Tylko pamiętaj o tym, że nikt w tej lidze nie położy się przed nazwą Pogoń - wręcz przeciwnie - gospodarze w Kluczborku, Wągrowcu czy Jarocinie będą się spinać na Pogoń. Na ta samą Pogoń, która nie potrafiła wygrać na wyjeździe ani w Ustroniu, ani w Sławnie czy w Stargardzie. Piszę na ta samą, bo realnego wzmocnienia siły zespołu brak.Dlatego awans mogą zapewnic tylko przemyślane transfery zawodników przerastających tą ligę, bo awans wywalczy ten, kto bedzie wygrywał na wyjazdach.
Smiesznie sie czyta wywody" ekspertow" n/t kadry, szansy na awans itd Wstrzymajcie sie z ocenami do powiedzmy kilku meczow i oceniajcie zespol na podstawie gry w potyczkach ligowych Ja rozumiem, ze komputer fajna rzecz, ale czasem warto od niego odpoczac i odpuscic sobie Personalnie w nikogo nie uderzam, inteligentni zrozumieja o kogo chodzi i nie beda wchodzic ze mna w dluzszy dialog
Za to masz Herb bardzo udany .
A kogo z tych dobrych stracilismy. Mi szkoda tylko Judkowiaka , ktory nie dostal zbyt wielu okazji do pokazania czy cos potrafi czy nie.
W porównaniu do tych sprowadzonych Jarymowicz ani trochę nie odstaje poziomem.
Kończąc wywody: Sosnowiec i Tychy wydają się być faworytami do awansu, Pogoń w górnej połowie tabeli. Nadzieja jest tylko taka, że w budżecie miejskim na rok 2009 znajdzie się więcej grosza i zimą będzie można sprowadzić tych którzy są potrzebni a nie tych którzy potrzebują się gdzieś zaczepić.
Transfery zakończone i trzeba je zapisać jako nie udane więcej stracilismy niz zyskalismy a to lepsza liga więc ja liczę na utrzymanie się w lidze tylko
Okienko trwa do 31 lipca więc nie wiadomo czy ktoś do nas jeszcze nie wpadnie
Transfery zakończone i trzeba je zapisać jako nie udane więcej stracilismy niz zyskalismy a to lepsza liga więc ja liczę na utrzymanie się w lidze tylko
A mi się wydawało że do 31 sierpnia... jakby co to poprawcie mnie
Roger, a na jalkiej podstawie to oceniasz? Policzyłeś że z wypożyczonymi zawodnikami odeszło więcej niż przyszło? Czy może byłeś na iluś tam treningach, oglądałeś sparingi i wiesz, że pozyskania zawodnicy są gorsi?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
No tak, wkoncu Drzymała nie przyszedł.
Liga nie wystartowała a juz oceniasz..
A mi się wydawało że do 31 sierpnia... jakby co to poprawcie mnie
Kim jest Edi Carlos Dias Marcal – znany bardziej jako Edi Andradina? To wie niemal każdy kibic Dumy Pomorza. A kim jest Bruno Lacerda Dos Santos? Tego (póki co) nie wie jeszcze nikt. Co łączy obu piłkarzy? Ten pierwszy polecił tego drugiego i ten drugi od piątku trenuje z Pogonią Szczecin.
Bruno Lacerda Dos Santos pochodzi z Brazylii. Ma zaledwie 18 lat i jak na swój wiek dysponuje bardzo dobrymi warunkami fizycznymi. „Na pewno przez pierwszy tydzień Bruno będzie przechodził aklimatyzację. Dopiero w czwartek po wyczerpującej podróży odebraliśmy go z Berlina” – mówił po piątkowym treningu trener Mariusz Kuras. Szkoleniowiec Dumy Pomorza zaznaczył, że młodego Brazylijczyka polecił mu Edi Andradina i dlatego baczniej będzie mu się przyglądał. W jutrzejszym sparingu z Regą Trzebiatów Bruno Lacerda Dos Santos, nazwany już przez niektórych „Szakalem”, raczej jeszcze nie zagra. Sam zainteresowany w kilku słowach pozytywnie określił obiekt Pogon
Zaczyna sie?? Ale jeśli go polecił Edi i MARIO widzi w nim potencjal- kto wie
Kim jest Edi Carlos Dias Marcal – znany bardziej jako Edi Andradina? To wie niemal każdy kibic Dumy Pomorza. A kim jest Bruno Lacerda Dos Santos? Tego (póki co) nie wie jeszcze nikt. Co łączy obu piłkarzy? Ten pierwszy polecił tego drugiego i ten drugi od piątku trenuje z Pogonią Szczecin.
Bruno Lacerda Dos Santos pochodzi z Brazylii. Ma zaledwie 18 lat i jak na swój wiek dysponuje bardzo dobrymi warunkami fizycznymi. „Na pewno przez pierwszy tydzień Bruno będzie przechodził aklimatyzację. Dopiero w czwartek po wyczerpującej podróży odebraliśmy go z Berlina” – mówił po piątkowym treningu trener Mariusz Kuras. Szkoleniowiec Dumy Pomorza zaznaczył, że młodego Brazylijczyka polecił mu Edi Andradina i dlatego baczniej będzie mu się przyglądał. W jutrzejszym sparingu z Regą Trzebiatów Bruno Lacerda Dos Santos, nazwany już przez niektórych „Szakalem”, raczej jeszcze nie zagra. Sam zainteresowany w kilku słowach pozytywnie określił obiekt Pogon
Zaczyna sie?? Ale jeśli go polecił Edi i MARIO widzi w nim potencjal- kto wie
To trener będzie decydował kto przyjdzie do zespołu, jeśli Mario widzi, że chłopak się przyda - czemu nie. Byle w rozsądnych ilościach Panowie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 25/07/2008 16:03
A na jaka pozycje przewidziany jest ten Brazylijczyk? Mam nadzieje ze bedzie oceniany przez sztab szkoleniowy tylko na podstawie umiejetnosci a nie promotora bo w przeciwnym razie kolejnego maila do v-ki wysle Milar za Pogonia zateskni Amaral moze jeszcze Julcimar i inni
Do drugoligowego Chemika Police wrócił Jakub Szałek. Zawodnik w poprzednim sezonie grał najpierw w drużynie Młodej Ekstraklasy Lecha Poznań, a rundę rewanżową spędził w drugoligowym Kmicie Zabierzów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.