No i po co po nim jedziesz? Chłopak gdzieś coś usłyszał i chciał się tym podzielić na forum. Po takich odpowiedziach gdy na następny raz coś usłyszy to już się tym na forum nie podzieli bo znów będzie pojechany. I uwierz, że w tym momencie podał sprawdzoną informację.
Z niepotwoerdzonych źródeł wiem, że dziś w siedzibie klubu na rozmowach przebywał Pietruszka !. Oby to była prawda i żeby sie dogadali. Pietruszka to naprawde niezły grajek, ze świetna lewą nogą
Ile informacji mają ludzie po 2-30 dni na forum hehehe Jak dla mnie jesteś Smolny, a Thomas90 to Marta Jeszcze trzeba Kałużnego rozkminic
No i po co po nim jedziesz? Chłopak gdzieś coś usłyszał i chciał się tym podzielić na forum. Po takich odpowiedziach gdy na następny raz coś usłyszy to już się tym na forum nie podzieli bo znów będzie pojechany. I uwierz, że w tym momencie podał sprawdzoną informację.
Z niepotwoerdzonych źródeł wiem, że dziś w siedzibie klubu na rozmowach przebywał Pietruszka !. Oby to była prawda i żeby sie dogadali. Pietruszka to naprawde niezły grajek, ze świetna lewą nogą
Ile informacji mają ludzie po 2-30 dni na forum hehehe Jak dla mnie jesteś Smolny, a Thomas90 to Marta Jeszcze trzeba Kałużnego rozkminic
Jak najbardziej potwierdzoną.
Hehe, czy ja gdzieś napisałem, że to niesprawdzona i potwierdzona informacja... IT
A kto to jest ten Pietruszka? Gdzie gra? na jakiej pozycji?
Przemysław Pietruszka z Floty Świnoujście,lewa pomoc czyli alternatywa dla Petasza na nowy sezon.Bardzo ciekawy zawodnik.Jeśli wypali to raczej Kosakowski na wylocie.
Tomasz Mikołajczak z Nielby Wągrowiec będzie występował w poznańskim Lechu - poinformowała "Gazeta Wyborcza".
Mikołajczak pojawi się na pierwszym treningu piłkarzy Lecha. W zakończonym sezonie 21-letni napastnik wystąpił w 30 meczach drugoligowych, strzelając 18 goli.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 16/06/2009 00:34
To moze byc tylko Przemyslaw Pietruszka z Floty (25) ktory w sezonie 2006/07 wystapil w trzech spotkaniach w PE dla Pogoni. Pomocnik w zeszlym sezonie wystepowal regularnie w I. lidze i strzelil 5 bramek. Urodzil sie w Gryfinie i jest wychowankiem Victorii Przeclaw (w koncu ktos z regionu!). Wie ktos na jakiej pozycji dokladnie gra i czym sie wyroznia? dzeiki z gory
na pierwszy wzrok udany transfer
Przemysław Pietruszka z Floty Świnoujście,lewa pomoc czyli alternatywa dla Petasza na nowy sezon.Bardzo ciekawy zawodnik.Jeśli wypali to raczej Kosakowski na wylocie.
Petasza można wcisnąć na obronę nawet, lub na środek, a Pietruszka na skrzydło idealny... Jeśli podpisze to lewe skrzydło mamy pewne.
Ostatnio edytowany przez: ...., 16 czerwca 2009, 00:46 [2 raz(y)]
To moze byc tylko Przemyslaw Pietruszka z Floty (25) ktory w sezonie 2006/07 wystapil w trzech spotkaniach w PE dla Pogoni. Pomocnik w zeszlym sezonie wystepowal regularnie w I. lidze i strzelil 5 bramek. Urodzil sie w Gryfinie i jest wychowankiem Victorii Przeclaw (w koncu ktos z regionu!). Wie ktos na jakiej pozycji dokladnie gra i czym sie wyroznia? dzeiki z gory
na pierwszy wzrok udany transfer
Z tego co czytałem na forum Floty i w różnych artykułach, Pietruszka to zawodnik, któremu ciężko jest dojść do formy. Podobny typ piłkarza jak Petasz - po długich przygotowaniach nie może wejść w rytm meczowy i trzeba trochę poczekać zanim zacznie grać na swoim poziomie. Ale jak już zacznie gra znakomicie. Jest szybki, i właśnie dzięki szybkości potrafi wkręcić w murawę rywala. Potrafi też dobrze dośrodkować, ale ze strzałem jest już gorzej. Tyle przeczytałem w kilku artykułach w gazetach i na forum Floty...
Wczoraj w centrum spotkałem Bartka Ławę Podszedłem, przywitałem się i spytałem czy szykuje się powrót do Pogoni, okazało się że niestety nie, przyjechał w sprawach rodzinnych. A szkoda, bo taki gracz by nam się przydał :/
Arkowiec się z niego zrobił... i tyle.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 09/10 - 16/06/2009 11:31
Ponoć Dziuba z Floty ma zostać sprawdzony przez Mandiego. Ja bym z wyciągniętymi rękoma wziął jeszcze Prusaka na bramkę. Kontaktowałem się z kisielem i gościu mi powiedział, że sam jeszcze nie wie gdzie będzie grać i, że narazie to są tylko spekulacje, że bedzie grać w Pogoni.
Na stronie 90minut.pl w transferach przy Pogoni pojawiły sie nazwiska Michała Łabędzkiego i Olgierda Moskalewicza :d
Michał Łebęcki jak najnbradziej tak. Pamietam go jak grał w 2 lidze i 1. Pamiętacie jak w 2 lidze strzelił bramke łks-0wi z 40 metrów? zajebista bramka. Michał dawaj do nas, z Parzym w środku pola i rządzimy.;p
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.