co ty za głupoty gadasz?? ;|..wlasnie czesciej gra prawa nogą !! ..i w raz z Edim by stworzyli niezly atak
To ze to Twoj idol nie upowaznia Cie do tego zeby mowic ze glupoty pisze, obserwujac go w meczach widzialem ze jego jedynym zagranim byl zwod na lewa noge, a ostatnio w meczach Legii nie gral dobrze
Moze i by sie przydal Elton w ataku ale nie sadze zeby byl jakos naprawde znaczaco lepszy od innych (a w szczegolnosci Ediego)
edit. i kolejnego pijaka na szczecińskich drogach nie chcemy, juz kiedys Dudka pokazal co potrafi
Ostatnio edytowany przez: eF^, 11 sierpnia 2006, 22:09 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 21/08/2006 21:21
Teraz sobie przypomniałem, że jak przyjechało tych nowych 6 kopaczy, to zostali oni przysłani nijako do testów. Wczoraj oglądając Lige+ Extra Mariusz powiedział, że oni przyjechali z kontraktami podpisanymi... polityka informacyjna klubu jest na najwyższym poziomie
Teraz sobie przypomniałem, że jak przyjechało tych nowych 6 kopaczy, to zostali oni przysłani nijako do testów. Wczoraj oglądając Lige+ Extra Mariusz powiedział, że oni przyjechali z kontraktami podpisanymi... polityka informacyjna klubu jest na najwyższym poziomie
i powiedział że po meczu jak chcą to dostają puszke piwa hehe coś mi sie wydaje że na puszce Bosmana to sie nie kończy
Tekst przepuszczony przez słowni także sie nie czepiaj tylko pisz gdzie są błędy (z góry dzięki) . Sam nie jestem w stanie tego wychwycić (dyslekcia jakoś tak to sie pisze)
Wczoraj pisali że Korona chce Stanko Svitlicę (jednak informacje te zdementował trener) Morze by go w Pogoni zatrudnić jest wolny a nam przydał bysie dobry egzekutor (i piłkarz który nie był by z Brazylii)
Ja nic nie am przeciwko dyslekcji a jezeli prosisz zebym ktos podal Twoje bledy to: Morze = np. Baltyckie, a Moze = pojdziemy na grzyby, czyli morze przez rz to woda a przez z czesc mowy uzywana do skonstruowania zdania.
pozatym przydalBY razem (by,bym,byla itd. z rzeczownikami i przymiotnikami lacznie)
i chyba to wsyztko
Niema problemu ;d
Tekst przepuszczony przez słowni także sie nie czepiaj tylko pisz gdzie są błędy (z góry dzięki) . Sam nie jestem w stanie tego wychwycić (dyslekcia jakoś tak to sie pisze)
Wczoraj pisali że Korona chce Stanko Svitlicę (jednak informacje te zdementował trener) Morze by go w Pogoni zatrudnić jest wolny a nam przydał bysie dobry egzekutor (i piłkarz który nie był by z Brazylii)
Ja nic nie am przeciwko dyslekcji a jezeli prosisz zebym ktos podal Twoje bledy to: Morze = np. Baltyckie, a Moze = pojdziemy na grzyby, czyli morze przez rz to woda a przez z czesc mowy uzywana do skonstruowania zdania.
pozatym przydalBY razem (by,bym,byla itd. z rzeczownikami i przymiotnikami lacznie)
i chyba to wsyztko
Niema problemu ;d
Jak już tak szpanujesz, to dysleksji a nie dyslekcji
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
i chyba to wsyztko
Niema problemu ;d
Jak już tak szpanujesz, to dysleksji a nie dyslekcji
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.