vka umieściła go tam już wtedy jak na stronie Stilonu było info że podpisał kontrakt, później się okazało że najpierw chodzi o testy.
Pożegnanie z Folcem oznacza pewny transfer Dziuby. Oby tylko Dziuba przypomniał sobie jak się strzela. W jego wypadku można być pewnym, że będzie dobrze przygotowany, Nemec przez ostatni tydzień dał nieźle w kość graczom Floty, do tego sami gracze bardzo chwalą sobie pracę z Nemecem, właśnie głównie dzieki kondycji i wytrzymałości tak dobrze grali w zeszłym sezonie.
Dwie ciekawostki:
Folc testowany w KSZO
Robert 'Biniu' Binkowski ma w środę zagrać sparing w barwach Unii Janikowo
Piłkarsko wzmocnienie? Stary chuj do tego kurwa i sprzedawczyk. Poraz kolejny piszesz o jego przyjściu, więc może podasz skąd masz takie informacje bo oficjalne źródła milczą na ten temat a tu wszyscy sie wkurwiają.
PS. Tomasz Judkowiak trenuje z Gks-em Katowice.
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 15 lipca 2009, 00:09 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Z uwagi na dzisiejsze posiedzenie Komisji do spraw nagłych o godz. 19.00, terminarz rozgrywek I ligi zostanie ogłoszony jutro w godz. porannych czyli do 11.
Kibice Mućki należą do tych co szybko zapominają skąd pochodzi piłkarz vide Rooney (dobrze, że nie słyszę Szkpaka-Szpakowskiego jak wymawia to nazwisko ) z Evertonu.
Tak na dobrą sprawę to Rooney pochodzi z Liverpoolu, a jest wychowankiem Evertonu
Rooney pochodzi z Liverpoolu, bo jest wychowankiem Evertonu Liverpool. Oj wy gnieusze zbrodnii.
a zeby nie zasmiecac: Drumlakowi stanowcze NIE! m.in. za zachowanie jak przyjechał z Cracovia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 15/07/2009 12:13
ŁKS to juz chyba pogodzony jest z gra w I lidze. Nie maja szans na Ekstraklase. Co wiecej, nie maja zbyt dobrej sytuacji finansowej, bo sponsor, owszem byl, ale pod warunkiem, ze Lodzinaie zagraja w najwyzszej klasie rozgrywkoej. Tak wiec stawianie ŁKSu w roli faworyta ligi obok Gornika jest chyba mocno naciagane. Zobaczymy. Oni juz nie raz pokazali, ze kasa nie jest najwazniejsza.
Jesli Widzew bedzie gral w Ekstraklasie to bedzie niemaly skandal.
Tak ogladam skrot meczu z Debem. Faktycznie zawinil troche Janukiewicz, ale ja tu wiekszych bledow dopatruje sie u bocznych obroncow - Leonowicz i Wozniak. Ten pierwszy w ogole nie wiedzial co sie dzieje, zzreszta to nie pierwszy raz z jego udzialem taka akcja, a Wozniak zwyczajnie odpuscil.
Kibice Mućki należą do tych co szybko zapominają skąd pochodzi piłkarz vide Rooney (dobrze, że nie słyszę Szkpaka-Szpakowskiego jak wymawia to nazwisko ) z Evertonu.
Tak na dobrą sprawę to Rooney pochodzi z Liverpoolu, a jest wychowankiem Evertonu
Rooney pochodzi z Liverpoolu, bo jest wychowankiem Evertonu Liverpool. Oj wy gnieusze zbrodnii.
a zeby nie zasmiecac: Drumlakowi stanowcze NIE! m.in. za zachowanie jak przyjechał z Cracovia
Toż to napisałem. Nie posądzaj mnie, że takich podstawowych informacji nie znam pozdro
PS Każde rozwiązanie w przypadku którego sracovia spada jest satysfakcjonujące.
Szczerze to wolałbym go od tego Khadiego... przynajmniej jest "Nasz"
Jest Nasz, jest lepszy i jest... tańszy. A tak zatrudnimy obcokrajowca, z nieznaną datą urodzenia i wielkimi brakami taktycznymi...
Jedyny pozytyw, że nie wchodzi w grę transfer definitywny:
- Jakub pojechał na testy do Iławy. Jesteśmy zainteresowani tylko wypożyczeniem tego zawodnika - tłumaczy krótko dyrektor sportowy Robert Dymkowski.
Szczerze to wolałbym go od tego Khadiego... przynajmniej jest "Nasz"
Jest Nasz, jest lepszy i jest... tańszy. A tak zatrudnimy obcokrajowca, z nieznaną datą urodzenia i wielkimi brakami taktycznymi...
Jedyny pozytyw, że nie wchodzi w grę transfer definitywny:
- Jakub pojechał na testy do Iławy. Jesteśmy zainteresowani tylko wypożyczeniem tego zawodnika - tłumaczy krótko dyrektor sportowy Robert Dymkowski.
Bardzo dobrze, chłopak u nas byłby zmiennikiem a tak pojedzie, ogra się i jak wróci do nas za rok to będzie zapierdalał i kto wie czy nie będzie grał na prawej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.