Ja juz bym wolal zeby ten zyd drumlak nigdy mi sie na oczy nie pokazywal a matlak niech spierdala do warty jak chcial Za slaby jest zeby w poznaniu grac to teraz pierdoli ze on wszystko dla Pogońi Niech spierdala grac na podworko
To co waszym zdaniem ta lajzogwiazda drumlak i ta pyra matlak powinny grac w Szczecinie i byc symbolami Pogoni. W dupe jebani szydercy
Pomijam fakt, że obrażanie ludzi za pośrednictwem neta chwały nie przynosi, jednakże retoryką również nie błyszczysz...
Moge ci przedstawic zaswiadczenie ukonczenia studiow dziennych budownictwa u nas w Szczecinie Tytul mgr inz budownictwa Wycinki potwierdzajace ze podstawowke ukonczylem jako jeden z najlepszych ze szkoly z sukcesami w konkursach rejonowych i wojewodzkich z przedmiotow scislych Jak chcesz to przy tobie rozwiaze test na inteligencje bo o uzyskanie potwierdzenia wyniku z przed poltora roku moze byc ciezko Nie wiem ktory niby moj tekst podwaza poziom mojej inteligencji...?
A powyższy post to żałosność w najczystszej formie...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Inteligentni ludzie wyrażają swoje poglądy w sposób wyważony, przemyślany, adekwatny do sytuacji.
Ja juz bym wolal zeby ten zyd drumlak nigdy mi sie na oczy nie pokazywal a matlak niech spierdala do warty jak chcial Za slaby jest zeby w poznaniu grac to teraz pierdoli ze on wszystko dla Pogońi Niech spierdala grac na podworko
To co waszym zdaniem ta lajzogwiazda drumlak i ta pyra matlak powinny grac w Szczecinie i byc symbolami Pogoni. W dupe jebani szydercy
Pomijam fakt, że obrażanie ludzi za pośrednictwem neta chwały nie przynosi, jednakże retoryką również nie błyszczysz...
Moge ci przedstawic zaswiadczenie ukonczenia studiow dziennych budownictwa u nas w Szczecinie Tytul mgr inz budownictwa Wycinki potwierdzajace ze podstawowke ukonczylem jako jeden z najlepszych ze szkoly z sukcesami w konkursach rejonowych i wojewodzkich z przedmiotow scislych Jak chcesz to przy tobie rozwiaze test na inteligencje bo o uzyskanie potwierdzenia wyniku z przed poltora roku moze byc ciezko Nie wiem ktory niby moj tekst podwaza poziom mojej inteligencji...?
A powyższy post to żałosność w najczystszej formie...
Tak zwany wyksztalciuch;D,ja osobiscie nie chcialbym,aby Drumlak wlozyl znowu trykot w naszych pieknych barwach i herbem na piersi...Bardzo zabolalo mnie to jak sie odnosil na pamietnym meczu do kibicow i niech miejsca sobie szuka gdzie indziej,a nie u nas...Wiadomo,ze jak trwoga to do Boga,ale jak ma chociaz krztę honoru to niech tu nie wraca
Skwituje to klasykiem - Poznasz glupiego po czynach jego.
Ehhhhh, klasyka.... Tylko jedno sie ciśnie na usta- nie karmić trola....
coś Paweł niezdecydowany, jeszcze będzie, że wyląduje w Pogoni...
a mnie już powoli mierzią te dywagacje odnosnie Drumlaka. Gość ma już 32 lata i wciąż nawija makaron na uszy naiwnym o jakiś ambicjach sportowych,a ja dobrze wiem że targają nim bardziej przyziemne,zarazem mniej ambitne jeśli chodzi o strone sportową aspekty. Więc pawełku,jak widać nic sie nie zmieniłóeś,za nic masz klub Pogon i ich kibiców więc przestań pierdolić,a zarząd Pogoni z trenerem Kurasem niech da sobie na luz z tym konflitkowym,niesubordynowanym i niereformowalnym pod względem moralnym zawodnikiem.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
[...]
coś Paweł niezdecydowany, jeszcze będzie, że wyląduje w Pogoni...
No i dobrze. Wzmocnilby Pogon i dodalby jej troche kolorytu.
Raz piszesz tak raz tak. ?? Chyba coś Ci się w głowie poprzewracało. Skończ już wypisywać swoje wypociny:!:
Dla drumlaka nie ma tu przyszłości i tyle w tym temacie. Jeśli przyjdzie do Pogoni, to długo w niej nie zagrzeje miejsca chyba, że na ławce rezerwowych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.