Drumlak sprawa prosta, oczywista wiec i zamknieta. Co o groszka to niech wypier****, niepotrzebny jako pilkarz(chodzi o jego wybryki i ogolne prowadzenie sie) i czlowiek(dla mnie szmata-ale to moja prywatna opinia).
Pozdrawiam.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 13/07/2009 21:12
Jakim trzeba byc imbecylem by w wieku 21 lat zasadniczo konczyć poważną kariere. Klub który teraz go przygarnie musi być totalnie naiwny. Mi go nie szkoda,sam sobie obrał taką drogę. Ogólnie w Szczecinie mialiśmy "szczęście" do takich wynalazków-że tylko przypomne Ławe i Kaczorowskiego,tandem ekstra baletowy a ostatnimi czasy Przewoźniak. Piłkarzyną lekko przychodzą pieniążki i zdrowo im odpierdala. Inna sprawa to stanowiska klubów,dla mnie tacy delikwenci powinni mieć dozywotni zakaz zawodowego,podkreśle to słowo,uprawiania piłki noznaj. No ale apatia i zezwolenie świętym krowom tak sie prowadzić i mamy tego efekty,wiec co sie dziwimy?
Drumlaka należy tak potraktować jak kibice LFC potraktowali M.Owena (miałem dla niego baaardzo dużo szacunku za to co robił na boisku a w szczególności za mecz Niemcy-Anglia 1:5 i jego hattrick) oraz kibice MU (nie wiedziałem że kiedyś przyznam im rację ) Teveza. Ten to już chyba rekord pobił
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Kibice MU zasadniczo mają teraz ciężki orzech do zgryzienia-Owen w ich barwach,ex Liverpoolczyk heh,niezła bania A Drumlak,jak wyżej,nawet niech sie tu nie zjawia. I mam gdzieś jego ewentualne,fałszywe przeprosiny,o ile w ogóle by były.
Drumlaka należy tak potraktować jak kibice LFC potraktowali M.Owena (miałem dla niego baaardzo dużo szacunku za to co robił na boisku a w szczególności za mecz Niemcy-Anglia 1:5 i jego hattrick) oraz kibice MU (nie wiedziałem że kiedyś przyznam im rację ) Teveza. Ten to już chyba rekord pobił
Kibice MU zasadniczo mają teraz ciężki orzech do zgryzienia-Owen w ich barwach,ex Liverpoolczyk heh,niezła bania A Drumlak,jak wyżej,nawet niech sie tu nie zjawia. I mam gdzieś jego ewentualne,fałszywe przeprosiny,o ile w ogóle by były.
Kibice Mućki należą do tych co szybko zapominają skąd pochodzi piłkarz vide Rooney (dobrze, że nie słyszę Szkpaka-Szpakowskiego jak wymawia to nazwisko ) z Evertonu.
Z transferami jest tak, że nawet jak grajek grał dobrze w poprzednim klubie, to nie zawsze się sprawdza w nowym. I na odwrót. Najlepszym przykładem z minionych lat jest Śrutwa. W Ruchu grał wspaniale, w Legii cieniutko i po powrocie do Ruchu znowu dobrze. Tak więc poczekajmy z ocenami zakupów do 5 kolejki. Wtedy powinno się wszystko wyjaśnić.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Kibice Mućki należą do tych co szybko zapominają skąd pochodzi piłkarz vide Rooney (dobrze, że nie słyszę Szkpaka-Szpakowskiego jak wymawia to nazwisko ) z Evertonu.
Tak na dobrą sprawę to Rooney pochodzi z Liverpoolu, a jest wychowankiem Evertonu
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami na wtorkowym treningu Pogoni Szczecin pojawił się napastnik Foty Świnoujście - Piotr Dziuba.
Dzisiejsze zajęcia odbyły sięw dwuch etapach. Pierwszy był czysto siłowy, a drugi rozrywkowy gdzie zawodnicy Pogoni udział wzięli w gierce wewnętrznej. W poczynaniach testowanego napastnika widać było spore zawzięcie aby jak najlepiej zaprezentować się przed Piotrem Mandryszem.
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami na wtorkowym treningu Pogoni Szczecin pojawił się napastnik Foty Świnoujście - Piotr Dziuba.
Dzisiejsze zajęcia odbyły sięw dwuch etapach. Pierwszy był czysto siłowy, a drugi rozrywkowy gdzie zawodnicy Pogoni udział wzięli w gierce wewnętrznej. W poczynaniach testowanego napastnika widać było spore zawzięcie aby jak najlepiej zaprezentować się przed Piotrem Mandryszem.
Pogońszczecin.info
Trochę OT, ale jak już jesteśmy przy tym... Dzisiejszy wywiad z Mazurkiem :
Dzisiejsze spotkanie w wykonaniu Pogoni słabsze niż w meczach z GKP czy Flotą. Czy sztab szkoleniowy również ma takie odczucie?
- Tępo gry w dzisiejszym spotkaniu było niższe, co spowodowane było zmęczeniem zawodników z naszej drużyny.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
W dzisiejszym treningu nie uczestniczył testowany Marcin Folc. Wczoraj Pogoń odesłała go do domu. – Marcin nie jest w najwyższej dyspozycji – tłumaczy trener Piotr Mandrysz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.