Powinnismy dac rade, bo ci pilkarze dobrze znaja nasza lige.
Ta prawdziwi ligowi rutyniarze ! jeszcze na ławkę rezerwowych wrzuciłbym kogoś z Polski mówi się, że jakiś Polak ma trafić do składu ! stawiałbym na Drumlaka ew. Fornalaka
Niee, na ławce rezaerwowych będzie Anderson I,II, Elton I,II i Batata III
Powinnismy dac rade, bo ci pilkarze dobrze znaja nasza lige.
Ta prawdziwi ligowi rutyniarze ! jeszcze na ławkę rezerwowych wrzuciłbym kogoś z Polski mówi się, że jakiś Polak ma trafić do składu ! stawiałbym na Drumlaka ew. Fornalaka
Niee, na ławce rezaerwowych będzie Anderson I,II, Elton I,II i Batata III
Tak ale nikt nie zwrócił uwagi na to że trenerem będzie czech Malura,asystentem Libor Pala,fizjologiem i szamanem czech Bohumil Panic a dyr.sportowym....Piotr Werner.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 27/11/2006 13:26
A co do Fabiniaka.. Jestem Bardzo ale to bardzo wkur..... za to że zarząd nic nierobi w kierunku sprowadzenie spowrotem tego gracza..kurde Bartek napewno by był podstawowym zawodnkiem Pogoni..a wogole Majdan powoli juz sie starzeje(łysieje) i juz ma swoje lata..Peskovic odejdzie to kim my chcemy grac??!! 17latkami z rezerwy?? buhehueh smiech na sali a moze drugi jakis Neneca przyjdzie??;/;/;/...BARDZO PROSZĘ O SPROWADZENIE FABINIAKA SPOWROTEM DO POGONI..PROSZĘ O WPISY JEŻELI POPIERACIE MOJĄ WYPOWIEDŹ
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 27/11/2006 15:37
A ja tam nie chcialbym zeby teraz przychodzil Fabiniak. Lepiej juz zeby Judkoiak albo Waśkow siedzieli na lawie teraz do konca sezonu. Poki Majdan gra a wysokim poziomie Fabiniak powinien byc na wypozyczniu. Majdan pewnie pogra jeszcze w nastepnym sezonie i bedzie konczyl z graniem. Mozna Fabiniaka wypozyczyc np. wlasnie do Korony na przyszlysezon zeby sie jeszcze bardziej ogral w ekstraklasie a potem jak Majdan juz zajmie sie tylko polityka to Fabiniak moze wrocic i bedzie zaj.. Bo chopak ma talent. i jesli zostanie sprzedany to sie wkur.. i to ostro
Jak informuje portal 90minut.pl działacze Górnika Łęczna zainteresowani są pozyskaniem pomocnika Pogoni Szczecin Michała Łabędzkiego.
Pogięło ich ? to oni w końcu chcą się utrzymać czy nie ?
Najwidoczniej skupują drewno na kilogramy (upatrzyli sobie też m.in. Hajto i Arifovicia), inna sprawa że Łabędzki w porównaniu do ich obecnych środkowych pomocników jest wręcz piłkarzem wybitnym.
Jak informuje nieoficjalny serwis Zawiszy Bygdoszcz (2) Bogusław Baniak chętnie widziałby w swoim składzie dwóch pomocników Pogoni.
Jeśli z Zawiszy odejdą Boureima Tiemtore i Piotr Jacek, to klub będzie musiał poszukać nowego defensywnego pomocnika. Trenerowi Baniakowi na tę pozycję pasowałby Michał Łabędzki z Pogoni Szczecin (chce go też Górnik Łęczna).
– Znam go bardzo dobrze. To poukładany chłopak. Jeśli potwierdzą się informacje o kolejnej rewolucji w składzie Portowców, to na pewno zastanowię się nad tą kandydaturą. Podobnie rzecz się ma z Łukaszem Trałką – mówi szkoleniowiec Zawiszy.
Bydgoszczanie mogą też powrócić do rozmów z Pawłem Drumlakiem, którego za wszelką cenę chce się pozbyć Cracovia Kraków. Ten piłkarz był przymierzany do Zawiszy już latem.
– Nie wiem, jakiego rodzaju ma on problemy z Cracovią, ale jeśli jest wolny, to chętnie z nim porozmawiam – ocenia Baniak. /skw/
Źródło: zawiszabydgoszcz.info
A ja tam nie chcialbym zeby teraz przychodzil Fabiniak. Lepiej juz zeby Judkoiak albo Waśkow siedzieli na lawie teraz do konca sezonu. Poki Majdan gra a wysokim poziomie Fabiniak powinien byc na wypozyczniu. Majdan pewnie pogra jeszcze w nastepnym sezonie i bedzie konczyl z graniem. Mozna Fabiniaka wypozyczyc np. wlasnie do Korony na przyszlysezon zeby sie jeszcze bardziej ogral w ekstraklasie a potem jak Majdan juz zajmie sie tylko polityka to Fabiniak moze wrocic i bedzie zaj.. Bo chopak ma talent. i jesli zostanie sprzedany to sie wkur.. i to ostro
Jak informuje portal 90minut.pl działacze Górnika Łęczna zainteresowani są pozyskaniem pomocnika Pogoni Szczecin Michała Łabędzkiego.
Pogięło ich ? to oni w końcu chcą się utrzymać czy nie ?
Najwidoczniej skupują drewno na kilogramy (upatrzyli sobie też m.in. Hajto i Arifovicia), inna sprawa że Łabędzki w porównaniu do ich obecnych środkowych pomocników jest wręcz piłkarzem wybitnym.
Hajto był jednym z lepszych obrońców ŁKS i nie schodzi poniżej pewnego poziomu, ja by wolał aby cała drużyna Pogoni była pełna takich drewian jak on a nie czarodziejów z kraju kawy ;]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 30/11/2006 16:48
Bo ja wiem? Hajto popełniał masę kiksów i wielokrotnie prokurował groźne sytuacje pod własną bramką - sędziowie chyba się go "boją" lub czują szacunek do nazwiska, bo przypominam sobie przynajmniej 2 ewidentne karne (nie odgwizdane) które sprokurował i co najmniej 3 razy powinien zejść z boiska z czerwoną kartką za faule na wychodzących na czystą pozycję rywalach. ŁKS stracił w tej rundzie co najmniej 5 bramek po jego błędach (m.in. w pojedynkę zawalił im mecz derbowy z Widzewem), a mogło być tego o wiele więcej, gdyby sędziowie używali gwizdka w sposób prawidłowy. Kiedyś Hajto był dobry, teraz powinien się zająć czymś innym...
Bo ja wiem? Hajto popełniał masę kiksów i wielokrotnie prokurował groźne sytuacje pod własną bramką - sędziowie chyba się go "boją" lub czują szacunek do nazwiska, bo przypominam sobie przynajmniej 2 ewidentne karne (nie odgwizdane) które sprokurował i co najmniej 3 razy powinien zejść z boiska z czerwoną kartką za faule na wychodzących na czystą pozycję rywalach. ŁKS stracił w tej rundzie co najmniej 5 bramek po jego błędach (m.in. w pojedynkę zawalił im mecz derbowy z Widzewem), a mogło być tego o wiele więcej, gdyby sędziowie używali gwizdka w sposób prawidłowy. Kiedyś Hajto był dobry, teraz powinien się zająć czymś innym...
dokładnie tak. Hajto najlepsze lata ma już za sobą - kiksy, mnóstwo faulów, kartek, samobój itd. Czas leci nie ubłaganie i rzeczywiście, Tomek powinien się zająć menadżerką w ŁKS, bo jest słaby, a posadkę ma zapewnioną...
dokładnie tak. Hajto najlepsze lata ma już za sobą - kiksy, mnóstwo faulów, kartek, samobój itd. Czas leci nie ubłaganie i rzeczywiście, Tomek powinien się zająć menadżerką w ŁKS, bo jest słaby, a posadkę ma zapewnioną...
Bym mógł polemizować. Młodzi zawodnicy ŁKS mają się od kogo uczyć.Nie tylko nieustępliwości, ale woli walki. Hajto jest takim zawodnikiem, który będąc na boisku daje drużynie siłę a do tego gra lepiej od niejednego stopera w polskiej lidze. Wiadomo czas leci, ale Tomek sam będzie wiedział kiedy nadszedł jego moment i należy się pożegnać z występami.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.