Przeszkadza Ci może, że pisze sobie na forum od paru dni?? Jak sie nie myle mamy wolność słowa i każdy może sie wypowiadać. Lepiej późno niż wcale..;p Pozdrawiam. Ja nie mam do Ciebie pretensji za udział w dyskusjach na forum, wiec Ty do mnie też nie miej. Jeszcze raz pozdrawiam i życze przyjemnego pisania, że byś sobie paluszków nie połamał;p
jak tak czytam ten wywiad z Kaluznym to uwazam ze wszystko jest poukladane naprawde ufam mu i to bardzo i jestem pelen optymizmu przed sezonem super wywiad i naprawde powturze jeszcze raz POUKLADANI ludzie prowadza Pogoń badzmy dumni
Szczególnie to "poukładanie" było widać, jak poważnie zastanawiali się nad oddaniem Pogoni Drzymale, oczywiście dla dobra klubu Na szczęście tak się nie stało. Oby więcej nie mieli wątpliwości w tak oczywistych sytuacjach i dalej liczyli się z wolą kibiców Pogoni
jak tak czytam ten wywiad z Kaluznym to uwazam ze wszystko jest poukladane naprawde ufam mu i to bardzo i jestem pelen optymizmu przed sezonem super wywiad i naprawde powturze jeszcze raz POUKLADANI ludzie prowadza Pogoń badzmy dumni
Szczególnie to "poukładanie" było widać, jak poważnie zastanawiali się nad oddaniem Pogoni Drzymale, oczywiście dla dobra klubu Na szczęście tak się nie stało. Oby więcej nie mieli wątpliwości w tak oczywistych sytuacjach i dalej liczyli się z wolą kibiców Pogoni
o nawet Janek od czasu do czasu przemówi ludzkim głosem
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 17/06/2009 00:07
Łabędzki - czy wy naprawdę mówicie poważnie? Mało kto pamięta jaką kaszanę grał kiedy reprezentował Pogoń? Oglądałem parę meczów Arki w tym sezonie i naprawdę dużo się nie zmieniło, strasznie niepewny, dużo strat i większość celnych piłek to te grane do tyłu. W którymś z programów, bodajże "szybka piłka" parę razy wyśmiewali nawet jego interwencje.
Widzę na forum teraz panuje przekonanie, że kto grał w Pogoni parę lat temu wracając teraz do składu będzie niesamowitym wzmocnieniem, tylko żeby z takim tokiem rozumowania ktoś zaraz nie zaczął wymieniać zawodników-cyrkowców brazyliany.
Wiadomo, że taki Moskalewicz czy Stolarczyk by się przydali, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność lepiej sprowadzać zawodników, którzy w perspektywie mają jeszcze parę lat pogrania a nie 'dziadków' (z całym szacunkiem dla wyżej wymienionych) którzy za sezon czy dwa skończą karierę.
Politycy też zazwyczaj pięknie mówią i obiecują cuda na kiju (vide PO), tylko niestety z tego nic nie wynika. Nie wiem czemu Cie tak zaoferowało to 'poukładanie' - a dla przykładu fatalny marketing czy odebranie meczu reprezentacji do tego się nie zalicza?
Moskalewicz nie będzie żadnym wzmocnieniem , bezproduktywny , wolny i bez ogrania meczowego. Sam Olo jest ok ale jego miejsce napewno nie jest w Pogoni (przynajmniej jako piłkarza który ma być wzmocnieniem)
Pietruszka będzie zaledwie uzupełnieniem składu ale niewątpliwie przyda się . Ten chłopak ma talent i jest związany z regionem .
Pyskaty ? Wiadomo że lepszy od Binkowskiego ale czy naprawdę 35 letni bramkarz jest nam potrzebny ? I to jeszcze miernej klasy.
Stolarczyk może się przydać , solidny defensor z charakterem, ale czy aby napewno wytrzyma w tym wieku cały sezon na pełnych obrotach ? Jeżeli tak to brać go
Drozdowicz byłby wzmocnieniem w Pogoni , z Kowalem w ataku tworzyłby niezły duet . Z tym że na ile są realne szanse jego pozyskania ?
Kisiel , Witombski z Nielby i Kowal ze Ślęzy są dla mnie anonimowi
Ciekawe kim są ci tajemniczy grajkowie z Floty . Póki co potencjalne transfery nie powalają ale cieszę się że Pogoń nie próżnuje na rynku . Czekam na kolejne wieści
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 17/06/2009 10:43
Labedzki stracil forme pod koniec swojej gry w Pogoni.Ef nie mow ale na poczatku wymiatal,mial mase przechwytow.Popatrz na Tralke-gral kaszanke,sorry on w ogole nie gral.Uciekal od pilk.Teraz prezentuje ten sam poziomi.Tylko co on robi w kadrze zastanawiam sie drugi miesiac.Dlamnie to jeden z najgorszych pilkarzy pierwszoligowych
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 17/06/2009 12:11
Kiedy Khady występował we Flocie był jednym z najlepiej prezentujących się zawodników.Wyleciał on zaraz po uwczesnym właścicielu Floty Leonowiczu,który jakieś przekręty kombinował w Świnoujściu.A że Khady związał się z rodziną Leonowicza to nie było problemu zabrać go ze sobą.I to chyba właśnie z Khadym jak się nie myle była afera z nieuprawionym zawodnikim Floty.Mysiak wg.mnie jeden z bardziej utalentowanych zawodników,mógł w Wiśle nawet w 1 składzie grać ,ale trafił tam na okres paki z Żurawskim,Frankowskim czy Sobolewskim,który gra na jego pozycji no i musiał szukać gdzie indziej przystani.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.