Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 30/06/2006 17:58
Powrót do Szczecina to dla mnie wielka sprawa, mam nadzieję, że swoją postawą pomogę Pogoni w walce o jak najwyższe cele. Oczywiście nie zapominam o bardzo dobrej konkurencji w osobie Borysa, postaram się pokazać z jak najlepszej strony na obozach i wywalczyć pozycję pierwszego bramkarza w klubie. Jestem przekonany, że nie raz stworzymy z kibicami Pogoni wielkie widowisko piłkarskie. Jeśli chodzi o numer, z jakim będę reprezentował barwy klubowe, to może to być dla niektórych niespodzianka, a mianowicie 48. Wybrałem taka liczbę ze względu na założenie szczecińskiego klubu w 1948 roku. Pozdrawiam wszystkich sympatyków Pogoń i do zobaczenia na Twardowskiego. - poinformował Radek Majdan na swej stronie.
Ostatnio edytowany przez: BNY, 30 czerwca 2006, 18:35 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 30/06/2006 20:59
Tylko czekać jak okaze się że Peskowic zostaje sprzedany.Zatrudnienie Majdana raczej na to wskazuje bo pewnie nie będą mu musieli płacić tyle co Słowakowi a tego z zyskiem się pozbędą.Marketingowo ruch rewelacyjny.Sportowo na pewno nie bo bo Majdan nie jest raczej perspektywiczny.
Dla miłośników symboli to napewno decyzja pozytywna chodż z podtekstami(podlizanie się itp.)
Tylko czekać jak okaze się że Peskowic zostaje sprzedany.Zatrudnienie Majdana raczej na to wskazuje bo pewnie nie będą mu musieli płacić tyle co Słowakowi a tego z zyskiem się pozbędą.Marketingowo ruch rewelacyjny.Sportowo na pewno nie bo bo Majdan nie jest raczej perspektywiczny.
Dla miłośników symboli to napewno decyzja pozytywna chodż z podtekstami(podlizanie się itp.)
mozliwe ze decyzja z podtekstami jednak...
jakis czas temu( wcale nie tak dawno ) wielu skakaloby z radosci gdyby w Naszej Pogoni gral Radek Majdan , aby w pierwszym skladzie byli wychowankowie klubu , aby trenerem byl wielbiony w Szczecinie Mariusz Kuras. Mimo sporej liczby Brazylijczykow ciesze sie ze Pogoń posiada w swoim skladzie prawdziwe SYMBOLE tego Klubu ! a bez watpienia Majdan i Kuras sa to jedne z najwiekszych zywych symboli ! nie oceniam nowych brazylijskich kopaczy, licze tylko na to, ze powoli sytuacja w Nszym klubie wroci do normy... tylko co mamy rozumiem po przez okreslenie "norma" ?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 01/07/2006 12:13
``Rafał Grzelak podpisał roczny kontrakt na grę w Porto Boavista. Jak informuje Marek Łopiński Wiceprezes, Dyrektor MKS Pogoń kontrakt został zawarty na rok z opcją transferu definitywnego. W dniu jutrzejszym Rafał Grzelak wylatuje z Polski do Portugalii``
``Rafał Grzelak podpisał roczny kontrakt na grę w Porto Boavista. Jak informuje Marek Łopiński Wiceprezes, Dyrektor MKS Pogoń kontrakt został zawarty na rok z opcją transferu definitywnego. W dniu jutrzejszym Rafał Grzelak wylatuje z Polski do Portugalii``
Nie ogarniam juz.
Btw. Zauwazyliscie, ze oficjalka prezentuje jeszcze nizszy poziom niz wczesniej? A myslalem, ze nie mozna.
Z tego meczu będzie można obejrzeć filmik ze strzelonymi bramkami, oczywiście o ile takie będą.
Radosław Majdan podpisał z Pogonią Szczecin kontrakt
Dałbym sobie glowe sciac, ze te zdania "sklejaly" dzieci z przedszkola
Jak widać można. Mamy jedną z gorszych oficjalnych stron w Polsce. Strona powinna być wizytówką klubu, powinna zachęcać do szperania informacji. Jak patrzę na stronę Wisły to widać u nich profesjonalizm...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ja wczoraj na Pogodnie widziałem Olka Moskalewicza jak sobie biegał
czyli to byl on z pewnoscia. rowniez widzialem Moskalewicza w okolicach stadionu w dresowych spodenkach ale nie do konca wierzylem w swoj zmysl wzroku.
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
czyli to byl on z pewnoscia. rowniez widzialem Moskalewicza w okolicach stadionu w dresowych spodenkach ale nie do konca wierzylem w swoj zmysl wzroku.
Olo Moskalewicz mieszka na Pogodnie, niedaleko stadionu
Olo Moskalewicz mieszka na Pogodnie, niedaleko stadionu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.