Hola, hola chłopcze! Nie jesteśmy kibicami jakiegoś tam klubu IV ligi. JESTEŚMY KIBICAMI POGONI SZCZECIN!!! To po pierwsze. A po drugie każdy ma prawo do swoich opinii. To, że był wielką nadzieją nie powoduje, że od razu należy mu się miejsce w bramce. Swoją późniejszą karierą nie potwierdził pokładanych w nim nadziei. Jest po prostu kolejnym zmarnowanym talentem. Jeśli swoją postawą zasłuży na miejsce w wyjściowym składzie, to spoko. Nic za nazwisko i swoje dokonania w wieku juniorskim nie należy się Norce. Nie zmienia to faktu, iż osobiście cieszę się, że do NAS wrócił. A argument o 30 meczach w I lidze jest łatwy do zbicia. Latynosi też zagrali ileś tam meczy w ekstraklasie...
p.s. Jeśli piszesz o szacunku, to okazuj go też KLUBOWI na którego forum się wypowiadasz
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 03/02/2008 20:59
Nie chodzi tu o brak szacunku dla Pogoni Szczecin, lecz tylko i wyłącznie o porównywanie zawodników w ten sposób: Judkowiak jest debeściak i tylko on zasługuje na miano pierwszego. Jakby był taki dobry to by grał w OE. Druga sprawa, gdyby liga nie miała znaczenia to bezrobotny Kowalewski nie poszedł do Korony tylko do Pogoni bo to najlepszy klub. Spokojnie, nikomu nie chcę zachodzić za skóre tylko chciałbym obiektywnej oceny możliwości, umiejętności i cech wolicjonalnych, które w bramce mają niebagatelne znaczenie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 03/02/2008 21:09
30 występów w 1 lidze ohoho 30 lat na karku to sobie pogral niema co
Judkowiak pierwszym bramkarzem nie podlega to dyskusji Norko może pobronic w Pogoni ale Barlinek chyba
skończ męczyc ten temat bo nie wart jest dyskusji na tym forum
dobranoc
Tylko nie zapominaj, że na boisku nie gra historia i wcześniejsze występy tylko umiejętności i aktualna forma. Tomek Judkowiak ma papiery na grę w wyższych ligach, to co reprezentuje teraz to nie jest pewnie szczyt jego możliwości, ale ostatni rok odbił się na jego dyspozycji. Na szczęście znalazł się dobry trener, który na niego stawia i jego forma mam nadzieję, że będzie jeszcze rosła. To, że został w Pogoni gdy było już wiadomo, że będziemy grali w IV lidze to kolejny plus. Jego atutem jest to, że jest młody i jeszcze się rozwija, a Norko, ok ma za sobą więcej występów itd itd... ale nie jest już taki młody, nie grał ostatnio, przechodził ciężkie kontuzje i to czy i kiedy wróci do formy jest jeszcze niewiadomą... miejsce w składzie nie przysługuje za wcześniejsze zasługi....
Kowalewski wrócił do Polski, bo chciał grać, nie siedzieć na ławie tylko grać i gdyby nie miał propozycji z I ligi pewnie zagrałby w II itd
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 17/02/2008 14:05
A co wy na to , żeby sprowadzić Mysonę ? Kossakowski umówmy się , że Kosowskim to nigdy nie będzie. A wg mnie Mysona mógłby dużo wniesć i sam chce odejsć , bo jak twierdzi nowy sponsor będzie promował swoich Brazylijczyków i Litwinów.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 23/03/2008 11:23
Ostatni mecz Pogoni Szczecin ze swoją imienniczką z Barlinka oglądał były zawodnik Dumy Pomorza, a obecnie Groclinu Grodzisk Wielkopolski – Sergio Batata. W nowym klubie najwyraźniej mu się nie wiedzie. Najczęściej siedzi na ławce, a jak już gra to w rozgrywkach Młodej Ekstraklasy. Czy to oznacza powrót ‘frytki’ do Szczecina? – Spokojnie, dostałem kilka dni wolnego, a że w tym mieście znam dużo więcej osób niż w Grodzisku, to wolałem tutaj spędzić Święta – uspokaja Batata, ale zaraz dodaje, że coś w tym jest na rzeczy. - Jak Pogoń awansuje to bardzo chętnie wrócę do Szczecina. Były zresztą już takie rozmowy. Macie bardzo ciekawy zespół. Wolę tutaj grać niż ciągle siedzieć na ławce. Czuję, że mogę i potrafię jeszcze grać w piłkę – dodaje Sergio, któremu kontrakt z Groclinem kończy się w czerwcu.
wlasnie to przeczytalem na gazeta.pl
Mozna prosic kogos poinformowanego o jakies wiadomosci o tym pilkarzu? bo na oficjalnej stronie nie mozna sie dowiedziec o kadrze rezerw (nie dziala). Jest w ogóle ktos taki w skladzie Pogoni, czy to tylko jakis bzdetny artykulik przegladu sportowego?
edit: dobra znalazlem cos niecos o nim: na Pogoń.v.pl
Ostatnio edytowany przez: Tony Montana, 16 kwietnia 2008, 19:11 [1 raz(y)]
I tu jest jego problem, powinien przyznać się do błędu powiedzieć przepraszam i zapierdalać na boisku przez 90 minut. Jeżeli już muszą podpisać z nim kontrakt to Niech udowodni że zasługuje na gre w Pogoni.
Niby każdy zasługuje na drugą szanse, ale czy akuratr Drumlak?!
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.