Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 25/01/2010 18:13
Ja zawsze ufałem Mandryszowi i ufam teraz ale dla mnie Ropiejko jest o klasę gorszym zawodnikiem, który się w ogóle nie rozwija- np. od początku pobytu u nas nie nauczył się przyjmować prostych piłek a jak dla mnie to jest podstawa jeśli chodzi o napastnika.
Jak przydzie Bell , to Kowal jużoficjalnie zostanie zwolniony
wole Bella który będzie zapier.. przez cały mecz, niż Kowala który będzie udawał wielką gwiazdę na boisku.
a jaka pewnosc ze czekolada bedzie zapier...? a Markowi dobrze zrobi takie polroczne wypozyczenie(mam nadzieje ze nie definitywny).
widzę na treningach, po za tym w wywiadzie powiedział, że bardzo zależy mu na grze u nas. więc chłopak będzie się starał bo to dla niego szansa jest.. więc musi zapier.. proste. a Kowal? jak temu chłopakowi już podziękujemy teraz to już się z nim pożegnamy na długie lata, tak jak starych kotletów się nie odgrzewa..
W środowym sparingu Zagłębia Sosnowiec z GKS-em Katowice wystąpi Marek Kowal, zawodnik Pogoni Szczecin.
25-letni napastnik jesienią rozegrał tylko 5 spotkań, w tym jedno w pełnym wymiarze czasowym, w których nie zdobył ani jednej bramki. Warto jednak zauważyć, iż Kowal wraca do zdrowia po kontuzji kolana której nabawił się w marcu ubiegłego roku. Niecałe dwa tygodnie temu piłkarz dostał od Pogoni wolną rękę w poszukiwaniu nowego klubu.
W środowym sparingu Zagłębia Sosnowiec z GKS-em Katowice wystąpi Marek Kowal, zawodnik Pogoni Szczecin.
25-letni napastnik jesienią rozegrał tylko 5 spotkań, w tym jedno w pełnym wymiarze czasowym, w których nie zdobył ani jednej bramki. Warto jednak zauważyć, iż Kowal wraca do zdrowia po kontuzji kolana której nabawił się w marcu ubiegłego roku. Niecałe dwa tygodnie temu piłkarz dostał od Pogoni wolną rękę w poszukiwaniu nowego klubu.
Nie wierze....!
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Nie wierze....!
Ciekawe co powiedzą obrońcy Kowala? Taki niby przykładny, a tu taki numer? Przeczytał artykuł, że Flota w przyszłym sezonie może mieć problemy finansowe i się zmył?
Wychowanek Pogoni może grać w Sosnowcu... myślałem, że jeszcze zdarzają się tacy co odrzucają oferty np. craxy...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ciekawe co powiedzą obrońcy Kowala? Taki niby przykładny, a tu taki numer? Przeczytał artykuł, że Flota w przyszłym sezonie może mieć problemy finansowe i się zmył?
Wychowanek Pogoni może grać w Sosnowcu... myślałem, że jeszcze zdarzają się tacy co odrzucają oferty np. craxy...
Pewnie sie zdarzają, ale odpowiedz jest w twoim poście
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
zalatuje to wszystko jebaną hipokryzją, po meczu w Sosnowcu, Mareczek sam intonował piosenkę o tym co stało się z gołębiarzami a teraz będzie przybijał im piątki po meczach... jeśli to dojdzie do skutku to dla mnie ten człowiek nie ma już nigdy miejsca w naszym zespole.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 27/01/2010 08:49
No to go kurwa poniosło..już słysze jego tułmaczenia w stylu że późno się dowiedział i musiał gdzieś grać..Jak gołebie się dowiedzą o jego przyśpiewce to będzie tam miał jak Kaczorowski w Legii..za samo pojechanie tam na testy bez względu na sytuacje w której się znalazł u mnie ma kreche jak ze Szczecina na Alasce..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.