Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 26/08/2007 09:01
Zostało kilka dni na transfery. Mam nadzieję, że dokoptują do składu Bugaja. Nawet jeśli ma zaległości treningowe to znając jego waleczność - przydałby się, mógłby wchodzić na ostatnie 20 minut meczu, wtedy kiedy widać że wielu obecnie grającym wysiada kondycja. V-plka pisze p Chifonie. To dopiero byłoby wzmocnienie. Ferdżi to cholernie ambitny i waleczny piłkarz. Jednocześnie wybitna jak na 4 ligę technika i bogaty rozdział występów w Pogońi. Brać Ferdka!
miasto daje miesięcznie 75 tysięcy złotych( o ile to nie jest jednorazowe), na każdym meczu zarabiają DUŻO jak na 4 ligowy klub, a 20 tys złotych, to raczej dużo nie jest
Przydałby się napastnik, który jest w formie i nie musimy czekać aż się łaskawie "odblokuje".... Czy Ferdżi jest w formie? Można miec powody by wątpić... za 20 tyś można by jeszcze sciągnąć kogoś z regionu przykładem Kossowskiego...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Przy 2,5 milionowym budżecie te 20 tysięcy to jak drobne na waciki.
Jeśli tylko Kaczmarek powie TAK, powinni brać go natychmiast.
20 tys to cena podana przez Znicz. Na pewno można to jeszcze zbić. Myślę że za 10-15tys. mógłby Ferdżi przejść, a jestem pewien, że byłby wzmocnieniem!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 06/09/2007 08:19
właśnie ktoś już wyzej wspomniał-nie można wypożyczyć Chifona? i będzie wilk syty i owca cała-Znicz jakieś pieniążki dostanie i i my sprawdzimy przydatność zawodnika i do ewentualnego transferu można wrócić w przerwie zimowej...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 25/11/2007 15:14
Pogłoski o zwolnieniu szkoleniowca krążyły już od kilku dni. Sam Kaczmarek jednak stanowczo zaprzeczał, jakoby miało to być prawdą. Trener cały czas powtarzał, że "jesteśmy na pierwszym miejscu, a cel został osiągnięty." Kibice wymagali jednak więcej, jak się okazało, nie tylko oni. Klubowych działaczy również nie satysfakcjonowała praca szkoleniowca i został on zwolniony.
Już w najbliższą środę ma odbyć się konferencja prasowa, na której oficjalnie zostanie przekazana informacja o zwolnieniu Kaczmarka.
Spekulowano, że funkcję szkoleniowca obejmie ktoś z dwójki: Marek Leśniak, Mariusz Kuras. Według najnowszych doniesień, przez rundę rewanżową, funkcję grającego trenera będzie pełnił Paweł Skrzypek. Zawodnik ma już doświadczenie w tego typu pracy, gdyż pracę piłkarza i szkoleniowca łączył już w ubiegłym sezonie we Flocie Świnoujście.
zrodlo : Pogoń.v.pl...
Z nieoficjalnych informacji, jakie napłynęły do naszej redakcji wynika, że z A-klasowym zespołem rezerw Pogoni Szczecin pożegnał się ich szkoleniowiec Krzysztof Sobieszczuk. Rezerwy, które rozgrywki jesienne zakończyły na pierwszym miejscu wiosną poprowadzi Piotr Rabe (z prawej), dotychczasowy trener juniorów rocznika 1991. Natomiast Sobieszczuk przejmie właśnie tę drużynę, która obecnie zajmuje trzecie miejsce w Lidze Wojewódzkiej Juniorów Młodszych.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 25/11/2007 15:47
Rozwiązanie ze Skrzypkiem stanowczo na nie !!
We Flocie może i mu się udało, ale to nie jest rozwiązanie na dłuższą mete. Aby w trakcie meczu mięć dobre rozeznanie, spokojne spojrzenie na sytuacje na boisku nie można na nim grać w dodatku na tak odpowiedzialnej pozycji jakim jest środkowy oborńca. Jak asystent za Rafałowicza jak najbardziej tak ale pierwszy trener nie!!
We Flocie może i mu się udało, ale to nie jest rozwiązanie na dłuższą mete. Aby w trakcie meczu mięć dobre rozeznanie, spokojne spojrzenie na sytuacje na boisku nie można na nim grać w dodatku na tak odpowiedzialnej pozycji jakim jest środkowy oborńca. Jak asystent za Rafałowicza jak najbardziej tak ale pierwszy trener nie!!
Mario !! Mario !!
Mam calkowicie odwrotne zdanie na ten temat. Jestem za opcja Skrzypka jako trenera. Mimo ze mam duzy szacunek dla Mariusza Kurasa to srednio cenie jego kunszt trenerski , ma maly posluch u pilkarzy i jest chyba bardziej kolego niz trenerem autorytetem.
Mario !! Mario !!
Mam calkowicie odwrotne zdanie na ten temat. Jestem za opcja Skrzypka jako trenera. Mimo ze mam duzy szacunek dla Mariusza Kurasa to srednio cenie jego kunszt trenerski , ma maly posluch u pilkarzy i jest chyba bardziej kolego niz trenerem autorytetem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.