http://www.youtube.com/watch?v=6hjjyR7HjlM to jest ten gracz
Na filmach to i Adriano zajebiście wychodził...(ten Adriano co kopał z dzieciakami od podawania piłek w przerwach meczów)
może ziomus bys zobaczyl na filmiku że go pokazali jak grał tylko w Pogoni ?..
No obejrzałem...3 minuty filmiku z czego ponad 2/3 to urywki z meczu z Lechem (1:3), ktore pokazują tylko podania do najbliższego zawodnika...no był tam chyba jeden strzał jeszcze i ze dwa długie podania...nie zrobiło to dla mnie żadnego wrażenia - jestem przekonany, że w Polsce jest wielu lepszych chłopaków, którzy chcieliby grać w barwach Pogoni. Pozdro.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/08/2008 10:37
Anderson Pedro? Proszę, nie Chłopak może i lubił grać w piłkę i miał pojęcie o technice, ale sił mu starczyło na 30 minut. Zresztą poznali się na nim w Zagłębiu, gdzie powąchał murawę chyba tylko w 3 meczach i odstawili go do rezerw.
Zostawmy Brazylijczyków w spokoju. Już oni zrobili co trzeba (skompromitowalii klub na oczach Polski). Tak bardzo już tęsknicie za Ptakiem? Stawiajmy na Polaków, a obcokrajowców bierzmy tylko takich, którzy będą o klasę lepsi od naszych.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Anderson Pedro? Proszę, nie Chłopak może i lubił grać w piłkę i miał pojęcie o technice, ale sił mu starczyło na 30 minut. Zresztą poznali się na nim w Zagłębiu, gdzie powąchał murawę chyba tylko w 3 meczach i odstawili go do rezerw.
Zostawmy Brazylijczyków w spokoju. Już oni zrobili co trzeba (skompromitowalii klub na oczach Polski). Tak bardzo już tęsknicie za Ptakiem? Stawiajmy na Polaków, a obcokrajowców bierzmy tylko takich, którzy będą o klasę lepsi od naszych.
ja jestem za tym aby Lilo do nas sprowadzić, tuła sie tez po nizszych ligach a na pewno w Pogoni by chciał grać i to o dwie klasy lepiej.. no a Edi mógłby do nas przejśc tym bardziej że już ma swoje lata, i by pomógl Pogoni grając u nas tak przez 2lata.. tym bardziej że u nas nie ma napadziora.. i nie ma kto piłek wystawiać.. Edi by super pasował
ja jestem za tym aby Lilo do nas sprowadzić, tuła sie tez po nizszych ligach a na pewno w Pogoni by chciał grać i to o dwie klasy lepiej.. no a Edi mógłby do nas przejśc tym bardziej że już ma swoje lata, i by pomógl Pogoni grając u nas tak przez 2lata.. tym bardziej że u nas nie ma napadziora.. i nie ma kto piłek wystawiać.. Edi by super pasował
jeszcze niech wróci GU, Felipe, Leandro, Adriano przestań kurwa ... nagle już Polaków nie chcesz
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/08/2008 11:23
Spójrzmy prawdzie w oczy panowie , ale piłkarzy o umiejętnościach Ediego , Bataty , Julicmara czy nawet Tavaresa nie ma w naszym obecnym składzie , a piłkarzy dobrych chyba nigdy nie za wiele , no chyba ze sie mylę. nie mówię , żeby ściągać tabuny kopaczy z copacabany , ale sprawdzonym warto dać jeszcze jedną szanse.
ps. a propos Andersona Pedro ktoś napisał , że w Zagłębiu się na nim poznali , wybaczcie ale nie trzeba być Guusem Hiddinkiem , czy nawet Czesiem Michniewiczem , żeby wiedzieć , że Goliński , Iwański , Jackiewicz czy Rui Miguel są lepsi od Andersona Pedro . ; ]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/08/2008 11:30
że antonio kombinuje coś teraz z turkami to słyszałem, ale tego że ma tutaj dalej popleczników w dodatku z tureckimi flagami w awatarach to się nie spodziewałem... Porażka w lidze i już zatęsknili za sprzedawcami krawatów...
Co do Tavaresa to może się przydać obronca z ciągiem na bramkę , na miejsce już wypalonego Skrzypka którego ( mimo szacunku dla niego) najlepsze lata już minęły...
P.S : jeszcz bym spróbował Lilo który na pewno by mógł swoją dynamiką Pogoni, podobał mi się również grający w środku pomocy Anderson nie wiem czy pamiętacie, strasznie waleczny dobrze kumaty gracz.. nie mam pojęcia teraz gdzie on gra niestety.. Anderson Pedro
Anderson Pedro gra teraz w Artmedii Petrzałka, w zespole walczącym o Ligę Mistrzów.
Co nie zmienia faktu wg. mnie, że by nam się nie przydał z czysto piłkarskich względów, jest poprostu za "miękkim" piłkarzem. Trzy razy by dostał po kostkach i już chłop by nie pograł.
Pozdrawiam.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/08/2008 12:27
Edi, Julcimar, Batata, Lilo, Tavares i Amaral to jedyni brazylijczycy, których zapamiętałem jako pozytywnych piłkarzy z Ptakowych czasów...Nie wiem w jakiej formie jest teraz Tavares ale jeśli w przyzwoitej to nie mam osobiście nic przeciwko jego grze w Pogoni.
Brazylijska Pogoń to była porażka i kompromitacja ale uważam, że w składzie zawsze warto mieć kilku piłkarzy wychowanych w innych fubolowych realiach bo jeśli nie są "sprzedawcami krawatów" wnoszą dużo pozytywnego do gry.
Biorąc pod uwagę ostatnie kilkanaście lat - wspominając Kaniszczewa, Tobiego Heyota, Nikitina, Szypowskiego czy z mniej odległych czasów Batatę, Milara, Diveckiego, Julcimara, Choto, Peskovica, Amarala, Eltona, Ediego, Chifona uważam, że 2-3 dobrych obcokrajowców w kadrze zespołu przynosi dużo dobrego (patrz Legia, Wisła, Lech)...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/08/2008 13:08
Legia, Wisła i Lech to akurat przykłady, gdzie obcokrajowcy nie zawsze podwyższali jakośc gry. Szczególnie w Krakowie za czasów Petrescu zakupiono wielu bubków typu Varga i do dziś się z nimi męczą. Legia także posprowadzała Hiszpanów i jak narazie sprawdził się tylko jeden - Astiz. Lech po nadmiarze piłkarzy z Bałkanów zrobił czystkę i uważniej sprowadza "szeroko reklamowanych" graczy. Jak wydają kasę to na konkretnych ludzi - Rengifo, Stilica czy Quinterosa.
Dlatego uważam, że do I ligi można spokojnie dobić krajową kadrą, dopiero potem pomyślmy o wzmocnieniach zagranicznych.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/08/2008 13:15
Może sprowadzimy Nenece bramkarz będzie potrzebny zawsze podobny do Didy więc może być może na atak Wagnera też się sprzyda ktoś kto będzie strzelał a w pomocy oczywiście Batata II i będzie wymarzony skład. Oczywiście : Amaral , Cruz , Matheus ,Ze Roberto tez mogą być .
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Edi, Julcimar, Batata, Lilo, Tavares i Amaral to jedyni brazylijczycy, których zapamiętałem jako pozytywnych piłkarzy z Ptakowych czasów...Nie wiem w jakiej formie jest teraz Tavares ale jeśli w przyzwoitej to nie mam osobiście nic przeciwko jego grze w Pogoni.
Brazylijska Pogoń to była porażka i kompromitacja ale uważam, że w składzie zawsze warto mieć kilku piłkarzy wychowanych w innych fubolowych realiach bo jeśli nie są "sprzedawcami krawatów" wnoszą dużo pozytywnego do gry.
Biorąc pod uwagę ostatnie kilkanaście lat - wspominając Kaniszczewa, Tobiego Heyota, Nikitina, Szypowskiego czy z mniej odległych czasów Batatę, Milara, Diveckiego, Julcimara, Choto, Peskovica, Amarala, Eltona, Ediego, Chifona uważam, że 2-3 dobrych obcokrajowców w kadrze zespołu przynosi dużo dobrego (patrz Legia, Wisła, Lech)...
sprzedajnym konfidentom mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!
a tobie ROGER chyba coś ciężkiego na łeb spadło....ale tobie to w sumie nie ma się co dziwić, błyszczysz od zawsze.....
Z Brazylijczyków z chęcią zobaczyłbym Ediego i Julcimara , dlaczego to chyba nie musze tłumaczyć .
Julciego tez bym z checia zobaczyl bo jak nie gral w pilke od czasu ostatnich wystepow w Pogoni to pewnie jest grubszy niz wyzszy
Porażka w lidze i już zatęsknili za sprzedawcami krawatów...
I to powinien byc koniec rozmow o Brazylijczykach...
a czy my gadamy o piłkarzach typu Thiago, Diego i tak dalej ?, my mówimy o tych co na bank byliby lepsi niż wszyscy grający tutaj w Pogoni.. mowa tu o Edim,Lilo
P.S a co do Andersona Pedro.. jeśli by był taki słaby nie grałby w Artmedi Petrzałka.. który już grał w Lidze Mistrzów.. tak więc panowie widze jak sie znacie na piłce
Z Brazylijczyków z chęcią zobaczyłbym Ediego i Julcimara , dlaczego to chyba nie musze tłumaczyć .
Julciego tez bym z checia zobaczyl bo jak nie gral w pilke od czasu ostatnich wystepow w Pogoni to pewnie jest grubszy niz wyzszy
a czy my gadamy o piłkarzach typu Thiago, Diego i tak dalej ?, my mówimy o tych co na bank byliby lepsi niż wszyscy grający tutaj w Pogoni.. mowa tu o Edim,Lilo
P.S a co do Andersona Pedro.. jeśli by był taki słaby nie grałby w Artmedi Petrzałka.. który już grał w Lidze Mistrzów.. tak więc panowie widze jak sie znacie na piłce
Patrzalka grala przez przypadek w lidze Mistrzow. Od tego czasu wszystkich kopaczy wymienila. Nie jest to zly zespol , ale nasze "euopejskie" zespoly by wygraly z nimi. W tym roku tez beda inne wynalazki w LM . Litwini lub Bialorusini, moze Cypryjczycy . Co sezon jest jakis wynalazek. Poza naszymi zespolami
Czy Lilo jest taki zaj... przekonamy sie za okolo miesiac. Nigdzie nie moze zagrzac miejsca. Byl Ruch , Slubice, treningi we Flocie i znowu Slubice .Caly ten Lilo , mimo , ze sympatyczny , to poza jedna runda gral katastrofe. Stracil gdzies ciag na bramke, szybkosc . Bo strzelac nie potrafil od poczatku .
Ty komus zarzucasz , ze nie zna sie na pilce. Bez urazy , ale porownywanie Ediego z Lilo , to jak porownywanie Boruca z GU . Nie ten kaliber pilkarza.
Ty sie znasz na pilce bo grasz w football managera Nie brazylijska a tylko Pogon szczecinska!
P.S. no napisz jeszcze cos o zmianie trenera bo Mario pewnie tez nie zna sie na pilce a najlepsi trenerzy sa w Czechach
Ty sie znasz na pilce bo grasz w football managera Nie brazylijska a tylko Pogon szczecinska!
P.S. no napisz jeszcze cos o zmianie trenera bo Mario pewnie tez nie zna sie na pilce a najlepsi trenerzy sa w Czechach
no Mario nie jest dobrym trenerem, gdyby nie był łączony z Pogonią wątpie żeby był trenerem Pogoni..
no Mario nie jest dobrym trenerem, gdyby nie był łączony z Pogonią wątpie żeby był trenerem Pogoni..
Co za idiota. Gdyby Mario był słabym trenerem nie zdobyłby w swoim pierwszym sezonie trenerskim (jeśli się nie myle) vice-mistrza.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.