– Na razie nikt się do mnie nie zgłaszał w tej sprawie. Nic mi nie wiadomo na temat tego żebym miał grać w zespole Pogoni. Na pewno jakbym dostał taką ofertę to bym się nad nią zastanowił. Żadnych drzwi tutaj nie zamykam. W klubie rzeczywiście zaszły pewne zmiany, i dobrze się stało że zespół wrócił do Szczecina. Natomiast myślę, że jeszcze sporo musiałoby się zmienić, żeby sytuacja w Pogoni była normalna – powiedział były piłkarz Pogoni.
Zapytaliśmy też Grzegorza Matlaka o opinię na gorąco na temat wyniku meczu Pucharu Polski z Lechią Gdańsk. – Nie gram teraz w Pogoni, ale kibicuję temu zespołowi. Cieszy wynik meczu z Lechią, to dobry prognostyk na przyszłość. No i jest okazja do rewanżu z Lechem Poznań. Można powiedzieć, że spotkanie to będzie wydarzeniem dla kibiców obu drużyn. /dwp, JaN/
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 02/11/2006 15:30
Panik przyjezdza z grupa wyselekcjonowanych zawodnikow genialnie przygotowanych do naszej szarej twardej brutalnej pilki...szkolil ich miesiacami zeby zawojowac nasza lige..pojedziemy do Zabrza dostaniemy 4:0 i znowu bedzie gadanie aklimatyzacja,musza poznac realia naszej ligii itp...Chocbysmy mieli niewiadomo jaki sklad to i tak te nfacet nigdy nie nauczy sie grac odwazniej i z jajem,bronic sie a z przodu moze cos wpadnie....znowu to samo ehh://
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 02/11/2006 15:44
Mam nadzieję, że to info z Panikiem, okaże się dobrym żartem, bo jak nie to kurwa nie wytrzymam tego nerwowo. Aż strach pomyśleć co to będzie. Nie dosyć, że następne wagony Canarinhos z bajeczną techniką, przeglądem pola i instynktem strzeleckim zlecą tu, to na dodatek z tym zajebistym trenerem, jakich mało. Ptak ma mocno nawalone we łbie, bo kto rozumny by tak postępował? Niestety dopóki stąd skośnooki nie wyleci (właściwie, może powinienem napisać: dopóki przestanie bawić się Pogonią?), dopóty nigdy nie będzie to normalny klub...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 02/11/2006 15:54
Dla mnie wiekszym zartem niz Panik sa nastepcy naszych obecnych kanarkow. Przeciez to powtorka z rozrywki bedzie. Ja wiem ze z obecnego g***a bicza sie nie ukreci, ale zanim nowi "geniusze murawy" zrozumieja ze to nie copacabana, Pogon bedzie walczyla o strefe barazowa. Przeciez mozna by przyslac 3-4 i powoli ich wprowadzac, a u nas od razu daje im sie pierwszenstwo przed takim Grosickim, ktory siedzi na lawie bo sie "nie nadaje na razie" a jak juz wejdzie to osmiesza pseudograjcarow z Brazylii. Tu trzeba wzmocnien z naszej ligi po prostu, nie pseudo-wirtuozow ale walczakow znajacych rzemioslo OE.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Dla mnie wiekszym zartem niz Panik sa nastepcy naszych obecnych kanarkow. Przeciez to powtorka z rozrywki bedzie. Ja wiem ze z obecnego g***a bicza sie nie ukreci, ale zanim nowi "geniusze murawy" zrozumieja ze to nie copacabana, Pogon bedzie walczyla o strefe barazowa. Przeciez mozna by przyslac 3-4 i powoli ich wprowadzac, a u nas od razu daje im sie pierwszenstwo przed takim Grosickim, ktory siedzi na lawie bo sie "nie nadaje na razie" a jak juz wejdzie to osmiesza pseudograjcarow z Brazylii. Tu trzeba wzmocnien z naszej ligi po prostu, nie pseudo-wirtuozow ale walczakow znajacych rzemioslo OE.
A jak myslisz ilu pilkazry z naszego kraju, majacych przyzwoite umiejetnosci przyjdzie do ptaka?Moze jeden gora dwoch ktorym trzeba ladnie zaplacic(wiecej niz w innych klubach).Niestetyu ptaszysko nic juz nie moze zmienic, nie ma zadnej alternatywy(poza odejsciem z klubu)
P.s.Przy okazji polecam mistzostwa w pilce plazowej na polsa sport.Graja na plazy w Rio.Moze ktorys z chlopakow podajacych pilki bedzie w kolejnej dostawie
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 2 listopada 2006, 16:23 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.