Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Vademecum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 10:56
w Przegladzie sie rabneli o 10 metrow w szerokosci naszego boiska;)

100% PD
Pir@t
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Vademecum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 18:54
Wasyl89 popraw te błędy w temacie bo to aż razi w oczy;P szczególnie "kibibca" i "ze Szczecin" ;P

Jak by nie było jest bardzo miło:]
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 22/07/2005 19:59

wasyl89 napisał:  
Pisze do was z wielka proźba żebyście zajeli jakieś stanowisko co do gazety "FAKT", która wydała vademecum kibica. Jak otworzyłem te gazet myślałem, że zaraz coś rozwale. Gazeta jak każda ma jakies wady. Ale to co tam zobaczyłem to była chyba jakaś kpina z całego Szczecina. Na zdjeciu drużyny Pogoni znajdowały sie osoby które już od ponad roku nieznajduja sie w morskim klubie np. Bogusław Wyparło, Olgierd Moskalewicz, Krzysztof Pilarz i wiele innych. Składy sa niby aktualne, ale skad oni wzieli to zdjecie ?? Jak tak można !!!! Jesteśmy w pierwszej lidze i oni myśla ze kibice sa idiotami, że nierozróznia zawodników. To zdjecie to jaks wielka pomyłka i kpina!!!!!!!!!!!! Zobaczyłem tego szmatławca w empiku i nigdy bym go nie kupił !!!!!!!!!!! Chwała Przegladowi i Piłce Nożnej :)

po prostu "fakt" i wszystko jasne, ludzie kto to kupuje??????????

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 22/07/2005 20:58

trib napisał:  

Mnie w tym skarbie z Przeglądu Sportowego najbardziej rozwala reklama białej gładzi gipsowej. Ciekawe kto to wymyślił, żeby do każdego worka dodawać wodę gratis??? :)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 22/07/2005 22:11
a ja bym z checia dojebal pare ostrzezen za błedy ortograficzne... trudno sklecic poprawnie 3 zdania?

POGOŃ SZCZECIN!
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 22/07/2005 22:31
Ktoś tu pisał że pracuje w kiosku lub czymś podobny... mam pyatnie czy wiadomo kiedy piłka nozna wyda swój skarb kibica... bo chciał bym mieć taki ale z pełnymi składami a nie z 70%.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Radoslavik77
Kibic
Na forum od 7505 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 22/07/2005 23:07
Ja kupuje Fakt i jestem z tego dumny!!!! Nawet zeta nie żałuję bo ta gazeta jest tak śmieszna, że nie moge wyrobić jak ją czytam.... Jak ktoś chce się pobrechtać z betonów i z tego jacy ludzie są głupi to jest to gazeta dla niego idealna.....

www.iskierka.info
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 22/07/2005 23:08

rico napisał:  
Ktoś tu pisał że pracuje w kiosku lub czymś podobny... mam pyatnie czy wiadomo kiedy piłka nozna wyda swój skarb kibica... bo chciał bym mieć taki ale z pełnymi składami a nie z 70%.

PN wydała już skarb kibica ale niewiem czemu 1-szą lige zrobili gorszą niż 2-ógą :D

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Pit.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 10:20

trib napisał:  

i w rubryce "prezes zarządu" zamiast Krzysztof Waszak walneli Krzysztof Ptak :D;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
katharsis
Kibic
Na forum od 8002 dni

**

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 10:44
moze Ptak go juz zaadoptowal tylko my o tym nie wiemy :p

a propo zdjecia - klub jeszcze do dzis nie pozwolil dziennikarzom na zrobienie zdjec druzyny....

ligowiec.net team
ace
Kibic
Na forum od 7532 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 10:44

PiteRski napisał:  

trib napisał:  

i w rubryce "prezes zarządu" zamiast Krzysztof Waszak walneli Krzysztof Ptak :D;)

A Piłka Nozna dała w tej samej rubryce Dawida Ptaka :/

katharsis
Kibic
Na forum od 8002 dni

**

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 12:49
do tych kombinacji alpejskich brakuje tylko Dawida Waszaka :D

ligowiec.net team
Nwankwo
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 14:49
Ja nie kupilem tego vademecum faktu bo po co wydawać kase na fakt? Transfery się jeszcze nie skończyły to czemu oni tak szybko to opublikowali?
Ja sobie zajrzałem na interie , na której pisało , że uaktualnili swój skarb kibica. I tak to wygląda : http://pilka.interia.pl/liga/1/skarb?kl=5 :/
I dowiedziałem się m.in. że znany Mauro da Silva i Bejnierowicz dalej są u nas :), Batata jest na obronie , Milar i Kowal na pomocy , a w ataku jest Kaźmierczak . Po za tym jest wielu nie należących do pierwszego składu . Jedyni poprawni to bramkarze :)

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 16:46
......

[MODERATOR: na chusteczke wklejasz newsa ze strony głównej nawet go nie komentujac!!

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
firepit
Kibic
Na forum od 7834 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 20:43
Proponuję wszystkie sugestie przesłać bezpośrednio do adresata i na przyszłość czynnie i skutecznie protestować gdy ktoś pozwala sobie na kpiny z naszego klubu. Poniżej zamieszczam swoje na prędce sklecone kilka słów, które im przesłałem na adres:

[email protected]

"pozwoliłem sobie na chwilę słabości i zakupiłem skarb Kibica wydany przez waszą gazetę i tak szeroko reklamowany w mediach. Pragnę tylko stwierdzić, że taki błąd popełniłem po raz ostatni. To co w nim zamieściliście to po prostu kpina. Czuję się oszukany i drugi raz już nie wydam ani złotówki na podobny "produkt". Nieaktualne zdjęcia oraz zbeszczeszczony herb Pogoni Szczecin to po prostu przejaw totalnej ignorancji i braku szacunku dla czytelników i kibiców oraz lenistwa. Zamiast ściągnąć "logo" np. z internetu jakiś domorosły grafik z waszej gazety (zdaje się, że chyba po pijaku) stworzył po prostu coś niebywałego. I to coś niestety oglądają kibice w całym kraju. Po prostu wstyd !!! Ale czy takie uczucie jest wam wogóle znane?"

Ostatnio edytowany przez: firepit, 23 lipca 2005, 20:48 [1 raz(y)]

...w historii Pogoni mamy karty jasne i ciemne, ale to Klub z tradycją !!!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 23/07/2005 21:25

firepit napisał:  
Proponuję wszystkie sugestie przesłać bezpośrednio do adresata i na przyszłość czynnie i skutecznie protestować gdy ktoś pozwala sobie na kpiny z naszego klubu. Poniżej zamieszczam swoje na prędce sklecone kilka słów, które im przesłałem na adres:

[email protected]

"pozwoliłem sobie na chwilę słabości i zakupiłem skarb Kibica wydany przez waszą gazetę i tak szeroko reklamowany w mediach. Pragnę tylko stwierdzić, że taki błąd popełniłem po raz ostatni. To co w nim zamieściliście to po prostu kpina. Czuję się oszukany i drugi raz już nie wydam ani złotówki na podobny "produkt". Nieaktualne zdjęcia oraz zbeszczeszczony herb Pogoni Szczecin to po prostu przejaw totalnej ignorancji i braku szacunku dla czytelników i kibiców oraz lenistwa. Zamiast ściągnąć "logo" np. z internetu jakiś domorosły grafik z waszej gazety (zdaje się, że chyba po pijaku) stworzył po prostu coś niebywałego. I to coś niestety oglądają kibice w całym kraju. Po prostu wstyd !!! Ale czy takie uczucie jest wam wogóle znane?"

Brawo, ale jeśliby zarząd Pogoni byłby na tyle związany emocjonalnie co my z Naszą drużyna, to oni powinni coś takiego napisać.
A Baranowski czeka na szefa .
Jak powie,to napisze a tak to dupa lepiej sie nie wychylac.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 24/07/2005 11:14
czytaliscie moze na www.pogononline.pl co odwalili te buraki z FAKT'u.
maja racje ze za duzo tych obcokrajowców, ale mnie nie odpowiada sposób w jaki to napisali.. wypowiedzi których użyli pochodza z urywków wywiadów...

teraz sobie przypominam czemu tak niecierpie tego szmatławca....

ciekaw jestem jaka jest wasza opinia odnosnie tego artykulu........

Obrazek jpg wstawiony na forum
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 24/07/2005 11:27

Mick napisał:  
czytaliscie moze na www.pogononline.pl co odwalili te buraki z FAKT'u.
maja racje ze za duzo tych obcokrajowców, ale mnie nie odpowiada sposób w jaki to napisali.. wypowiedzi których użyli pochodza z urywków wywiadów...

teraz sobie przypominam czemu tak niecierpie tego szmatławca....

ciekaw jestem jaka jest wasza opinia odnosnie tego artykulu........

Urywki wywiadow, zdania wyrwane z kontekstu oto cala polityka Faktu. Pisza trzy po trzy a ludzie to niestety kupuja. Niedawno widzialem taki wielki naglowek na pol strony, krwistymi literami napisane "Groza NAM" po tym jak terrorysci pogrozili atakami na europe. Nie wazne ze nie wymienili Polski, nie wazne ze nikt nie bedzie atakowal Warszawy bo nikt nawet nie wie gdzie to jest ale najwazniejsze zeby zasiac panike i przyciagnac krzykliwym nagowkiem. To samo jest z tym artykulem - stawiaja "modna" teze ze to w Pogoni graja same gamonie i udowadniaja ja wszystkimi mozliwymi zagraniami. Ale juz o Peskoviciu, Julcilmarze czy Edim nie wspomnieli bo przeciez oni do tezy o gaminiach nie pasuja... Nie twierdze ze wszystkie transfery sa ok. ale dziennikarz z definicji powinien byc obiektywny i pisac o wszystkich a nie tylko o tych ktore pasuja mu do artykulu.

ps. BRAWO REDAKCJA za riposte pod atukulem!

Ostatnio edytowany przez: muniek, 24 lipca 2005, 11:44 [2 raz(y)]

Kto nie pije ten donosi....
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 24/07/2005 12:53
FAKT CO?! TY K...O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAKT CO?!KŁAMCO!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAKT CO?!BEZNADZIEJO!!!!!!!!!!!!!!

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 24/07/2005 12:57

muniek napisał:  
Ale juz o Peskoviciu, Julcilmarze czy Edim nie wspomnieli bo przeciez oni do tezy o gaminiach nie pasuja...

A może nie wszyscy byli w ich vademecum ?? ;)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768852477 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005