niejestem pewien tego czy tak dobrze będzie grać ale jak dobrze to szacunek mam nadzieje że to dobry zakup,i jak dobrze wyjdzie to niech ptaszysko kupi go a nie wypożyczy zobacyzmy wczasie meczów
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 08/02/2005 16:05
Z jedenj strony to się ciesze ze Poledica będzie grał u nas ale z drugiej to zaraz się pewnie okaże że Matlak zostanie wypożyczony albo Magdoń... I teraz wygląda na to że w podstawowej 11 będzie grało zaledwie 3 może 4 polaków
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 08/02/2005 20:39
Nie wiem sorki ale moze mimo 30 lat jestem za stary,ale coraz bardziej nie podoba mi sie dzialalnosc panow P.rezesow na temat Pogoni.My kibice sie utozsamiamy z pilkarzami a oni maja nas gleboko w dupie.Jeszcze troche nie wspominajac o (Moskalewiczu czy Pilarzu) nasza druzyna bedzie wiekszosci zagraniczna.Brazylia,Czechy,Slowacja,itd....Czy doczekamy sie znowu Pogoni walczacej do konca,moze slabej ale POLSKIEJPozdrwiam wszystkich fanow Pogoni!!!!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 08/02/2005 23:00
Poledica będzie pewnie służył jako alternatywa w przypadku kolejnej chujowej rundy Grzelaka (co w sumie jest całkiem niewykluczone) - Matlak powędruje wtedy na lewą pomoc a Poledica zajmie miejsce na lewej obronie, nie widzę sensu w przekwalifikowaniu go na środkowego obrońcę (to chyba niekompetencja ze strony dziennikarzy) - jego zwrotność jest zbliżona do zera absolutnego, szybkość także nie jest porażająca.
ale przecież żeby grać na boku też potrzebna zwrotność i szybkośc nawet większa a Grzelak miejmy nadzieje się rozegra, wątpie też że sciągali by go do Pogoni tylko jako zmiennika Grzelaka, mam nadzieje że nie sprawdzi się czarny scenariusz a mianowicie że Podelica zagra na inauguracje za Grzesie że to nieby żeby się pokazać że zmobilizowany, mecz mu wyjdzie i na stałe zagości na lewej flance a Ptaszki pozbędą się Grzesia
PS co myślicie na temt takiej flagi: Pesković kochamy CIĘ , możę jego wtedy też gdzieś wypożyczą albo zawieszą ? bo wygwwizdyać napewno go nie będę bo jest on teraz zawodnikiem Pogoni i gra dla Pogoni więc nie widze ku temu powdów, przecież nie wiecie w jakiej będzie dyspozycji po okresie przygotowawczym, bo możę okazać się że będzie lepszy od Pilarza w co bardzo wątpie ja poprostu staram się zrozumiec biednego Boriska
nie bedziesz gwizdał bo bedziesz wpierdalal slonecznik
dla mnie jest on niepewnym bramkarzem zdarzają mu się wpadki i jest sprzedawczykiem czego nie toleruje
Poledica będzie pewnie służył jako alternatywa w przypadku kolejnej chujowej rundy Grzelaka (co w sumie jest całkiem niewykluczone) - Matlak powędruje wtedy na lewą pomoc a Poledica zajmie miejsce na lewej obronie, nie widzę sensu w przekwalifikowaniu go na środkowego obrońcę (to chyba niekompetencja ze strony dziennikarzy) - jego zwrotność jest zbliżona do zera absolutnego, szybkość także nie jest porażająca.
ale przecież żeby grać na boku też potrzebna zwrotność i szybkośc nawet większa a Grzelak miejmy nadzieje się rozegra, wątpie też że sciągali by go do Pogoni tylko jako zmiennika Grzelaka, mam nadzieje że nie sprawdzi się czarny scenariusz a mianowicie że Podelica zagra na inauguracje za Grzesie że to nieby żeby się pokazać że zmobilizowany, mecz mu wyjdzie i na stałe zagości na lewej flance a Ptaszki pozbędą się Grzesia
PS co myślicie na temt takiej flagi: Pesković kochamy CIĘ , możę jego wtedy też gdzieś wypożyczą albo zawieszą ? bo wygwwizdyać napewno go nie będę bo jest on teraz zawodnikiem Pogoni i gra dla Pogoni więc nie widze ku temu powdów, przecież nie wiecie w jakiej będzie dyspozycji po okresie przygotowawczym, bo możę okazać się że będzie lepszy od Pilarza w co bardzo wątpie ja poprostu staram się zrozumiec biednego Boriska
nie bedziesz gwizdał bo bedziesz wpierdalal slonecznik
dla mnie jest on niepewnym bramkarzem zdarzają mu się wpadki i jest sprzedawczykiem czego nie toleruje
trzeba dokładnie przeczytać zanim się coś napiszę
poprostu mielśmy jednego z najlepszych bramkarzy Polski a teraz bramkarz będzie naszą najsłabszą formacją a jak dodamy do tego niepewnoą obrone to może to sie źle skońćzyć
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 09/02/2005 23:46
Nie wiem, czy juz było coś podobnego o Radku Diveckim, ale dla zainteresowanych tu jest jego krótka charakterystyka z jednej z czeskich stron sportowych http://fotbal.idnes.cz/db_fotbal.asp?hrac=3001166
Pozdro dla wszystkich fanów Pogoni
Ps. Już czekam na pierwszy mecz z Podbeskidziem w PP...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 12/02/2005 12:08
"Gol na 1:0 padł po prostym błędzie obrońców i bramkarza. Widać, że Pesković nie jest jeszcze w pełni zgrany z defensorami. Ale to normalne – Boris do zespołu trafił przecież zaledwie kilka tygodni temu." zrodlo ofi
No tak, Peskovic nie jest zgrany z zespolem,wiec lepiej wywalic zgranego z obroncami, lubianego przez kibicow pilkarza, 4 w polsce bramkarza, a w zamian za niego wrzucic sprzedawczyka, bo mozna troche kasy na meczach zarobic. "ale to normalne"
"Gol na 1:0 padł po prostym błędzie obrońców i bramkarza. Widać, że Pesković nie jest jeszcze w pełni zgrany z defensorami. Ale to normalne – Boris do zespołu trafił przecież zaledwie kilka tygodni temu." zrodlo ofi
No tak, Peskovic nie jest zgrany z zespolem,wiec lepiej wywalic zgranego z obroncami, lubianego przez kibicow pilkarza, 4 w polsce bramkarza, a w zamian za niego wrzucic sprzedawczyka, bo mozna troche kasy na meczach zarobic. "ale to normalne"
wydawało mi się że Krzysiu jest lepszy niż Cabaj bo pewnie Ci o niego chodzi, a Pesković się jeszcze zgra mam nadzieje. a może bedzie bronić Fabiniak ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.