Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 15/02/2010 22:27
Nie zakończyła się sprawa sprowadzenia Marka Kowala do Floty. Napastnik, z którego Pogoń zrezygnowała, ale jeszcze nie rozwiązała kontraktu, był we Flocie na dwóch sparingach. Strzelił dwie bramki i wyjechał do Sosnowca. Kibice Zagłębia mają jednak żal do Kowala za to, że zbyt "amatorsko" cieszył się z ligowego zwycięstwa "Portowców" na tamtejszym stadionie i teraz nie chcą go w składzie. Nawet oficjalne przeprosiny szczecińskiego zawodnika nie zmieniły ich zdania.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 16/02/2010 10:37
Ehh ten Kowal. Zamiast dogadać się z Flotą i spokojnie grać w 1 lidze w naszym regionie u bardzo dobrego trenera Nemca, zachciało mu się grać w 2 ligowym Zagłębiu i co gorsza przepraszać kibiców sosonowieckich za "niestosowne zachowanie". Efekt - stracił szacunek u kibiców Pogoni, a w Sosnowcu i tak go nie chcą. Spartolił sprawę prawie jak Drumlak choć tamten według mnie zrobił coś dużo gorszego...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 19/02/2010 22:10
W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia a cały artykuł uznaję za prowokację. Dzięki naświetleniu sytuacji przez kibiców Pogoni jako wychowanek znający wartość swoich klubowych barw nie mogłem związać się z drużyną, której kibice palą nasze barwy i z nienależytym szacunkiem odnoszą się do naszego klubu i kibiców. Sprawę Zagłębia uważam za zamkniętą.
Marek Kowal
za ligowiec.net
bez komentarza...Mareczek juz chyba zatracił kontakt z rzeczywistością...frajer bez honoru-nie potrafi sie przyznac jak wielki błąd zrobil i tylko stać go na ściemy... :/
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 20/02/2010 00:17
ale musi być mu głupio hehe. ciekaw co zdecydowało że nie dostał angażu w tym klubie. (mam czutke że kibice zrobili swoje) pozytyw taki że pozbylismy sie tego bezproduktywnego gracza a także poznaliśmy jaki naprawde ma charakterek. gołębie zrobiły mu krecią przysługe i teraz Kolwal długo będzie pokutował Jak można być takim człowiekiem? czy w tych czasach duma,honor i ambicja tak sie zdewaluowały że nic nie znaczą?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.