Some Belarusians object to the name "Byelorussia", as an unwelcome reminder of the days under Russian and Soviet rule - cytat z Wikipedii.. Jednym slowem - KOMUNA
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Murzyny Antoniego wygrały z pierwszoligową drużyną z Białorusi , zapewne gdy zobaczy to Antek to uwierzy ponownie w moc ZAPAPu i już nie odpuści możliwosci startu w 2 lidze ;]
No to Antos pewnie ze swoimi lizidupami spiewal wpsolnie OBRIGADO ostro swietowali.
A tak na serio to jest temat o wzmocnieniach i oslabieniach Pogoni.Panowie zostawmy juz nielota to na cale szczescie nie nasz temat, bynajmiej nie w tym temacie
Jak patrzę na składzik jaki będziemy mieli to normalnie serce roście
Bramkarze: Judkowiak, Łapczyński
a Paweł Waśków jest w Szczecinie i trenuje z zespołem ? on odchodzi czy zostaje ?
nie trenuję, ale pewnie będzie grał teraz w juniorach starszych
Z tego co wiem Waskow ma grac jako pierwszy bramkarz w Wictorii Sianow. Nie jestem tego pewien na 100% , ale na 90%. Tam ma byc pierwszym bramkarzem , a w Pogoni mial byc dopiero trzecim . Nie wiadomo jeszcze tylko , czy pojdzie tam z karta na reku , czy na wypozyczenie .Oczywiscie o ile nic sie nie zmieni. Cos GW pisala o testach w Legii , ale nie wiem ile w tym prawdy
Jak patrzę na składzik jaki będziemy mieli to normalnie serce roście
Bramkarze: Judkowiak, Łapczyński
a Paweł Waśków jest w Szczecinie i trenuje z zespołem ? on odchodzi czy zostaje ?
nie trenuję, ale pewnie będzie grał teraz w juniorach starszych
Z tego co wiem Waskow ma grac jako pierwszy bramkarz w Wictorii Sianow. Nie jestem tego pewien na 100% , ale na 90%. Tam ma byc pierwszym bramkarzem , a w Pogoni mial byc dopiero trzecim . Nie wiadomo jeszcze tylko , czy pojdzie tam z karta na reku , czy na wypozyczenie .Oczywiscie o ile nic sie nie zmieni. Cos GW pisala o testach w Legii , ale nie wiem ile w tym prawdy
Wasków mógłby być u nas drugim bramkarzem... nie wiem po co Rafałowicz, bo to pewnie jego "zasługa" sprowadził tego Łapczyńskiego... bramkarzy zawsze mieliśmy dostatek...
choć u nas faktycznie mógłby grzać ławę, a jeśli w Sianowie będzie pierwszym bramkarzem to może nie jest tak źle
Ostatnio edytowany przez: Plum, 27 lipca 2007, 16:50 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Dwunastu piłkarzy wyselekcjonowanych w Brazylii przez Bohumila Panika ma już wkrótce przylecieć do Polski. Mają dołączyć do drużyny.
Aż strach się bać
to będzie: ślepy, głuchy, kulawy, inwalida, emeryt, kombatant wojenny, paralityk, umysłowo chory, flegmatyk, mańkut, kołek i dawn .... razem 12-tu. A wszyscy oczywiście będą obrońcami
Twoja wizja się nie sprawdzi - w Brazylii ciężko byłoby znaleźć kombatantów wojennych (może udałoby się to Dawidowi, w końcu szperacz z niego nieprzeciętny ).
Inna sprawa, że głuchy to pewny sukces - nie sparaliżują go gwizdy z trybun
A tak na serio, to trzeba być dobrej myśli - może Panik poszpera lepiej niż Dawid, to wcale nietrudne...
Jak to dobrze ze tu juz koniec z takimi problemami.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 31/07/2007 14:53"Do piątku rozstrzygnie się, kto ostatecznie wystąpi w barwach Pogoni. Do zespołu dołączył Jawrymowicz z GKP Gorzów. Trener zapewnia, że może zagrać zarówno na pozycji obrońcy, jak i w drugiej linii." źródło: mmszczecin.pl/Marcin Niedziółka
Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o tym zawodniku?
"Do piątku rozstrzygnie się, kto ostatecznie wystąpi w barwach Pogoni. Do zespołu dołączył Jawrymowicz z GKP Gorzów. Trener zapewnia, że może zagrać zarówno na pozycji obrońcy, jak i w drugiej linii." źródło: mmszczecin.pl/Marcin Niedziółka
Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o tym zawodniku?
Chyba raczej JARYMOWICZ. Wiec Arek ma 30 lat i jest nominalnym pomocnikiem, choć w Gorzowie grywał na prawej obronie. Kariere rozpoczał w sezonie 96/97 w Pogoni II Szczecin. Później przyszła pora na Pogoń Szczecin (1 sezon), a następnie Chemika Police, Odre Szczecin (2 sezony), Pogoń Świebodzin (2 sezony), Lecha Ziolona Góra (kolejne 2), Arke Nowa Sól (znów 2) i w sezonie 06/07 grał właśnie w GKP Gorzów.
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 31 lipca 2007, 15:18 [2 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 01/08/2007 15:45
"Problemy Lecha Poznań z wąską kadrą powoli dobiegają końca. Kolejorz pozyskał bowiem trzech nowych zawodników. Kontrakty z klubem podpisali już Jakub Szałek oraz Serb Ivan Djurdjević, a w poniedziałek zakontraktowany zostanie Tomasz Midzierski."
troche szkoda... na dodatek lech.
Ostatnio edytowany przez: MieteK29, 1 sierpnia 2007, 15:53 [1 raz(y)]
Niestety teraz do wielu młodych piłkarzy bardziej przemawiają zarobki... grać w Pogoni to już nie to samo co kiedyś... teraz gra sie tam, gdzie lepiej płacą... niestety
nie przesadzaj, Szalek gral w reprezentacji U-20 na MS i to gral a nie byl, z jakiej racji mialby grac w 4 lidze ? niestety ale takich to do Szczecina nie sciagniemy, poki co ;] trzeba sie skupic na mniej znanych a napewno nieduzo slabszych pilkarzach z regionu i tu bedzie sie mialo czym nowe kierownictwo klubu wykazac ;]
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 02/08/2007 11:44
Nie mówiłem, że wszyscy, ale na pewno coraz więcej tak robi... Nie mówię teraz konkretnie o Szałku, bo trochę inna kwestia, Szałek razem z Miśtą z Polic grali przecież w Pogoni w Pucharze Ekstraklasy i to był błąd, że ich nie zatrzymano, ale inni młodzi zawodnicy myślą - po co mam grać w IV lidze w Pogonijak za 500 zł więcej mogę zagrać gdzieś tam w III lidze... nie mówię, że wszyscy, czy większość, ale że coraz więcej...
Związać piłkarza z klubem mozna tylko przez kontrakt, a więc i pieniądze, więc kierownictow musi wykazać się takze finasowo...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 02/08/2007 13:00
Niestety taka prawda, chlopacy powoli dorastają i mysla o kasie o zarobkach a narazie w Pogoni ich za duzo nie beda miec.
Aczkolwiek wierze ze jest jeszcze troche pilkarzy ktorzy zagraja dla Pogoni w IV i potem w III lidze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.