nie wiem co masz na myśli mówiąc "przez neta", ale jak nie masz możliwości odbioru osobistego w Sz-nie, to podbij na [email protected], napisz zamówienie i dane do przesyłki. Konto masz podane stronę wcześniej. Jak jedna koszulka to 35 zł + 7 zł przesyłka (przedpłata na konto - do wtorku do 18.00 pieniądze muszą być zaksięgowane)
Właśnie Kasztaniak, jak ktoś spoza Szczecina, to jakiś kontakt do Ciebie coś w sprawie koszulki?
Osoby spoza Szczecina (nie licząc Warszawy) proszone są o kontakt na maila [email protected] W tytule maila proszę o podanie miejscowości, w treści ile i jaki/e rozmiar/y oraz pełny adres do wysyłki.
Przedpłata w przypadku wysyłki idzie na nr konta 52 1140 2004 0000 3902 5045 4732(koszulka 35 zł + 7 zł za przesyłkę). Dane do przelewu to "Czołem wielkiej Polsce!, ulica Patriotyczna 1). W tytule przelewu proszę o podanie nicku z forum, zamówienia oraz pełnego adresu do wysyłki.
Podbijam, ostatnie szanse na zamowienie koszulki , liczba jest kozacka ale moze byc jeszcze lepsza !!
Dla osob ze Sz-na, jutro o godzinie 17 na rogu Karlowicza i Mickiewcza ostatnia szansa na zapisanie sie i zaplacenie 35 zl za koszulke Lokalni Patrioc i(pamietac o podaniu rozmiaru), goraco zachecam !!
Na Polkowice zostanie wynajety 1 autokar, dla ludzi ktorzy nie maja transportu samochodowego- opcja autokarowa jak znalazl. Dodatkowo, udalo zejsc sie z ceny ktora byla na poczatku i obecnie: autokar + bilet na mecz to koszt 65 zl. Autokar ma 50 miejsc, 10 juz zostalo zajetych, a wiec wolnych jest jeszcze 40 miejsc.
Zapisy i wplaty na autokar - dzisiaj godzina 19, rog Karlowicza i Mickiewcza, pod kioskiem, oprocz 65 zl beda potrzebne dane (imie,nazwisko,pesel)
Bedzie rowniez mozliwosc zapisania sie i zaplacenia za koszulke Lokalni Patrioci (35zl) -szansa dla spoznialskich
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.