Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 09/12/2006 15:07
Spokojnie. Łęczna nadal nie ma obrony, skrzydeł i skutecznego napastnika (właśnie zasługą ich obecnego trenera, Jay-J, było to że mając tak tragiczny skład potrafili uciułać parę punktów w końcówce rundy) - sam środek pomocy to trochę za mało
i nie tylko wczoraj...ostatnio widziany w galaxy ok 2 tygodnie temu...pewnie u dziewczyny
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 11/12/2006 16:58
Zwolnienie Kurasa - chore. Zwyczajnie go oszukali. Jak wracał do Szczecina to przecież nikt mu nie mówił, że dostanie słabych graczy, że Waszak mu część zabierze, że będzie pracował w takich warunkach. Ciekawe jakie będą powody tego zwolnienia? Słabe wyniki? Sam przecież mówił, że robi wszytko co możliwe z tymi zawodnikami, a że ich możliwości są co najmniej mizerne to nie dziwię się, że sukesów nie osiągnął. W tym przypadku stał się kozłem ofiarnym za miernych graczy.
Kto będzie? Pala? A kto to jest? Coś ala drugi Panik? Nie dziękuję wolałem mieć ten jeden szczeciński akcent w tej drużynie... przynajmniej jeden normalny człowiek w klubie był ( może, może ktoś jeszcze by podpasował...)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wyglada na to, ze Kuras byl chyba takim wlasnie listkiem figowym na nieszczecinskiej Pogoni. Antonio nie potrzebuje Szczecinian w Pogoni, ani dobrych trenerow. Wystarczy pseudotrener z czech i nowe kanarki. Na szczescie jest Pogon Nowa bo ten klimat wokol MKSu do depresji doprowadza.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 11/12/2006 17:10
Kuras żaden fachowiec.ale wole go niz Panika czy Pale.Byl tu przez sentyment i nic nie zrobił.ale tez nie miał warunku.nie miał dobrych piłkarzy.panowała taka a nie inna sytuacja,Ptak decydował kto przyjdzie a nie on.sam powinien zrezygnowac predzej gdy miał wiecej honoru.ja bym chciał osobiscie zeby przyszedł ten Zięcik.nie znam za bardzo ale wole go niz czechów.ale i tak bedzie pala...
Juz kilka razy byl w Szczecinie ale nie chodzi o gre u nas Chodzi z zonka do Kasyna w Neptunie albo Radissonie, swoja droga ostatnio podobno niezle sie splukali,ostatnio zagadalem to zonka powiedziala ze w najgorszym wypadku bedzie grac w LKS,w innych klubach za malo chca mu zaplacic i za ``GROSZE`` niebedzie biegac, w Kasynie widziany rowniez Grosicki wygladal na wkurwi.... jak wychodzil w srodku nocy
Co do Kurasa, sam już nie wiem. Niby Panik (czy też Pala, jeden grzyb) kojarzy się z antyfutbolem, ale co my graliśmy tej jesieni za Kurasa, jeśli nie antyfutbol? Z drugiej strony przyjście Panika oznacza jedno: Ptak zdecydował się na kolejną rewolucję kadrową. Oby tym razem wyszło to na dobre, może do pięciu razy sztuka? :/
Całkiem prawdopodobne że Maciek trafi do Pogoni. Menda zwolnił Kurasa to czymś (kimś) musi kibicą morde zatkać. Stolar może być taką (sory za określenie) zapchajdziurą.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/12/2006 16:37
Działacze i trenerzy Wisły Kraków, wicemistrza Polski, ustalili już listę zawodników, z którymi będą się chcieli rozstać w przerwie zimowej. Znalazło się na niej dziewięciu piłkarzy - poinformował serwis wislakrakow.com.
"Jest na niej kilku piłkarzy, którzy odnosili z Wisłą sukcesy" - powiedział Adam Nawałka, wiceprezes i jednocześnie dyrektor sportowy, zastrzegając, że lista może ulec zmianie.
Na liście znaleźli się: Branko Radovanovic, Paweł Kryszałowicz, Maciej Stolarczyk, Hristu Chiacu, Jacek Paszulewicz, Tomas Kłos, Adam Piekutowski, Tomasz Dawidowski, Paweł Kaczorowski, Marcin Kuźba
Może tak Radovanoviciem sie zainteresować??Kłosa bym widział i Stolarczyka
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/12/2006 16:41
No Radovanowic moglby byc...ale chyba mozemy o tym zapomniec..bo mamy "lepszy" graczy w Brazylii. Co z tego ze zawodnik z wisly bedzie gral dobrze na 100% a u brazyliany aklimatyzacja tra dlugo a cZasami wcale...
A co tdo doniesien polakow ktorzy chca odejsc to Ja juz zegnam Łabedzia i Tralke bo to cieniasy jakich malo. Ale jak odejdzie Grosik albo Celeban....maja zostac i tyle
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.