Nowymi umowami związali się Jarosław Solarz (Heko Czermno), Arkadiusz Chrobot (Świt Nowy Dwór Mazowiecki), Bartosz Madeja (Resovia), Piotr Zygier (KS Częstochowa) oraz Marek Kowal (Pogoń Szczecin).
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 20/07/2006 20:13
strasznie mi szkoda Grzesia Matlaka dla mnie jest on jednym z symboli Pogoni! mimo, ze gral w lechu to pokazal ze serce ma szczecinskie !! chyba jako jedyny otwarcie mowil ze mu sie to nie podoba ( sytuacja z gutowem malym ) eh
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 20/07/2006 21:26
Specjalnie nie wymieniłem Drumlaka...
Można odejść zwyskując jeszcze większą sympatię u kibiców, a można odejść zyskując tylko nienawiść.
Nie zapomnę głupiego uśmieszku rozgrzewającego się Drumlaka, który zniknął dopiero w tedy gdy w jego kierunku poleciały butelki...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Dopięli swego. Wywalili tego, ktory miał smiałość przeciwstawić się tym pseudo-zasadom.
Ehhhh, nie mogę tego przełknąć. Nie wyobrażam sobie Pogoni bez Matlaka.
Tak waleczny i inteligentny piłkarz, wychowanek Pogoni i kończy karierę z powodu protestu przeciwko idiotycznym pomysłom zarządu Pogoni?
Cały czas liczę na to, że jednak wróci do Pogoni...
Specjalnie nie wymieniłem Drumlaka...
Można odejść zwyskując jeszcze większą sympatię u kibiców, a można odejść zyskując tylko nienawiść.
Nie zapomnę głupiego uśmieszku rozgrzewającego się Drumlaka, który zniknął dopiero w tedy gdy w jego kierunku poleciały butelki...
ze sobie przypomne ze swego czasu kupowalem klubowa koszulke i tak sie nawet zastanawialem czy nie kupic z 14 na plecach, teraz patrzac z perspektywy czasu to zrobilem jedyna sluszna rzecz kupujac z "Pogon Szczecin" na plecach co do Matlaka szkoda, juz nawet to ze to Polak ktory mial szanse na pierwszy sklad, ehhh szkoda gadac
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 21/07/2006 12:22
- Kontuzja sprawiła, że dopiero w poniedziałek przystąpię do normalnych treningów. Nie ma zatem raczej szans, abym zagrał w inauguracyjnym spotkaniu z ŁKS i pomógł Pogoni - powiedział bramkarz szczecińskiej drużyny Radosław Majdan.
- Nie mogę powiedzieć, żeby to była dla mnie komfortowa sytuacja - przyznaje Majdan. - Co prawda spełniło się moje marzenie, wracam do Pogoni, ale na razie nie będę mógł w niej grać.
Pierwszym bramkarzem Pogoni pozostanie więc Słowak Boris Peskovic. Po podpisaniu kontraktu z Majdanem miał odejść z klubu, ale wobec kontuzji Majdana został i to właśnie on rozpocznie pierwszy mecz w podstawowym składzie.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
I niech tak zostanie.Niech Boris będzie numerem 1.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.