Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 17/02/2005 14:57
Zobaczymy... 31-letni zawodnik powinien chyba grać w nieco wyższej lidze niż I liga stanowa, ale skoro Panik doznał orgazmu na widok jego gry, to może nie jest taki najgorszy? Nie podoba mi się tylko możliwość pozbycia się Grzelaka - grał wprawdzie katastrofalnie jesienią, ale jakiś tam potencjał ma i szkoda byłoby dawać dziadkowi miejsce na kredyt.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 17/02/2005 16:59
A ja myślę że Ptak chce się pozbyć Grzelaka - widział jak gra jesienią i boi się że będzie coraz gorzej, a póki są dobre oferty to czemu nie korzystac? Ja jestem za pozostawieniem Grzelaka i nie wierzę w geniusz Ediego, bo gdyby miał być najlepszym lewonożnym w Polsce to chyba grałby conajmniej w 2 lidze brazylijskiej...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 17/02/2005 17:26
Ja tam się niezbyt cieszę ,ale mozę teraz wreszcie Ptaki dobrze trafiły i w koncu znów będziemy mieli kogoś na miarę Bataty czy Milara.A jeżeli ten Edi Silva się nie sprawdzi to ja już nie wieże w umiejętność ,,scoutowania'' panów Ptaków.Już mieliśmy ,,czarodzieja'' środka pola a okazał sie zwykłym staruchem i drewniakiem.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 17/02/2005 18:44
Edi kojarzy mi sie z żulkiem No ale jesli Ptaki widzą tylko Brazylijczykow w naszym zespole to czemu nie?? Tylko czemu wybiera samych staruchow. Wiek i tak juz poszedł nam w górę bo weszli Peskovic i Kuchar. Nie są oni starzy, ale niedlugo pyknie im 30.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 17/02/2005 19:00
Napewno bedzie to kolejny czarodziej pilki.Moskalewicza wyjebali bo byl za stary i nie pasowal do druzyny, a tu chca sciagnac kolejnego zawodnika po trzydziestce.Nie zdziwie sie jak niedlugo w pierwszym skladzie nie bedzie zadnego Polaka.A co do Grzelaka to moim zdaniem powinien zostac.Mial on moze nie najlepsza runde ale napewno mozliwosci ma spore.Juz predzej powinni wyjebac Matlaka!
pozyskanie ediego oslabi pogon! - 17/02/2005 19:55
wedlug wypowiedzi ptaka gdy uda sie Pogońi pozyskac kolejnego brazylijczyka-ediego zespol portowej jedynastki beda musieli opuscic matlak lub grzelak! jest to kolejny znak ze my kibole nie mamy nic do powiedzenia. pozbawia sie nasza Pogoń szczecinskich akcentow. przyklady:pilarz;moskalewicz;bilinski a nawet darek dalke poszli na bruk. teraz matlak!!!!!!!! tak byc nie moze. v-ce prezes pawlak od dawna szczecinianin ma troszeczke do powiedzenia a przyglada sie temu w spokoju. jak juz to niech ptak sprzeda lub zrezygnuje zuslug grzelaka swojego pupilka ktory w wywiadzie sprzed paru miesiecy dla przegladu sportowego az rwal sie do gry w legii
Nie wiem skad masz informacje, że Pawlak ma cos do powiedzenia. Ma tyle samo co Baranowski, prosty przykład. Pod zwolnieniem Moskalewicza podpisali sie wszyscy przezesi i v-ce prezesi, oprócz Pawlaka.
Troche przesada, aby wyrzucac zawodnika który nie chce odejsc. Tym badziej ze badz co badz jest zwiazany ze Szczecinem. Natomiast Rafał grzelak bardzo lubi Wisle Plock wiec czemu nie ulatwic mu wyboru .. ??
No wiesz ale mi sie jakos wydaje ze Poledice sciagnieto nie po to by grzal lawe.A jesli mieliby juz wywalac kogos z dwojki Grzelak Matlak to moim zdaniem powinien to byc Matlak.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 18/02/2005 00:02
A ja tam uwazam,ze nie powinni sie pozbywac ani Matlaka,ani Grzelaka-a z dwojga zlego wybralbym odejscie Grzelaka.Ptak z Panikiem uwazaja,ze EDI-bylby to najlepszy lewy w naszej lidze-byc moze maja nawet racje,ale czy Grzelak jest w tej lidze taki slaby?Fakt rundy jesiennej nie mial udanej-choc mial bardzo dobre mecze-mecz z Hertha,mecz z Legia w Szczecinie,czy z Legia w pucharze Polski w Szczecinie.W naszej lidze powiedzialbym,ze lepszy jest moze tylko Zienczuk,ktory napewno potencjal ma duzo mneijszy-poprostu gra rowniej-i podobny poziom prezentuje Slusarski na tej pozycji w Groclinie,choc takze potencjalem Grzelaka nie przewyzsza..,Co do Matlaka-w lidze byc moze najlepszy lewy obronca(choc nie pod wzgledem jego umiejetnosci w destrukcji a raczej-swietne stale fragmenty,dosrodkowania,zelazne pluca,ambicja,mobilizacyjny wplyw na gre reszty zespolu(patrz mecz w Warszawie)gra na lewej flance w ofensywie,no i bramkostrzelnosc- pozatym Matlak to jedyna osoba mogaca byc kapitanem i jeden z ostatnich szczecinskich akcentow,jedyny wychowanek....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 18/02/2005 08:21
Chyba czas zakończyć tą jałową dyskusję Jeżeli wierzyć PN Online, piłkarz nazywa się Edi Carlos Dias Marçal. Po krótkim researchu dowiedzieć można się, że piłkarz nie używa pseudonimu "Edi", lecz "Andradina" i nie jest bocznym pomocnikiem, lecz napastnikiem. W dodatku ma za sobą bogatą karierę, a swoim klubie (Portuguesa Santista, II liga brazylijska) gra regularnie w wyjściowym składzie, jest najlepszym strzelcem drużyny.
Krótko mówiąc - wydaje mi się, że Andradina jest szykowany na następcę Milara, a Matlak i Grzelak mogą spać spokojnie
A ja tam uwazam,ze nie powinni sie pozbywac ani Matlaka,ani Grzelaka-a z dwojga zlego wybralbym odejscie Grzelaka.Ptak z Panikiem uwazaja,ze EDI-bylby to najlepszy lewy w naszej lidze-byc moze maja nawet racje,ale czy Grzelak jest w tej lidze taki slaby?Fakt rundy jesiennej nie mial udanej-choc mial bardzo dobre mecze-mecz z Hertha,mecz z Legia w Szczecinie,czy z Legia w pucharze Polski w Szczecinie.W naszej lidze powiedzialbym,ze lepszy jest moze tylko Zienczuk,ktory napewno potencjal ma duzo mneijszy-poprostu gra rowniej-i podobny poziom prezentuje Slusarski na tej pozycji w Groclinie,choc takze potencjalem Grzelaka nie przewyzsza..,Co do Matlaka-w lidze byc moze najlepszy lewy obronca(choc nie pod wzgledem jego umiejetnosci w destrukcji a raczej-swietne stale fragmenty,dosrodkowania,zelazne pluca,ambicja,mobilizacyjny wplyw na gre reszty zespolu(patrz mecz w Warszawie)gra na lewej flance w ofensywie,no i bramkostrzelnosc- pozatym Matlak to jedyna osoba mogaca byc kapitanem i jeden z ostatnich szczecinskich akcentow,jedyny wychowanek....
Dla Ptaka nie liczy sie to co Ci zawodnicy (Matlak i Grzelak) zrobili dotychczas dla klubu a nie watpliwie zrobili nie mało on myśli ze jak ma 10 brazyliczyków w składzie to,to zagwarantuje mu awans do Ligi Mistrzów,mysli ze skoro ten Edi gra podobno dobrze w 3 czy którejś lidze stanowej w Brazylii to w Polsce bedzie drugim Kaką,po pierwsze jak przyjedzie to do conajmniej kwietnia bedzie siedział i grzał sie w mieszkaniu bo dla niego jest tutaj za zimno.Według mnie Grzelak i Matlak powinni zostac bo obydwaj tworzą naprawde groźna lewa flanke
Chyba czas zakończyć tą jałową dyskusję Jeżeli wierzyć PN Online, piłkarz nazywa się Edi Carlos Dias Marçal. Po krótkim researchu dowiedzieć można się, że piłkarz nie używa pseudonimu "Edi", lecz "Andradina" i nie jest bocznym pomocnikiem, lecz napastnikiem. W dodatku ma za sobą bogatą karierę, a swoim klubie (Portuguesa Santista, II liga brazylijska) gra regularnie w wyjściowym składzie, jest najlepszym strzelcem drużyny.
Krótko mówiąc - wydaje mi się, że Andradina jest szykowany na następcę Milara, a Matlak i Grzelak mogą spać spokojnie
Fachowy scout Wkurza już mnie ta niekompetencja oficjalki, a może Panik chce go przekwalifikować?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 19/02/2005 13:32
A oto wiadomosc z WP na temat Grzelaka i innych..
"Tymi czterema młodymi polskimi piłkarzami interesuje się fińska policja. Są oni na taśmie z kamery w hotelu Radisson SAS w Espoo. Nagrani zostali: zatrzymany w ubiegłym tygodniu w Niemczech Łukasz M. (23 l.), a także Łukasz Madej (23 l.), Łukasz Nawotczyński (23 l.) i Rafał Grzelak (23 l.) "
Co WY na to.. No jezeli to prawda to niech Grzesiek uwaza na lotnisku, bo moga go przymknac...
Ale cos mi sie niechce w to wierzyc... Ona sama nie wie kto to byl...Finka sie narabala a teraz szuka winnego... a moze ojca...hahahahahah
No to chyba bedzie nam potrzebne wzmocnienie za Grzelaka....
Ciekawe co napisze oficjalaka na ten temat....
Ostatnio edytowany przez: happy2504, 19 lutego 2005, 13:51 [1 raz(y)]
A oto wiadomosc z WP na temat Grzelaka i innych..
"Tymi czterema młodymi polskimi piłkarzami interesuje się fińska policja. Są oni na taśmie z kamery w hotelu Radisson SAS w Espoo. Nagrani zostali: zatrzymany w ubiegłym tygodniu w Niemczech Łukasz M. (23 l.), a także Łukasz Madej (23 l.), Łukasz Nawotczyński (23 l.) i Rafał Grzelak (23 l.) "
Co WY na to.. No jezeli to prawda to niech Grzesiek uwaza na lotnisku, bo moga go przymknac...
Ale cos mi sie niechce w to wierzyc... Ona sama nie wie kto to byl...Finka sie narabala a teraz szuka winnego... a moze ojca...hahahahahah
No to chyba bedzie nam potrzebne wzmocnienie za Grzelaka....
Ciekawe co napisze oficjalaka na ten temat....
"pisze dziennik Fakt." - wydaje mi sie ze to wszyzstko wyjasnia...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.