Mówisz i masz. Pogłoski,że Julcimar wróci do Pogoni są bardzo pozytywne. Doświadczenie i rutyna się przyda. Chyba Julcimar jako jeden z nielicznych graczy z Brazyli wzbudzał u mnie szacunek. Mam nadzieje, że informacja się potwierdzi i trener weźmie go do pierwszej 11. Taki obrońca wzmocniłby całą formację i drużynę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 22/08/2007 21:09
no i stało sie. Tomasza Burnejki niestety nie ujrzymy na Twardowskiego. chlopak ktory do kurwy nedzy w Pogoni gral 11 lat i jak zaden z owych chlopakow co teraz sa, ma Pogoń naprawde w sercu, zostal uznany przez ''sztab'' szkoleniowy za nieprzydatnego!szczegolow przytaczac nie bede, natomiast fakt jest taki ze Tomka nie bedzie(( KURWA GRATULACJE
szczegoly sa takie ze pobrali emerytow, i tych co za bardzo ze soba zrobic nie mieli co.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Tak ciezko obliczyc? Chlopak ma 21 lat, wiec od 2007 odejmij 21 i wychodzi 1986.
Wcześniej na mmszczecin.pl nie było tego zdania: "Filip Kossakowski ma 21 lat, jest wychowankiem SALOS-u Szczecin i gra na pozycji napastnika." Przynajmniej jak ja czytałem, także możliwe iż nastąpiła później mała aktualizacja.
No to mamy w drużynie "Kossę" Kossakowskiego - dla spragnionych pierwszej ligi
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 23/08/2007 14:21
Wazne zeby caly czas penetrowac zachodniopomorski rynek i zatrudniac w Pogoni wyrozniajacych sie chlopakow z III i IV ligi. Po kazdej rundzie np dokonywac 2-3 wzmocnien, a tych najslabszych przesuwac do rezerw. W przyszlosci to zaprocentuje, pod warunkiem, ze polityka transferowa bedzie prowadzona w odpowiedni sposob.
Jednak na samych chlopakach z regionu niczego nie zwojujemy. W innych wojewodztwach znalazlo by sie kilku chlopakow, ktorzy chcieli byc grac i wypromowac sie w Pogoni.
Wazne zeby caly czas penetrowac zachodniopomorski rynek i zatrudniac w Pogoni wyrozniajacych sie chlopakow z III i IV ligi. Po kazdej rundzie np dokonywac 2-3 wzmocnien, a tych najslabszych przesuwac do rezerw. W przyszlosci to zaprocentuje, pod warunkiem, ze polityka transferowa bedzie prowadzona w odpowiedni sposob.
Jednak na samych chlopakach z regionu niczego nie zwojujemy. W innych wojewodztwach znalazlo by sie kilku chlopakow, ktorzy chcieli byc grac i wypromowac sie w Pogoni.
żeby tak się działo chyba by należało podziękować obecnemu asystentowi trenera...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
każdy który by nie przyszedł bedzie lepszy od tych co mamy szczególnie od Komara. Jeszcze tylko jakis doświadczony napastnik, jakis stoper za Walburga, moza ktos do pomocy i nie powinno być źle.
Dokładnie uważam tak samo doświadczony napastnik któremu nogi się nieugną w decydujacym momencie (chociażby zawsze walczący Bugaj) no i ktoś za Walburginio bo gra bardzo niepewnie ale moze to jest kwestia dojścia do optymalnej formy.
żeby tak się działo chyba by należało podziękować obecnemu asystentowi trenera...
Nie pierwszy raz ktos krytykuje Rafalowicza. Ciekaw jestem w czym tkwi problem. Cos wiecej powiesz na ten temat?
Nie pierwszy raz ktos krytykuje Rafalowicza. Ciekaw jestem w czym tkwi problem. Cos wiecej powiesz na ten temat?
włąsnie-sam jestem ciekaw-też sporo czytam niepochlebnych rzeczy na jego temat i to z różnych źródeł- ja osobiście miałem niezbyt dobre zdanie o Obscie,mimo że sporo osób nosiło go na rękach i mu schlebiało ale z ogólnego szacunku nie bede juz rozdrapywał starych ran..więc ciekaw co z tym rafałowiczem-jako piłkarza w miare go szanowałem,nie podpadł mi ani nie spotkałem sie z niechęcią
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Jakś tak na ogólniej nie mam do niego zufania jako trenera, ledwo co utrzymał rezerwy w IV lidze, wolę trochę inną szkołe trenerską, ale tez poza tym tez sporo o nim słyszałem większości nie były to za dobre opinie...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 25/08/2007 10:48
Co by nie mówić o aktualnej formie Komara, nie jest on zły... Można go było posadzić na ławie, czy dać na parę meczów do rezerw, a nie od razu wypozyczać. Bo to, że przyszedł Kossakowski wcale nie rozwiązuje całego problemu z napadem. Może i się dobrze pokazał w pierwszym meczu, ale kto wie, czy też się nie zablokuje? I co wtedy? Wiem, że zakładam od razu najgorsze scenariusze, no ale tak trzeba. Trzeba po prostu mysleć. Nie mówiąc już o ew. kontuzjach.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.