonia okres przygotowawczy to zostanie przynajmniej do konca sezonu. A co do umiejetnosci? Chyba od poczatku bylo wiadomo ze bedzie raczej napastnikiem nr 3-4. W sparingach moze sie nie wyroznil ale na pewno nie prezentuje sie gorzej niz Ropiejko czy Dziuba.
Dziuba jest lepszy od Bella z tego co miałem okazje widzieć. Za sam kolor skóry miejsce w kadrze mu się nie należy.
Dokładnie, ja też uważam że to świetna sprawa, że Bell walczy ambitnie o każdą piłkę i biega za dwóch ale jesteśmy już po 5 sparingach (Bell grał w 4, albo 3 nie mam pewności) a sytuacji strzeleckich w których mógł pokusić się o zdobycie bramki to można by naliczyć na palcach jednej ręki, coś jest nie tak.
Dziuba jest lepszy od Bella z tego co miałem okazje widzieć. Za sam kolor skóry miejsce w kadrze mu się nie należy.
Dokładnie, ja też uważam że to świetna sprawa, że Bell walczy ambitnie o każdą piłkę i biega za dwóch ale jesteśmy już po 5 sparingach (Bell grał w 4, albo 3 nie mam pewności) a sytuacji strzeleckich w których mógł pokusić się o zdobycie bramki to można by naliczyć na palcach jednej ręki, coś jest nie tak.
Rogalski też przed sezonem kaszane grał
zagrał 1 czy 2 sparingi więc trudno ich porównywać. Z całą sympatią dla Bella robi tylko wiatr i powinien poszukać słabszego klubu w naszej I lidze.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 21/02/2010 22:57
Poczekajmy do kolejnego sparingu jeśli znów nie zagra to mogą być tylko dwa wyjścia albo go odpalą albo po powrocie podpisze kontrakt a trener zgrywa podstawową jedenastkę. Nawet jeśli go odpalą to wydaje mi się że chłopak zaliczy przygodę/wycieczkę swojego życia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.