Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 11/01/2008 17:07
Ja juz bym wolal zeby ten zyd drumlak nigdy mi sie na oczy nie pokazywal a matlak niech spierdala do warty jak chcial Za slaby jest zeby w poznaniu grac to teraz pierdoli ze on wszystko dla Pogońi Niech spierdala grac na podworko
pojebie nazwiska pisze się wielką literą a poza tym od Matlaka to ciśnij, to że grał w Lechu najmniej znaczy, nie każdy piłkarz traciłby czas na kopanie w B-klasie i tracił czas na odbudowywanie klubu od zera,więc zastanów się co piszesz
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 12/01/2008 10:20
Nadzieja matka glupich. Nie rozumiem Matlaka. Czemu chcial uciec z Pogoni do Warty? Jezeli wolalby grac w Poznaniu to nie powinien grac w Szczecinie w Pogoni. A jego zasluga z Pogonia Nowa jest zerowa. Gdyby jej nie bylo wcale to i tak Pogon gralaby teraz od 4 ligi.
Zastanow sie 10 razy zanim cos napiszesz. Twoj belkot jest calkowicie pozbawiny sensu i tylko sie osmieszasz.
Zasluga z Pogonia Nowa jest zerowa. No to pozdro dla Ciebie. W czasie gdy na I ligowej Pogoni, ogolnie mowiac wiala chujnia na PN byl zajebisty klimat, czulo sie ze to jest ta "nasza" Pogon.
Cos Ci sie chyba pojebało, bo gdyby nie PN nie byłoby żadnego fundamentu pod obecną Pogon IV-ligową (nie było podmiotu, ktory odkupilby od Ptaszyska miesce w nizszej klasie). Musiałbyś zapierdalać do Jacarei na mecze uzdolnionej młodziezy Ptaka... Matlak akurat tym ruchem zyskał mój szacunek, ten szczegol, ze gral w Lechu mozna całkowicie pominąć. Miał teraz oferte od Baniaka-krętacza, aby pograc w Warcie i zdecydował się zostać w Szczecinie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/01/2008 00:23
Moge ci przedstawic zaswiadczenie ukonczenia studiow dziennych budownictwa u nas w Szczecinie Tytul mgr inz budownictwa Wycinki potwierdzajace ze podstawowke ukonczylem jako jeden z najlepszych ze szkoly z sukcesami w konkursach rejonowych i wojewodzkich z przedmiotow scislych Jak chcesz to przy tobie rozwiaze test na inteligencje bo o uzyskanie potwierdzenia wyniku z przed poltora roku moze byc ciezko Nie wiem ktory niby moj tekst podwaza poziom mojej inteligencji...?
To co waszym zdaniem ta lajzogwiazda drumlak i ta pyra matlak powinny grac w Szczecinie i byc symbolami Pogoni. W dupe jebani szydercy
Baran jesteś...nie bedę wdawał się w polemikę....jak byś raz na tydzień poczytał co nieco wiedział byś na czym stoimy-Drumlak nawet jak dojdzie to sobie nie pogra, a Matlak już się określił i to wyrażnie...bez odbioru pajacu!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/01/2008 09:30
A tak w ogole gdzie sie podzialy artykuly z tej strony w ktorych Matlak wyrazal swoja chec grania w Warcie. To pewnie przypadek ze zniknely akurat one. Z tego co ostatnio czytalem to Matlak tyje tak wiec moze byc mu ciezko zalapac sie do skladu.
Moge ci przedstawic zaswiadczenie ukonczenia studiow dziennych budownictwa u nas w Szczecinie Tytul mgr inz budownictwa Wycinki potwierdzajace ze podstawowke ukonczylem jako jeden z najlepszych ze szkoly z sukcesami w konkursach rejonowych i wojewodzkich z przedmiotow scislych Jak chcesz to przy tobie rozwiaze test na inteligencje bo o uzyskanie potwierdzenia wyniku z przed poltora roku moze byc ciezko Nie wiem ktory niby moj tekst podwaza poziom mojej inteligencji...?
To jest forum kibiców Pogoni Szczecin a nie forum naukowe przedmiotów ścisłych.
Wejdź na forum swojej szkoły i tam chwal sie sukcesami z przedmiotów ścisłych, tytułem mgr i jak chcesz to nawet te wycinki tam wklej żeby wszyscy widzieli jaki jesteś mądry i wspaniały.
Test na inteligencje już przegrałeś bo gdybyś miał jej choć troche nie pisał byś na tym forum o takich rzeczach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.