Telichowskiemu szczególnie, obrońca dobrze radzący sobie również jako środkowy pomocnik, 26 lat i spore doświadczenie. Dawno nie widziałem go jednak w akcji więc forma jest zagadką... Ale na pewno warto mu się przyjrzeć
Z tej całej grupy to żaden nie byłby przydatny.Jeśli chodzi o Telichowskiego to cień dawnej formy,zresztą jest on lewym obrońcą,może bardziej nastawionym ofensywnie,ale u nas mamy Woźniaka i Petrika,więc szkoda kasy wydawać.Myślę,że powinni nasi wywalić Prędote i tą kasę przełożyć na opłacenie dobrego środkowego pomocnika.
Jeśli tak dalej pójdzie, to kadra Pogoni będzie składać się z samych napastników
Tak na serio, musi też trafić jakiś zawodnik , który będzie dobrze wyszkolony technicznie i w środku pola zrobi co do niego należy i będzie dobrze
Z informacji "Gazety Wyborczej" wynika, że Mauro Cantoro znalazł się na liście życzeń Ruchu Chorzów, gdzie mógłby się spotkać z Andrzejem Niedzielanem, z którym grał już w Krakowie.
33-letni piłkarz z Argentyny żegna się z drużyną mistrza Polski. Mauro Cantoro nie wyklucza jednak, że będzie kontynuował karierę w Polsce. O zainteresowaniu piłkarzem oficjalnie mówi Odra Wodzisław. - Bardzo by nam się przydał w walce o utrzymanie - przyznaje Dariusz Kozielski, członek zarządu wodzisławskiego klubu.
źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
Wątpie żeby Cantoro przeszedł do nas uważam że nie stać nas na tego zawodnika nawet jakby miał przejść za darmo to i tak napewno miałby bardzo wysoki kontrakt
Tum Hitem dzisiejszym jest zainteresowanie Pogoni Marcinem Bojarskim czyli żywą legendą cracovii
Legenda? Prosze Cie...Takie zycie pilkarza, ze nie zawsze dobrze wybierze (za taki wybor uwazams sracovie ;]). Nie popadajmy w paranoje - to, ze gral kilka sezonow w cracovii nei swiadczy o tym, ze jest jej legenda. Wychowal sie przeciez w Rakowie Częstochowa... Legenda to moze byc "Olo" - w Pogoni sie wychowal. Gral w arce gdynia...i co z tego ? Po raz kolejny moge powtorzyc - takie zawod pilkarza.
Tum Hitem dzisiejszym jest zainteresowanie Pogoni Marcinem Bojarskim czyli żywą legendą cracovii
Masakra...to on ma być niby tym liderem 2 linii,sam zrezygnował z kontraktu w Piaście bo nie wie ile zajmie mu dojście do formy a u nas ma ciągnąć zespół na wiosnę,gratuluje pomysłu :/
Masakra...to on ma być niby tym liderem 2 linii,sam zrezygnował z kontraktu w Piaście bo nie wie ile zajmie mu dojście do formy a u nas ma ciągnąć zespół na wiosnę,gratuluje pomysłu :/
Noo ,np. taki Petasz przychodził do nas w szczytowej formie , jako zdobywca złotej piłki i czołowy zawodnik Barcelony o którego biło się pół Europy
Proponuje zaufać Mandryszowi . Na pewno ma wizje drużyny i sam dobrze wie jakiego zawodnika potrzebuje w składzie.
Gdyby nie to, że ufam Mandryszowi (przekonał już transferami, że wie co robi) to byłbym przeciwko Bojarskiemu. Mandrysz go jednak zna, więc to nie jest strzał w ciemno. Chociaż na lidera to on mi nie pasuje.
Noo ,np. taki Petasz przychodził do nas w szczytowej formie , jako zdobywca złotej piłki i czołowy zawodnik Barcelony o którego biło się pół Europy
Proponuje zaufać Mandryszowi . Na pewno ma wizje drużyny i sam dobrze wie jakiego zawodnika potrzebuje w składzie.
A czy ja mówię, że nie ufam Mandryszowi?!Dalej będę przy swoim...my potrzebujemy także lidera od zaraz,gdybyśmy nie walczyli o awans teraz to proszę bardzo ,jestem za, w pół roku dojdzie do formy i od lipca atakujemy ekstraklasę,no ale nie w takiej sytuacji.
nie chodzi tyle o jego status i osiagniecia czy nagrody tylko o samo jego podejscie do sprawy jakby z gory zakladal ze bedzie gral jak dupa, usprawiedliwia sie na zapas zamiast spiac sie do roboty - ja przynajmniej uwazam takie podejscie za nienajlepsze. I też jestem zdania, że przydałby sie lider w środku, a jak ma byc liderem i budzic zaufanie kolegow skoro sam w siebie nie wierzy? Ale też to co sam mówi nie napawa optymizmem odnosnie jego angażu w Pogoni:
Jestem po poważnej kontuzji. Noga nie jest jeszcze w pełni sprawna, zresztą z psychiką jest podobnie. Mam taką blokadę w głowie. Boję się zrobić wślizg, oddać bardzo mocny strzał na bramkę.
- Ciężko mi teraz powiedzieć. Na pewno potrzebuję zespołu, w którym nie będę musiał być gotowy do gry na już. Jeżeli jakiś klub zaproponuje mi 2-3 letnią umowę, to będę miał czas odbudować się fizycznie i psychicznie. Ja jestem po ciężkiej kontuzji. Mogę odzyskać sprawność za 2-3 tygodnie, ale to równie dobrze może być za 3 miesiące. W Piaście nie mogliby na mnie tyle czekać. Ja codziennie ciężko pracuję, trenuję, rehabilituję się, chodzę na basen i na siłownię. Nie wiem jednak, kiedy będę sprawny na 100 procent.
W środku potrzebny nam ktoś już z jakąś ustabilizowaną formą, a nie kolejny rekonwalescent, bo jak mamy czekac Bóg wie ile na jego powrot do formy, to mnie cos takiego nie satysfakcjonuje. Obawiam sie, że to moglby być taki kolejny Przytula i podchodze sceptycznie do tego transferu, skoro facet w sam siebie nie wierzy to ciezko pokladac w nim wielkie nadzieje.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 09/10 - 22/12/2009 17:04
ja pierdole... niektórzy są nie reformowali... przecież on tak mówił specjalnie aby dobroduszny zarząd Piasta dał mu wolną rękę. Co miał powiedzieć? słuchajcie interesuje się mną Mandrysz i Pogoń Szczecin. Mogę tam iść? Pewnie odpowiedzieliby, że nie ma problemu?
Mandrysz na pewno też nie brał by kota w worku. Poczytajcie sobie to samo co mówiliście o przyjściu Petasza, że nie grał, że bez formy... a już po 2 meczach wszyscy go uwielbiali.
Tutaj jest zupełnie inny przypadek bo Bojarski przepracuje cały okres przygotowawczy pod okiem Mandrysza bo Petasz doszedł w okolicach lutego.
Wspomnicie moje słowa, że w okolicach kwietnia wasze podejście będzie już zupełnie inne a tego zawodnika będzie nam zazdrościł chociażby Górnik Zabrze.
Ostatnio edytowany przez: BNY, 22 grudnia 2009, 17:13 [1 raz(y)]
ja pierdole... niektórzy są nie reformowali... przecież on tak mówił specjalnie aby dobroduszny zarząd Piasta dał mu wolną rękę. Co miał powiedzieć? słuchajcie interesuje się mną Mandrysz i Pogoń Szczecin. Mogę tam iść? Pewnie odpowiedzieliby, że nie ma problemu?
Mandrysz na pewno też nie brał by kota w worku. Poczytajcie sobie to samo co mówiliście o przyjściu Petasza, że nie grał, że bez formy... a już po 2 meczach wszyscy go uwielbiali.
Tutaj jest zupełnie inny przypadek bo Bojarski przepracuje cały okres przygotowawczy pod okiem Mandrysza bo Petasz doszedł w okolicach lutego.
mysle ze nie musial ich strasznie przekonywac zeby dali mu wolna reke, skoro tam go mecza kontuzje nie gra a kroi najwieksza kapuste.
Mam nadzieje ze jezeli tu przyjdzie to przepracuje odpowiednio ten okres przygotowawczy i odbuduje forme przed startem rundy. Chociaż osobiście nie jestem przekonany co do takiego transferu to wierze ze poraz kolejny nos Mandrysza nie zawiedzie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.