Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 03/01/2008 20:24
a widzial ktoś Chifona w akcji ostatnio że taki "aplauz" ? aczkolwiek tez myśle że się przyda bo grając w Łęcznej ogarniał nawet w pierwszej lidze. Więc w 4 powinien rządzić.. Co do pozostałych transferow się nie wypowiadam bo nigdy tych graczy nie widziałem. Ale ten zawodnik sprowadzony z zagranicy - Norwegi ? myśle że może być ciekawy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 03/01/2008 20:38
Przyjscie Chifona i tak nie rozwiazuje glownego problemu Pogoni. Glownym problemem jest brak zawodnika , ktory z zimna krwia wykorzysta troche sytuacji. A Chifon nie zrobi tego , bo niepotrafi. Bedzie to przydatny zawodnik , bo sporo sytuacji potrafi stworzyc . Ale ktos je musi wykorzystac.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 03/01/2008 21:38
goral1982- trudno znaleźć takiego, któy chciałby grać w IV lidze. Chyba, że jakiś były Portowiec tak jak Chi Fon. Ja na miejscu działaczy porozumiał się z Krzysztofem Mikułą Teraz gra gdzieś w Szkocji a wcześniej królował we Flocie i został ostatnio napastnikiem 50-lecia Floty Jak w Polsce grał to dostał ofertę z Cracovii ale jej nie przyjął. Osobiście to brat mojego kumpla.
Widać jak kolesiowi ktoś narobi GÓWNO na głowę to mu nie przeszkadza (Nieradka) mi i wielu jednak robi wielką różnicę czy ktoś się z nich wyśmiewa prosto w oczy a później robi "maślane oczka". Drumlak niech spierdala do Krakowa i zabierze ze sobą Nieradke bo kolesia piszącego takie głupoty to już dawno nie widziałem.
dokładnie, tak jak pisze kiko, porównywanie go do Matlaka czy Moskalewicza a może Nieradka z Krakowa, chociaż gazeta wybiórcza, to też nie ma co się dziwić, już rozmowa na temat powrotu Drumlaka do Pogoni swego czasu na forum był i to ładnych parę stron temu...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 06/01/2008 18:34
Chore jest porównywanie n.p. Moskalewicza do Drumlaka.
Jak widać redaktor Nieradka nie zna wszystkich szczegółów lub po prostu cierpi na przewlekłą sklerozę nie pamiętając jakie "show" odstawił Drumlak podczas rozgrzewki w bodajże drugiej połowie któregoś z meczów Pogoń - Cracovia w Szczecinie.
Takich rzeczy się nie zapomina...
Za takie zachowanie dla Drumlaka w Szczecinie nie ma miejsca.
Chore jest porównywanie n.p. Moskalewicza do Drumlaka.
Jak widać redaktor Nieradka nie zna wszystkich szczegółów lub po prostu cierpi na przewlekłą sklerozę nie pamiętając jakie "show" odstawił Drumlak podczas rozgrzewki w bodajże drugiej połowie któregoś z meczów Pogoń - Cracovia w Szczecinie.
Takich rzeczy się nie zapomina...
Za takie zachowanie dla Drumlaka w Szczecinie nie ma miejsca.
Drumlak najebał we własne gniazdo a teraz apele poprzez sponsorowane artykuły w gazetach, że bardzo mu zależy
Pewnie większość powinna kojarzyć mecz w PP Lech - Pogoń zakończony rzutami karnymi 12:11, co szczególnie utkwiło mi w pamięci z tego meczu; nieuznana bramka Dymka w dogrywce i Matlak całujący... herb Leszka
Dokładnie . Poza tym cały czas mnie ciekawi dlaczego chce uciekać do tej Warty?! Ciągnie wilka do lasu...
Pewnie większość powinna kojarzyć mecz w PP Lech - Pogoń zakończony rzutami karnymi 12:11, co szczególnie utkwiło mi w pamięci z tego meczu; nieuznana bramka Dymka w dogrywce i Matlak całujący... herb Leszka
Dokładnie . Poza tym cały czas mnie ciekawi dlaczego chce uciekać do tej Warty?! Ciągnie wilka do lasu...
Gracjan przesadzasz, bylo male spiecie na lini Matlak - gastronomicy, natomiast Grzesio odzyskal szcunek przciwstwaiajac sie Ptakowi (czego nie zrobil Majdan), a takze grajac i dzialajac w PN. Co do judasza to zostalo juz wszystko poweiedziane i nie ma co marnowac po raz kolejny klawiatury, mimo ze jestesmy zalewani sponsorowanymi artykulami.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.