Miałem się nie wypowiedzieć ale nie wytrzymałem, Zen do jasnej cholery czy ty choć troszke myślisz?? dlaczego kur.. liczą się tylko dobre wyniki dla dużej ilości kibiców nic pozatym, ja pierdole wolisz by słowak bronił niż wychowanek Pogoni? już nawet nie wspomne o tym, że to sprzedawczyk ale mniejsza.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 21/07/2006 13:46
wiesz Dejvi... wzruszyłem się...ach ten Twój naiwny idealizm...
W Radziu Wiśle czuł sie tak, jakby samego Jehowę za "jajka złapał"- lepsza kasa, większy prestiż, gra o wyższe cele, niż tylko utrzymanie w lidze i, co chyba najważniejsze, brak "zezowatego, humorzastego biznesmena spod Łodzi", który zawsze "wie lepiej"...
Kop w dupe od Dana P. (moim zdaniem słuszny, bo bramkarzem jest co najwyżej przecietnym, a kasę brał "za kilku") musiał byc dla niego prawdziwym wstrząsem.. "bieda zajrzału mu w oczy" , a przecież z czegos chłopaczyna musi żyć, wszak "korweta" mało nie pali (wiadomo 5,7 V8...), fryzjer, kosmetyczka itp. też swoje kosztują... do tego jeszcze drogie ciuszki, imprezki....
Potencjalnych pracodawców coś nie było widać, a moze "było" tylko warunki, które oferowali nie bardzo mu odpowiadały..
...i nagle naszemu bramkarzynie przypomniał się MKS i na nowo zapałał "miłoscią" do granatowo- bordowych barw...
ojej przepraszam.Majdan ok wychwanek,Szczecinianin ale co...moim zdaniem Pesković jest lepszy.Majdan bronił duzo pod publikę.Prawda Radek to także dobry bramkarz ale też gwiazda medialna i showman.Taki Polski Beckham.Może stać Boris albo radek(osobiście wolę Borisa).majdan może mieć szczyt kariery za sobą ma 34 lata.niech inni mówią co chcą ale dla mnie 1 bramkarzem powiniem być Pesković.Szacunek dla Majdana ale może byc rezerwowym.Ale jak Radek będzie lepszy wygra uczcuwie rywalizjacę uzna to Długosz i Kuras prosze bradzo niech stoi ale nie że jest ikoną Pogoni czy że zarabia sporo.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 21/07/2006 14:15
Boris tak świetny bramkarz, a jakoś ani d o reprezentacji swojego kraju się nie łapał, a nie przypomniam sobie, żeby dostawał masę propzycji. Został w Pogoni, ale wiadomo, że kontrakt który podpisał jest o wiele niższy, ale i tak wiadomo, że dla niego lepsze to niż II liga słowacka.
Czy Boris kiedy kolwiek identyfikował się z kibicami?
Radek i Peskovic stoja mniej więcej na równym poziomie piłkarskim, tylko Peskovic nie dość nie sprzedawał mecze, to jeszcze kapował swoich już ukaranych kumpli i tego nie można zapomnieć bo kilka razy wybronił karnego, pamiętacie jakie Boris miał powitanie na meczech, a teraz to co amnezja?, Majdan to prawdziwy portowiec, owszem miał kilka małych wpadek, ale to co zrobił dla Pogoni, i (co ważniesze) dla kibiców przewamia tylko na jego korzyść. Grał w Wiśle, ok taki zawód, Matlak też grał w Lechu, a mimo to zawsze Pogon była jego klubem.
Kuras też nie jest najlepszym trenerem, odniesliśmy z nim największy jak dotąd sukces i za to(, ale tez nie tylko) należy mu się szacunek, i nawet jak teraz będziemy przegrywać, to przecież nikt nie powie, że wolał panikowe remisy.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ojej przepraszam.Majdan ok wychwanek,Szczecinianin ale co...moim zdaniem Pesković jest lepszy.Majdan bronił duzo pod publikę.Prawda Radek to także dobry bramkarz ale też gwiazda medialna i showman.Taki Polski Beckham.Może stać Boris albo radek(osobiście wolę Borisa).majdan może mieć szczyt kariery za sobą ma 34 lata.niech inni mówią co chcą ale dla mnie 1 bramkarzem powiniem być Pesković.Szacunek dla Majdana ale może byc rezerwowym.Ale jak Radek będzie lepszy wygra uczcuwie rywalizjacę uzna to Długosz i Kuras prosze bradzo niech stoi ale nie że jest ikoną Pogoni czy że zarabia sporo.
Dobra. Niech dla Ciebie stoi Pesković, ja wole Majdana. Ale mam pytanko. Ciężko Ci pisać imiona i nazwiska z wielkiej litery? Aha, no i jakieś przecinki by sie przydały. Tak, wiem,że się czepiam.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 21/07/2006 15:17
Ludzie dajcie spokój!.W tej chwili mamy najbardziej wyrównaną dwójkę dobrych bramkarzy w Polsce.Gdyby tak było na innych pozycjach to pewnie mistrzostwo zdobyli by w cuglach.Rywalizacja o pierwszego może być bardzo zacięta.Jeśli jednak dla jakiego kolwiek klubu w dzisiejszych czasach tworzenie zespołu miało by się opierać o to czy ktoś jest czarny albo biały,jest z danego miasta czy nie czy też kibice go lubią lub nie, a nie za umiejętności jakie dany zawodnik posiada to naprawdę sens tworzenia takiej drużyny jest tylko na potrzeby rozgrywek amatorskich.
Dlatego bronić bramki powinien ten który jest obecnie w lepszej formie i tyczy się to każdej pozycji na boisku w duchu normalnej rywalizacji.
Jeśli Majdan okaże się słabszy i usiądzie na ławce to czy dla niektórych będzie to plama na honorze,czy przestanie być tzw."ikoną Pogoni"?
Ja stawiam na obnizke cen biletow na 1 mecz z Arka.Nic innego mi nie przychodzi do glowy.Na wzmocnienie skladu juz coraz mniej czasu wiec to chyba odpada
i co z tego ze był dobry jak zagrał tylko pare meczów i go zwolnili, jak by został dłuzej to i moze jakas niespodzianka by była a tak wiecej gadania było jaki to on nie jest zajebisty
Zagral kilka meczow i odniosl kontuzje.Naprawde przyjemnie sie patrzylo jak defensywny pomocnik rozgrywa pilke na poziomie jakiego jeszcze dlugo nie osiagnie zaden nasz rozgrywajacy.Wiekszosc Brazylijczykow sciagnieta przez ptaka to bylo nieporozumienie ale na takich jak Lilo , Amaral czy Edi milo jest patrzec.
Zajmij się sobą , moze też kiedys uda ci sie coś osiągnąć.
Mam nadzieje ze Majdan szybko sie wykuruje i wygryzie sprzedawczyka ze skladu.
Im wiecej polakow(szczegolnie wychowankow i ludzi ktorzy sa zwiazani z klubem przez cale zycie) tym lepiej!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.