Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 17/06/2009 12:11
Sebastian Januśiński - najlepszy napastnik III ligi. W poprzednim sezonie strzelił 17 bramek w lidze. Gra bardzo dobrą piłke. Chyba przed tym sezonem był na testach w Polonii Bytom i bardzo spodobał sie kibicom, jednak działacze postanowili nie podpisywać z nim kontraktu. Co do Kahdiego to jest coraz lepszy i warto go sprawdzić. Wróbel ponoć wymiata na skrzydle , podobny zawdonik do Woźniaka, tylko może troche mniej ofensywny. Mysiaka myśle że większość w akcji widziała. W pierwszym meczu Pogoni najlepszy na boisku, zaś w drugim spotkaniu często zatrzymywał ataki Portowców.
Co do w/w czwórki całkiem ciekawi gracze na 90minut pod artykułem o tych testach w Pogoni ludzie wypowiadają się pozytywnie o tej czwórce a zwłaszcza o Kazadim no i Mysiaku.
Czy ktoś się orientuje jak przebiega rehabilitacja Kowala, czy wznowił już treningi?
Na razie Marek czeka na opinię lekarza (info od samego zawodnika). Na chorego już mi nie wygląda, ale co innego spacerek po mieście, a co innego kontakt z piłką i treningi z obciążeniem.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 17/06/2009 19:57
Ten cały Janusiński był przymierzy do Legii - lecz na ME był za stary a na pierwszą za słaby
dodatkowo nie był vice strzelcem tylko 3 strzelcem sezonu - przed nim było dwóch z taką samą ilością bramek
z dobrych źródeł wiem że obecny sezon był jego najlepszym - stąd jest raczej w dobrej formie!!!
Pzdr R
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Mimo wszystko brakuje mi jeszcze mlodszych zawodnikow z naszego regionu.
Takich 18-20 lat. Za duzo szmalu na nich nie trzeba, a mozna znalesc perelke.
Moim zdaniem Pyskaty to pomylka... Chyba, ze zakup na jeden sezon.
Badz co badz, widze Pogon w srodku tabeli w tej lidze.
Skoro Flota potrafiła prawie do końca "walczyć" o awans to myślę, że dobre wzmocnienia dadzą nam spokojny byt w tej lidze ale wiadomo aspiracje są zupełnie inne.
Ten cały Janusiński był przymierzy do Legii - lecz na ME był za stary a na pierwszą za słaby
dodatkowo nie był vice strzelcem tylko 3 strzelcem sezonu - przed nim było dwóch z taką samą ilością bramek
z dobrych źródeł wiem że obecny sezon był jego najlepszym - stąd jest raczej w dobrej formie!!!
Pzdr R
Piast Gliwice przedstawił listę zawodników, którzy zostali wystawieni na listę transferową.
Znaleźli się na niej: Piotr Bronowicki (obrońca), Marcin Folc (napastnik), Daniel Koczon (napastnik), Piotr Prędota (napastnik).
Z końcem czerwca kończy się kontrakt Mirosława Widucha. Wygasa też umowa wypożyczenia Marcina Grolika.
Decyzja co do przyszłości zawodników, którzy wracają z wypożyczenia, nastąpi w późniejszym terminie.
Piast Gliwice przedstawił listę zawodników, którzy zostali wystawieni na listę transferową.
źródło: Piast Gliwice
Zapewne któregoś zawodnika Mandrysz będzie chciał mieć w swoich szeregach. Ja najbardziej bym był za Folcem.
Warto popatrzec na zawodnikow z II ligi gdzie gralismy Leszek testuje super strzelca Nielby Wagrowiec. We wschodniej grupie tez sa ciekawi zawodnicy np w Starcie Otwock u Darka Dzwigaly.
ps
a to pytanie z innej beczki kto wie co sie dzieje ze super snajperem Kaczorowskim?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 17/06/2009 23:44
Szkoda że nikt nie zainteresował się wkońcu Marcinem Garuchem, o którym była mowa. W dzisiejszym meczu Błękitni- Miedz (1:3) Zanotował bramke i asyste,ponadto grał niesamowite zawody,najlepszy na placu,podobnie jak w meczu w Szczecinie. Dodam tylko że pozycja idealna... Lewy pomocnik.
Szkoda że nikt nie zainteresował się wkońcu Marcinem Garuchem, o którym była mowa. W dzisiejszym meczu Błękitni- Miedz (1:3) Zanotował bramke i asyste,ponadto grał niesamowite zawody,najlepszy na placu,podobnie jak w meczu w Szczecinie. Dodam tylko że pozycja idealna... Lewy pomocnik.
Dajcie na luz z tym Garuchem, on się nie nadaję na granie w wyżej niż 2liga.. 154cm, wyżej by go zgnietli , po za tym.. z Błękitnymi, nie trudno się wywyższyć na boisku.
Znaleźli się na niej: Piotr Bronowicki (obrońca), Marcin Folc (napastnik), Daniel Koczon (napastnik), Piotr Prędota (napastnik).
Z końcem czerwca kończy się kontrakt Mirosława Widucha. Wygasa też umowa wypożyczenia Marcina Grolika.
Decyzja co do przyszłości zawodników, którzy wracają z wypożyczenia, nastąpi w późniejszym terminie.
Zapewne któregoś zawodnika Mandrysz będzie chciał mieć w swoich szeregach. Ja najbardziej bym był za Folcem.
Warto popatrzec na zawodnikow z II ligi gdzie gralismy Leszek testuje super strzelca Nielby Wagrowiec. We wschodniej grupie tez sa ciekawi zawodnicy np w Starcie Otwock u Darka Dzwigaly.
ps
a to pytanie z innej beczki kto wie co sie dzieje ze super snajperem Kaczorowskim?
ps
Dajcie na luz z tym Garuchem, on się nie nadaję na granie w wyżej niż 2liga.. 154cm, wyżej by go zgnietli , po za tym.. z Błękitnymi, nie trudno się wywyższyć na boisku.
My akurat dostalismy z nimi po dupie i to w Szczecinie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.