po prostu "fakt" i wszystko jasne, ludzie kto to kupuje?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Mnie w tym skarbie z Przeglądu Sportowego najbardziej rozwala reklama białej gładzi gipsowej. Ciekawe kto to wymyślił, żeby do każdego worka dodawać wodę gratis
Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 14:49
Ja nie kupilem tego vademecum faktu bo po co wydawać kase na fakt? Transfery się jeszcze nie skończyły to czemu oni tak szybko to opublikowali?
Ja sobie zajrzałem na interie , na której pisało , że uaktualnili swój skarb kibica. I tak to wygląda : http://pilka.interia.pl/liga/1/skarb?kl=5 :/
I dowiedziałem się m.in. że znany Mauro da Silva i Bejnierowicz dalej są u nas , Batata jest na obronie , Milar i Kowal na pomocy , a w ataku jest Kaźmierczak . Po za tym jest wielu nie należących do pierwszego składu . Jedyni poprawni to bramkarze
"pozwoliłem sobie na chwilę słabości i zakupiłem skarb Kibica wydany przez waszą gazetę i tak szeroko reklamowany w mediach. Pragnę tylko stwierdzić, że taki błąd popełniłem po raz ostatni. To co w nim zamieściliście to po prostu kpina. Czuję się oszukany i drugi raz już nie wydam ani złotówki na podobny "produkt". Nieaktualne zdjęcia oraz zbeszczeszczony herb Pogoni Szczecin to po prostu przejaw totalnej ignorancji i braku szacunku dla czytelników i kibiców oraz lenistwa. Zamiast ściągnąć "logo" np. z internetu jakiś domorosły grafik z waszej gazety (zdaje się, że chyba po pijaku) stworzył po prostu coś niebywałego. I to coś niestety oglądają kibice w całym kraju. Po prostu wstyd !!! Ale czy takie uczucie jest wam wogóle znane?"
Ostatnio edytowany przez: firepit, 23 lipca 2005, 20:48 [1 raz(y)]
...w historii Pogoni mamy karty jasne i ciemne, ale to Klub z tradycją !!!
Proponuję wszystkie sugestie przesłać bezpośrednio do adresata i na przyszłość czynnie i skutecznie protestować gdy ktoś pozwala sobie na kpiny z naszego klubu. Poniżej zamieszczam swoje na prędce sklecone kilka słów, które im przesłałem na adres:
"pozwoliłem sobie na chwilę słabości i zakupiłem skarb Kibica wydany przez waszą gazetę i tak szeroko reklamowany w mediach. Pragnę tylko stwierdzić, że taki błąd popełniłem po raz ostatni. To co w nim zamieściliście to po prostu kpina. Czuję się oszukany i drugi raz już nie wydam ani złotówki na podobny "produkt". Nieaktualne zdjęcia oraz zbeszczeszczony herb Pogoni Szczecin to po prostu przejaw totalnej ignorancji i braku szacunku dla czytelników i kibiców oraz lenistwa. Zamiast ściągnąć "logo" np. z internetu jakiś domorosły grafik z waszej gazety (zdaje się, że chyba po pijaku) stworzył po prostu coś niebywałego. I to coś niestety oglądają kibice w całym kraju. Po prostu wstyd !!! Ale czy takie uczucie jest wam wogóle znane?"
Brawo, ale jeśliby zarząd Pogoni byłby na tyle związany emocjonalnie co my z Naszą drużyna, to oni powinni coś takiego napisać.
A Baranowski czeka na szefa .
Jak powie,to napisze a tak to dupa lepiej sie nie wychylac.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
czytaliscie moze na www.pogononline.pl co odwalili te buraki z FAKT'u.
maja racje ze za duzo tych obcokrajowców, ale mnie nie odpowiada sposób w jaki to napisali.. wypowiedzi których użyli pochodza z urywków wywiadów...
teraz sobie przypominam czemu tak niecierpie tego szmatławca....
ciekaw jestem jaka jest wasza opinia odnosnie tego artykulu........
Urywki wywiadow, zdania wyrwane z kontekstu oto cala polityka Faktu. Pisza trzy po trzy a ludzie to niestety kupuja. Niedawno widzialem taki wielki naglowek na pol strony, krwistymi literami napisane "Groza NAM" po tym jak terrorysci pogrozili atakami na europe. Nie wazne ze nie wymienili Polski, nie wazne ze nikt nie bedzie atakowal Warszawy bo nikt nawet nie wie gdzie to jest ale najwazniejsze zeby zasiac panike i przyciagnac krzykliwym nagowkiem. To samo jest z tym artykulem - stawiaja "modna" teze ze to w Pogoni graja same gamonie i udowadniaja ja wszystkimi mozliwymi zagraniami. Ale juz o Peskoviciu, Julcilmarze czy Edim nie wspomnieli bo przeciez oni do tezy o gaminiach nie pasuja... Nie twierdze ze wszystkie transfery sa ok. ale dziennikarz z definicji powinien byc obiektywny i pisac o wszystkich a nie tylko o tych ktore pasuja mu do artykulu.
ps. BRAWO REDAKCJA za riposte pod atukulem!
Ostatnio edytowany przez: muniek, 24 lipca 2005, 11:44 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852477 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.