Odp: Cały stadion na 70-Lecie 28.04.2018 - 17/04/2018 14:36
Znalazłem taki film na yt z 2016 roku Pogoń-Legia gdzie było nas ponad 14 tysięcy a widać że było jeszcze trochę wolnych miejsc na strefie 3 obok sektora gości no i na strefie 1 sektor 1 i 2 które były zablokowane reklamą azotów. Liczę że uda się jednak pościągać te płachty i 15k pęknie
Idealny moment aby zmobilizować trochę osób, aby częściej przychodziły na stadion, również na młyn. Nie można narzekać, taki mecz zdarza się raz na x lat (powiedzmy ze 70).
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Cały stadion na 70-Lecie 28.04.2018 - 17/04/2018 21:15
O tym ze jest co odbudowywac niech swiadczy fakt ze zeszla cala strefa 1 i 3 a na 2 strefie sektory 10 i 11 praktycznie puste...ten mecz to jedno, jest bardzo wazny. Ale wazne by ludzie zrozumieli ze to nie moze byc jednorazowy zryw tylko poczatek odbudowy...
...i bardzo dobrze.Zastępowanie reklam firm wspierających Pogoń darmowymi "Januszami" ktorzy przyturlają się na stadion nie dla uczczenia 70-leci tylko dlatego ze 25 zł zaoszczedza na piwo i szlugi było by niedorzeczne.
Odp: Cały stadion na 70-Lecie 28.04.2018 - 18/04/2018 12:02
Urodzinowe prezenty od Grupa Azoty Zakłady Chemiczne "Police" S.A. i STS.pl! Na #POGSAN krzesełka obecnie znajdujące się pod banerami reklamowymi tych partnerów zostaną udostępnione widzom.
Dziękujemy!
A w temacie o wyjazdach do Gliwic kiedyś było głośno? Moim zdaniem to już rola dzielnic i FC żeby zadbać o mobilizacje na wyjazd. Pojedynczy ludzie raczej nie jeżdżą
Odp: Cały stadion na 70-Lecie 28.04.2018 - 19/04/2018 22:06
Byłem wczoraj po bilet... przede mną jeden Janusz ... bite 10 minut jak nie lepie!
Ale jak to nie ma miejsc?, bo znajomy ma tam a ja tu to nie przejdę? a nic Pani nie znajdzie? ok, to niech będzie tam, ale jak to tam też nie ma... mlaskanie przekonywanie, żeby Pani coś znalazła JA jebie... i koniec końców a dostanę wydrukowany bilet na pamiątkę?
Z jednej strony fajna akcja, z drugiej obawiam się, że tacy ludzie przyjdą i w ogóle nie będą wiedzieli o co chodzi, pół meczu będą się między sobą o miejsca kłócić
Może zapełniony stadion da do myślenia naszym włodarzom, że ceny u nas ekstraklasowe tylko stadion II ligowy i że jednak warto trochę z cenami zjechać w dół
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.