| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 15/04/2004 14:07
ja jak zwykle wrzuce komentarz do całej kolejki bo z pewnością jest pare meczy, których wyniki umocnią nas na pozycji lidera 
Tłoki Gorzyce - Zagłębie Lubin - tu mogłaby być niespodzianka
Podbeskidzie Bielsko-Biała - RKS Radomsko - no tu Podbeskidzie jest sporym zaskoczeniem na wiosne i RKS może stracic punkty
ŁKS Łódź - Szczakowianka Jaworzno - chłopaki z Jaworzna są "prześladowani" więc ŁKS wygra
GKS Bełchatów - Ruch Chorzów i Cracovia Kraków - Jagiellonia Białystok, tu na niespodzianki raczej nie można liczyć
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 15/04/2004 14:40
Ja myślę trochę inaczej w kwestii pogubienia punktów przez naszych rywali. Moim zdaniem Bełchatów nie wygra z Ruchem, Radomsko co najmniej zremisuje z Podbeskidziem. A reszta naszych rywali wygra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 15/04/2004 17:47
Albo szykuje się zajeboza niespodzianka w sobotę... albo ktoś próbuje koło dupy Szczecinowi narobić... Już pół Polski się cieszy że "odpuszczamy" !!!!!! Ciekawe kto póścił tą plotę?
Ja tam się upieram przy moim 8:0 dla MKS 
[Ostatnio edytowane przez k(c)ompanyPL: 2004-04-15 17:52]
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 15/04/2004 17:58
> kursy na mecz POGOŃ-CERAMIKA/KSZO usunięte,mecz zablokowany w
> STS-IE,PROFESIONALU i wielu innych!!!
co jest grane       /
Jak to co?
albo juz ustalony jest wynik, albo są pewni zwycięstwa Pogoni choć w to wątpię poprostu daliby kurs 1.01, albo ktoś próbuje narobić nam koło dupy...
może też przez powiązania Ptaka ze Stasiakiem, któż to wie........
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 15/04/2004 18:39
Bardzo by bylo brzydko jesli ten mecz jest jest naprawde ulozony.Ale nie chce mi sie w to wierzyc,przeciez Pogon musi zdobywac punktu bo przed nami najtrudniejsze mecze.Pogon-KSZO 3:1
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 15/04/2004 19:05
No to plota poszła :ylsmoke:
Tylko czkać jak nam się ptaki obrażą - he a jak się noga powinie po sportowej i uczciwej walce to dopiero będzie burza.
Właśnie dlatego wydaje mi się, że odpuszczenie meczu jest mało prawdopodobne więc obstawiam 3:0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 16/04/2004 14:23
Nie było sensu zakładać nowego tematu, więc wklejam to tutaj:
Departament Rozgrywek i Licencji PZPN informuje, że mecz 25. kolejki drugiej ligi: Pogoń Szczecin – RKS Radomsko odbędzie się w dniu 28 kwietnia 2004 roku (środa) o godzinie 20:15.
Źródło. www.pzpn.pl
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pierwotnie mecz miał się odbyć w czwartek chyba o 19, no ale widocznie cos nie pasowało i przełożyli - moim zdaniem na lepszą pore Pozdro dla tych co będą [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-16 14:25]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 16/04/2004 15:45
Nio faktycznie środa jest terminem o niebo lepszym. no i jeszcze przełożony o godfzinę do przodu, akurat wszyscy zdaza z pracy i bedzie... nadkomplecik kolejny .
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 16/04/2004 22:44
Z tego co jest napisane na stronce KSZO, w drużynie gości nie zagrają jutro: Tomasz Feliksiak, Tomasz Drąg, Krzysztof Janicki i Dariusz Mrózek. (w podstawie na środku obrony grają właśnie Drąg i Janicki więc to spore osłabienie dla KSZO ). Miejmy nadzieje że Pogoń wystąpi w najsilniejszym składzie i pojedzie następnego frajera
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|