Jak patrzę tak na piłkarską reprezentację Polski i wielu innych naszych grajków jak pięknie"zapierdalają"na murawie i podnoszą poziom ligowych drużyn a później reprezentują je w Europie to z całego serca życzę Bellowi jak najlepiej .
Sęk w tym że polscy kopacze " nie lubią zapierdalać " dlatego efekty są takie a nie inne , mówił zresztą już o tym Dan Petrescu .
No bo jak ktoś jest "gwiazdą" to po co ma zapierdalać ? Przecież to kompletnie bez sensu...
a dla polskich pilkarzyków, wiekszosci niestety, liczy sie kasa, to ze siedzi na lawce rezerwowej (za granica) i kasuje jak za prezydenta, to juz inna basn
Jeśli teraz zdarzyłaby się podobna sytuacja i broniłby Pyskaty też większość kibiców nie byłaby zadowolonych, bo różnica umiejętności między Janukiewiczem, a Pyskatym jest dość wyraźnie widoczna. Dlatego działacze Pogoni mogliby pomyśleć nad jeszcze jednym nowym zawodnikiem, czyli bramkarzem, który naciskałby na pierwszego bramkarza Pogoni, a w razie wypadku wskoczył w jego miejsce.
Wedlug mnie Pogon od czasu duetu Olszewski/Szypowski nie miala lepszych bramkarzy! Zarowno Janukiewicz jak i Pyskaty moga dla mnie bronic i jakos specjalnie nie boje sie o wynik jak w przypadku Binkowskiego
Jeśli teraz zdarzyłaby się podobna sytuacja i broniłby Pyskaty też większość kibiców nie byłaby zadowolonych, bo różnica umiejętności między Janukiewiczem, a Pyskatym jest dość wyraźnie widoczna. Dlatego działacze Pogoni mogliby pomyśleć nad jeszcze jednym nowym zawodnikiem, czyli bramkarzem, który naciskałby na pierwszego bramkarza Pogoni, a w razie wypadku wskoczył w jego miejsce.
Wedlug mnie Pogon od czasu duetu Olszewski/Szypowski nie miala lepszych bramkarzy! Zarowno Janukiewicz jak i Pyskaty moga dla mnie bronic i jakos specjalnie nie boje sie o wynik jak w przypadku Binkowskiego
Może jeszcze Pilarz/Fabiniak/Peskovic. swego czasu cała trójka była w kadrze I zespołu.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Pyskaty jest niestety za niski - 183 cm to za mało na bramkarza, na niektóre piłki jest po prostu "za krótki", mimo całej sympatii do niego.
Pilarz tak samo - 184 cm.
A Janukiewicz ma od Pyskatego te 10 cm więcej.
e tam nie wzrost jest wykładnikiem wartości bramkarza tylko umiejętnosci umiejętnosci i jeszcze raz umiejętności. Dla porównania Casillias 184cm, Valdes 183. Wiadomo że wyższy ma tą przewagę że jednak ma kilka cm dłuższą rękę, ale to nie przekreśla wcale niższego. A z dwójki Janukiewicz - Pyskaty tez bym postawił na tego pierwszego bo wg mnie jest po prostu lepszy
Forum kibiców Pogoni to najmniej odpowiednie miejsce na cytowanie piosenek zespołu, który współpracuje z tępiącą kibiców organizacją "Nigdy Więcej"
Idź po rozum do głowy, skąd Ty masz takie informacje?
Zdziwiłbyś się jakbyś znał fakty, a nie bezmyślnie powtarzał zasłyszane kocopoły.
pozdrawiam
Na ich płycie są loga" nigdy więcej" ponadto Piguła wielokrotnie w tym w liscie do Wprost powoływał się na współprace z nimi.
Proponuje lepiej poznać temat
Logo "Nigdy Więcej" znalazło się na płytach Analogs "Blask szminki” ; Analogs „Hlaskover Rock” ; Analogs "Trucizna” i Analogs "Poza Prawem" o czym informuje sama organizacja na swojej stronie.
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 1 lutego 2010, 20:33 [1 raz(y)]
[cytat=monter]Na ich płycie są loga" nigdy więcej" ponadto Piguła wielokrotnie w tym w liscie do Wprost powoływał się na współprace z nimi.
Proponuje lepiej poznać temat
Logo "Nigdy Więcej" znalazło się na płytach Analogs "Blask szminki” ; Analogs „Hlaskover Rock” ; Analogs "Trucizna” i Analogs "Poza Prawem" o czym informuje sama organizacja na swojej stronie.
Nie jest to miejsce na akademickie dyskusje o w/w. Jeśli jednak dopatrujesz się ideologii/podtekstów, to idź na ich najbliższy koncert/próbę i porozmawiaj z Pawłem osobiście.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.