Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 05/01/2010 17:33
bardzo dobrze ze przychodzi Zawadzki jestem przekonany ze to bedzie solidne wzmocnienie, co do Komana to tak jak juz ktos pisal, nie ma co wydawac na niego sporych pieniedzy, a jakoś Magdon mnie nie przekonuje, obawiam sie ze wciaz ma talent do oddawania prostych pilek i bledow skutkujacych stuprocentowymi sytuacjami przeciwnika
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 05/01/2010 20:58
Nie ma co przesadzać z liczbą transferów bo można przedobrzyć.Ja liczę jeszcze na Jaruna,który stworzyłby duet z Hrymowiczem i Bojarskiego jako zmiennika dla pomocników z wyjściowej "11" bo jednak pół roku chyba będzie potrzebował by dojść do swojej dobrej dyspozycji.Lekką lukę możemy mieć na prawej obronie,ale pewnie Wróbel będzie zmiennikiem Nowaka.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Nie wiem czemu ale Mandrysz jest chyba pierwszym terenerem w Pogoni ktoremu ufam w 100% wierze ze te transfery beda strzalem w dziesiatke!! Moze kiedys bedzie takim Sir Aleksem Fergusonem w Pogoni
racja, z takim trenerem można z optymizmem spoglądać w przyszłość, a pomyśleć, że na początku sezonu po 2,3 słabszych meczach Janusze domagali się jego zwolnienia...
racja, z takim trenerem można z optymizmem spoglądać w przyszłość, a pomyśleć, że na początku sezonu po 2,3 słabszych meczach Janusze domagali się jego zwolnienia...
Hehehe, proponuje nie czytac komentarzy na v.pl, bo mozna sobie tylko posuc humor
Nie wiem czemu ale Mandrysz jest chyba pierwszym terenerem w Pogoni ktoremu ufam w 100% wierze ze te transfery beda strzalem w dziesiatke!
w 100% sie z Toba zgadzam :-)
Moze kiedys bedzie takim Sir Aleksem Fergusonem w Pogoni
Oby ^^
A co tam slychac u naszych bramkarzy?
Ktos ma jakies info?
A co tam slychac u naszych bramkarzy?
Ktos ma jakies info?
W porządku, a u Ciebie? Głupie pytanie.
Co do Komana - na siłę bym go nie trzymał, tymbardziej po tym co prezentował przez ostatnie pół roku. Idealnym rozwiązaniem byłoby chyba ściągnięcie Jaruna jako partnera do obrony dla Hrymo, a przesunięcie Mysiaka na defensywnego pomocnika. Osobiście też za Bojarskiego poszukałbym kogo innego, być może za pół roku wróci do formy, ale my potrzebujemy rozgrywającego TERAZ.
Ale jak już Mike wyżej powiedział - Mandryszowi również ufam w 100% i na pewno nie zrobi niczego pochopnie
Osobiście też za Bojarskiego poszukałbym kogo innego, być może za pół roku wróci do formy, ale my potrzebujemy rozgrywającego TERAZ.
tak wlasciwie decyzja co do Bojarskiego jeszcze nie zapadla. Ostatecznie okaze sie po testach.
Najpierw sprawdza go specjaliści i to oni stwierdza czy jest na tyle zdrowy i dobry zeby wzmocnic Pogon.
Jesli tak wszyscy ufamy trenerowi to z komentarzami poczekajmy az on zdecyduje poniewaz to on ostatecznie bedzie mial najwieksze rozeznanie co do formy i ewentualnej przydatnosci Bojarskiego w naszym Klubie.
a ja po cichu licze na to ze Bojar juz jest zdrowy i bedzie naprawde sporym wzmocnieniem
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 06/01/2010 10:29
A mnie cieszy, że transfery przeprowadzane są z głową. Nie tylko ciekawi zawodnicy, ale i Mandrysz będzie ich miał do dyspozycji od początku okresu przygotowawczego, będzie więc czas żeby wszystko poustawiać, zgrać i nadrobić ewentualne zaległości w przygotowaniu kondycyjnym. W poprzednich rundach różnie to wyglądało, zawodnicy dochodzili niemal w ostatnich sparingach...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 06/01/2010 11:59
Ja bym chciał zobaczyć Bella przynajmniej w sparingach, na pewno reprezentuje inny styl, gra w stanach, ciekawe co by sobą reprezentował w meczu z Polską drużyna, sprawdzić na pewno nie zaszkodzi. Poza tym Mandrysz nie decydował by się na próbę jego sprowadzenia gdyby nic sobą nie reprezentował
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.