Mam nadzieje , ze nikt nas nie wzmocni. W tym momencie przyjsc moze jedynie doswiadczony zawodnik. A wolnych i doswiadczonych zawodnikow w Polsce jest deficyt jezeli chodzi o srodek pomocy .
Wracając jeszcze do "plotek" na temat powrotu żyda do Szczecina.
Dzisiaj na tvn 24 jakoś koło 13-14 była konferencja prasowa ŁKS i Widzewa w sprawie ich degradacji i Drumlak jako pierwszy z ŁKSu zabierał głos w tej sprawie, więc na szczęście widok tego człowieczka w barwach Pogoni raczej nam już nie grozi.
I całe szczęście..Nie zmienia to jednak faktu że mamy wakat na tej pozycji..Ciekawe czy ktoś jeszcze nas zasili..?
Mam nadzieje , ze nikt nas nie wzmocni. W tym momencie przyjsc moze jedynie doswiadczony zawodnik. A wolnych i doswiadczonych zawodnikow w Polsce jest deficyt jezeli chodzi o srodek pomocy .
Dzisiaj na tvn 24 jakoś koło 13-14 była konferencja prasowa ŁKS i Widzewa w sprawie ich degradacji i Drumlak jako pierwszy z ŁKSu zabierał głos w tej sprawie, więc na szczęście widok tego człowieczka w barwach Pogoni raczej nam już nie grozi.
I całe szczęście..Nie zmienia to jednak faktu że mamy wakat na tej pozycji..Ciekawe czy ktoś jeszcze nas zasili..?
Batata?
Popieram Batata by się przydał nawet jako zmiennik.
Tak w ogóle to ciekawe co z nim się dzieje
No to chyba zagra jednak w Szczecinie ... w barwach LKS'u
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
No to chyba zagra jednak w Szczecinie ... w barwach LKS'u
z pewnością zostanie 'mile przywitany' przez Szczecińskich kibiców
Oczywiscie chodzilo mi o strzal lewa noga, taki jak np.z Zagniem, tyle ze prosto w banke
Mowcie co chcecie ale wczoraj Pyskaty bronil swietnie szczegolnie dwie gorace sytuacje^^
A popełnił tylko jeden błąd, na szczęscie bez konsekwencji. W pierwszej połowie bodajże, dośrodkowanie w pole karne, spodziewał się, że ktoś piłkę trąci głową, nikt nie trącił, a on zamiast złapać, wybił ją przed siebie. Ale można go usprawiedliwić trochę, bo to, że nikt jej nie ruszył było mocno dziwne
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 02/08/2009 16:32
Z tego co pamiętam to Gieksa miała właśnie tylko jedną stuprocentową sytuację, przy stanie 1:0 kiedy jeden z piłakrzy GKS-u strzelał z kilku metrów. Pyskaty ładnie sparował piłkę do swojej lewej strony. Też jestem mile zaskoczony jego postawą, mimo niskiego ja na bramkarza wzrostu dobrze grał na przedpolu. Pewny punkt drużyny.
Mowcie co chcecie ale wczoraj Pyskaty bronil swietnie szczegolnie dwie gorace sytuacje^^
A popełnił tylko jeden błąd, na szczęscie bez konsekwencji. W pierwszej połowie bodajże, dośrodkowanie w pole karne, spodziewał się, że ktoś piłkę trąci głową, nikt nie trącił, a on zamiast złapać, wybił ją przed siebie. Ale można go usprawiedliwić trochę, bo to, że nikt jej nie ruszył było mocno dziwne
To nie był błąd, to była prawidłowa reakcja. On musiał czekać czy ktoś jej nie trąci, gdyby rzucił się wcześniej i ktoś by to trącił to byłaby bramka. Tak jak transfer ten był niezbyt zrozumiały dla mnie, tak wczoraj naprawdę dobrze bronił.
Od wtorku na testach w Pogoni Szczecin przebywa 30-letni środkowy pomocnik Krzysztof Przytuła. Ostatnio był zawodnikiem Arki Gdynia.
Dotychczas oprócz Arki zawodnik reprezentował barwy Hutnika Kraków, Szczakowianki Jaworzno i Cracovii Kraków.
- Cieszę się, że jestem na testach w drużynie która wygrała w tak dobrym stylu swój pierwszy mecz. W Arce skończył mi się kontrakt. Miałem opcję wyjazdu za granicę jednak nic z tego nie wyszło. Nie mogłem dłużej czekać na rozwój sytuacji i przybyłem na testy do Pogoni Szczecin. - mówi testowany pomocnik.
Zawodnik sprawdzany będzie pod kątem przydatności do pierwszego zespołu podczas treningów i zapewne jutrzejszego meczu sparingowego z Polonią Płoty.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 04/08/2009 12:52
Z tym Przytułą to tak troche nie wiadomo bo w sumie gościa trzymają się kontuzje ogólnie jak już gra to plącze kilka meczy bardzo dobrych z kilkoma przeciętnymi jak patrze na opinie kibiców to oceniają go dobrze chociaż podkreślają właśnie te aspekty... no zobaczymy jak w sparingu zagra... Ja bym wolał sprawdzić kogoś młodego który np. przy Komanie troche sie ogra i był by na przyszłość
Z tym Przytułą to tak troche nie wiadomo bo w sumie gościa trzymają się kontuzje ogólnie jak już gra to plącze kilka meczy bardzo dobrych z kilkoma przeciętnymi jak patrze na opinie kibiców to oceniają go dobrze chociaż podkreślają właśnie te aspekty... no zobaczymy jak w sparingu zagra... Ja bym wolał sprawdzić kogoś młodego który np. przy Komanie troche sie ogra i był by na przyszłość
Potrzebny jest doświadczony pomocnik z dobrym przeglądem pola. żeby potrafił zagrać krosa do bocznego pomocnika czy prostopadłą do napastnika. Podobno to właśnie posiada. Zobaczymy jutro w sparingu co potrafi.
W końcu środkowy pomocnik ... Jedyna pozycja, na której nie mamy jeszcze dużej walki o pierwszą 11 ;]
masz rację, bo Parzy od początku sparingów nie prezentuje się najlepiej, a z kolei Koman w 1 kolejce zagrał przeciętnie (w stosunku do tego co potrafi i co grał w sparingach)
W końcu środkowy pomocnik ... Jedyna pozycja, na której nie mamy jeszcze dużej walki o pierwszą 11 ;]
masz rację, bo Parzy od początku sparingów nie prezentuje się najlepiej, a z kolei Koman w 1 kolejce zagrał przeciętnie (w stosunku do tego co potrafi i co grał w sparingach)
Zgodzę się tylko, że Koman jest bardziej defensywny a Parzy.. a właśnie Parzy biega po tym boisku i w sumie nie jest ani ofensywny ani defensywny. Lubię go ale często zdarzają mu się "ciche" mecze, że tak to nazwę
Mam nadzieję, że Mandrysz dobrze oceni Przytułę czy nam się przyda czy też nie.
a Drozdowicz ponoć nadal jeszcze jest do wzięcia......
http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35214,6899079,Arka_nie_placi__Lechia_czeka__a_napastnik_grac_nie.html
Szkoda chłopaka padł ofiarą jakiś tam układzików, z drugiej strony pojawiła się szansa że pojawi się u nas
a Drozdowicz ponoć nadal jeszcze jest do wzięcia......
http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35214,6899079,Arka_nie_placi__Lechia_czeka__a_napastnik_grac_nie.html
Szkoda chłopaka padł ofiarą jakiś tam układzików, z drugiej strony pojawiła się szansa że pojawi się u nas
Moim zdainem bardzo watpliwe jest aby trafil do Szczecina, jednak jak bedzie tak szansa to czemu nie..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.