Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 20/01/2005 15:11
I znow Ptaki sciagaja zawodnika ktory przez dluzszy czas niegral
Pozyjemy zobaczymy, przynajniej lawka rezerwowych bedzie jakos lepiej wygladala ale z drugiej strony ten transfer zamyka droge mlodziezy typu Chwalek, Celeban
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 20/01/2005 15:31
Co do Wiśniewskiego, powtórzę się - to bardzo dobry gracz, jeszcze niedawno umieściłbym go w trójce najlepszych obrońców ligi, teraz może nieco spuścił z tonu, ale jestem pewien że odnajdzie się u nas. Trzeba go brać bez wahania, póki jest możliwość.
Co do tego Paragwajczyka - jest młody, to fajnie. Problem w tym, że nie rozegrał ŻADNEGO meczu w tym sezonie w OFK Velky Lapas (druga liga słowacka). Rezerwowy z drugiej ligi, nawet młody, to już przesada.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 20/01/2005 16:03
W Cracovii mówi się o dziwnych układach w drużynie - jest podział na pupilków Stawowego (Radwański, Baster, Dudziński) i na takich, których sprowadził znienawidzony przez Stawowego Mikulski (Wawrzyczek i właśnie Wiśniewski). Dlatego Wiśniewski nie grał (również dlatego, że przez długi czas miał kontuzję) - na prawej obronie grał pupilek trenera...
P.S. Właśnie sobie poczytałem forum Cracovii - rzeczywiście tak jak mówi mark_oni, za Wiśniewskim płacz i lament...
To nawet pewna wiadomosc Pewnie sam z nim gadal albo jest prezesem cracovii i udziela sie na forum. Mysl...
Wisniewski moze byc,przynajmniej porozpycha troche chuderlakow na boisku
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/01/2005 10:26
Wielka szkoda, że ta wiadomość z forum Cracovii okazała się prawdziwa... Gdyby Wiśniewski do nas przyszedł, powiedziałbym że mamy jedenastkę, która może powalczyć o pierwszą czwórkę (do szczęścia brakowałoby tylko klasowego środkowego napastnika)...
Co do tego innego kandydata - obstawiam Wasilewskiego z Płocka, innej opcji z Polski nie widzę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/01/2005 11:40
dla mnie to nie zawodnik tylko drewniak. Obrońca powinien graz na pograniczu faul, a nie wycinac zawodników drużyny przeciwnej. A wisniewski po tym co pokazał w Szczecinie ze Szczakowianka jestem przekonany, że nic innego niz faulowaninie potrafi
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/01/2005 13:43
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że widziałeś Wiśniewskiego w akcji tylko raz... Skoro tak, to raczej nie powinieneś wypowiadać się na jego temat.
Wiśniewski jest lepszy pod każdym względem od Michalskiego, w szczególności zaś - co pewnie Cię zaskoczy - pod względem motoryki i techniki.
No ale cóż - temat Wiśni już nieaktualny, eot z mojej strony.
Jakbys byl troche w temacie to bys wiedzial ze akurat na forum Cracovii pojawiaja sie kibice, ktorzy maja pewne i sprawdzone informacje pochodzace z
"gory".Tylko dlatego taka informacje zamiescilem na naszym forun.Łudzilem sie jednak, ze ta akurat okaze sie nieprawdziwa.Najpierw sie zorientuj w temacie a potem ironizuj.A wracajac do tematu to mi osobiscie szkoda Wisniewskiego...Oby racje mial Szołn i tym drugim kandydatem okazal sie Wasilewski.
Co do tego innego kandydata - obstawiam Wasilewskiego z Płocka, innej opcji z Polski nie widzę.
Mówiłem to już dawno, tylko że wtedy można było go kupić bo grał w rezerwach, a teraz znów gra (będzie grał) po kontuzji.
A Wasilewski to sprzedawczyk, wiadomo to nie od dzisiaj. To właśnie on - wraz z Kapsą i Kobylańskim - pilnowali, aby przegrać z Widzewem.
Zdecyduj się, chcesz sprzedawczyka w Pogoni czy nie?
Kolego Jay-J, ja nie powiedziałem że CHCĘ Wasilewskiego. Powiedziałem tylko, że INNEJ OPCJI NIE WIDZĘ (Baszczyński, Mynar, Kaczorowski i Kuś są nie do wzięcia, Kuzera raczej też, Wiśniewski odpadł, a inni prawi obrońcy w lidze nie są wiele lepsi od Michalskiego). A to chyba różnica, nieprawdaż?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.