z kad to info?to niejest przypadkiem prawy pomocnik (rocznik 86) z kadry ?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
nie wiem na jakiej pozycji wiem ze nazywa sie chyba Mielniczek i gral w reprezentacj wojewodztwa a info jest z bardzo pewnego zrodla poniewaz ja tam mieszkam a nauczyciel W-F jest chyba nadal ich trenerem
Ostatnio edytowany przez: Zieny, 7 stycznia 2005, 13:45 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 06/01/2005 23:40
PREZES PTAK CIĄGLE W BRAZYLI SIĘ BAWI CZY KTOŚ WIE KIEDY TEN ***** WRÓCI CO TO ZA PREZES CO W********* NA TAK DŁUGO Z KRAJU I TO W CHWILI KIEDY TRZEBA ZAŁATWIAĆ WAŻNE RZECZY TU DO AMERYKI TRZEBA BYŁO WYSŁAĆ TRENERA A NIE TEGO NIEUKA A TU PANIK P******* ŻE MA PRZYJECHAĆ JAKIS DEFENSOR Z LIGI POLSKIEJ ALE BEZ PREZESA I TAK NIC NIE ZAŁATWIĄ
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 11/01/2005 18:29
Antoni Ptak jest zdecydowany kupić klasowego napastnika i przygotował się na spory wydatek.
- Musimy mieć pewność, że taki zawodnik nas nie zawiedzie. Liczymy się z poważnym wydatkiem, ale jeśli myślimy o odegraniu poważnej roli w lidze, to nie możemy oszczędzać - stwierdził właściciel klubu
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Antoni Ptak jest zdecydowany kupić klasowego napastnika i przygotował się na spory wydatek.
- Musimy mieć pewność, że taki zawodnik nas nie zawiedzie. Liczymy się z poważnym wydatkiem, ale jeśli myślimy o odegraniu poważnej roli w lidze, to nie możemy oszczędzać - stwierdził właściciel klubu
Jak nie możemy oszczędzać to dlaczego Olo ma niby za wysoki kontrakt i Pogoni nie stać na niego?
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Jak nie możemy oszczędzać to dlaczego Olo ma niby za wysoki kontrakt i Pogoni nie stać na niego?
Może dlatego, że Olo (już) nie jest klasowym i niezawodnym napastnikiem?
Poprostu Olo nie miał kontraktu adekwatnego do swoich umiejętności ...
Swoją drogą Pogoni przydałby sie klasowy napastnik bo nasza linia ataku ze starym Bugajem i Milarem (który pewno odejdzie po sezonie) nie prezentuje sie zbyt okazale...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Zawsze można renegocjować kontrakt chyba Moim zdaniem Olo to nadal klasowy napastnik chociarz teraz nie jest w za wysokiej formie... Pozdrawiam
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Olo nie jest rasowym napastnikiem, nie zdobywa też wielu bramek a o te własnie chodzi prezesom. Nie zauważyli jednak, że to on wkłada najwięcej serca w gre z całej drużyny i bardzo zależy mu na tym aby grać dla szczecińskich kibiców co widać było w słowach: "...Mamy 2005, a zatem nie jestem zdyskwalifikowany. Mam zamiar normalnie trenować z zespołem..." oraz "...Każdy ma prawo do pomyłki. Mam nadzieję, że teraz w Pogoni zostanie to zrozumiane, a ja ponownie będę przyjęty do pierwszej drużyny. Zależy mi na grze w tym zespole..." Na nic jednak starania Ola, gdyż zarząd jest niewzruszony. tak więc w Pogoni w miejsce prawdziwych Pogońiarzy można spodziewać sie...kolejnych urugwajczyków
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 11/01/2005 23:03
Pan Dawid Ptak znowu przywiezie amatorow z Brazyli za darmo i do tego nie umiejących grac.Z calym szacunkiem : Pan chyba jeszcze tego nie rozumie.Oprocz Bataty,ktory jako jeden z nielicznych Brazylijczykow gra w naszej lidze,to wiecej nie ma kompletnie nikogo.No,jeszcze Julcimar jest nienajgorszy,ale cala reszta tj.Mauro,Rodrigo,a ze starszych Hamlet,Darington itp nigdzie juz nie graja.Moze ktorys skonczyl w 3,4 lidze i to wszystko.Pan sciaga takich podworkowców.Takich to kazdy moze sobie wziasc z podworkowego albo osiedlowego boiska.Ten klub oprocz kibicow i stadionu nie ma juz nic wspolnego z nie istniejącą juz prawdziwą Szczecinską Pogonią...
No,jeszcze Julcimar jest nienajgorszy,ale cala reszta tj.Mauro,Rodrigo,a ze starszych Hamlet,Darington itp nigdzie juz nie graja.Moze ktorys skonczyl w 3,4 lidze i to wszystko.
To nie do końca prawda Hamlet i Darlington to Nigeryjczycy - to po pierwsze. Po drugie zaś, Darlington zrobił dużą karierę w 2. Bundeslidze, a dalszy rozwój zahamowała ciężka kontuzja. Wspomniałbym jeszcze o Rodrigo Carbone.
Zawsze można renegocjować kontrakt chyba Moim zdaniem Olo to nadal klasowy napastnik chociarz teraz nie jest w za wysokiej formie... Pozdrawiam
Co do renegocjacji - tak naprawdę to trudno powiedzieć, czy Ptak przedstawił Olgierdowi jakąkolwiek propozycję. Olo mówi że nie dostał propozycji i deklaruje chęć obniżenia kontraktu, Ptak mówi całkiem co innego. No i kto mówi prawdę? Większość z Was pewnie jest przekonana, że Olo - ja jednak nie jestem.
Jedyną drogą wyjaśnienia sprawy byłaby chyba "publiczna oferta" nowego kontraktu dla Moskalewicza (podstawowe informacje - wysokość obecnego i poprzedniego uposażenia, bonusy, warunki rozwiązania umowy - wylądowałyby w prasie lub na stronie oficjalnej). To chyba jednak nie będzie możliwe, nie tylko z uwagi na fakt zaostrzenia się konfliktu, również ze względów formalnych.
Co do renegocjacji - tak naprawdę to trudno powiedzieć, czy Ptak przedstawił Olgierdowi jakąkolwiek propozycję. Olo mówi że nie dostał propozycji i deklaruje chęć obniżenia kontraktu, Ptak mówi całkiem co innego. No i kto mówi prawdę? Większość z Was pewnie jest przekonana, że Olo - ja jednak nie jestem.
Jedyną drogą wyjaśnienia sprawy byłaby chyba "publiczna oferta" nowego kontraktu dla Moskalewicza (podstawowe informacje - wysokość obecnego i poprzedniego uposażenia, bonusy, warunki rozwiązania umowy - wylądowałyby w prasie lub na stronie oficjalnej). To chyba jednak nie będzie możliwe, nie tylko z uwagi na fakt zaostrzenia się konfliktu, również ze względów formalnych.
Również pozdrawiam...
Mi się wydaję, że Moskalewicz nie miał by wielkiego zysku jakby kłamał mówiąc, że nikt z nim o renegocjacji kontraktu nie rozmawiał. W sumie to taka "publiczna oferta" nie byłaby zła tylko moim zdaniem niestety coś takiego nie ma szansy powodzenia.
Mi się wydaję, że Moskalewicz nie miał by wielkiego zysku jakby kłamał mówiąc, że nikt z nim o renegocjacji kontraktu nie rozmawiał.
Ptak też raczej nie miałby wielkiego zysku, gdyby w tej sprawie kłamał. Dlatego właśnie ta sprawa nie jest dla mnie taka jasna i klarowna - ja nie wiem komu wierzyć, nie widzę powodu by automatycznie (a wydaje mi się, że większość tak robi) wierzyć piłkarzowi tylko dlatego, że nazywa się Moskalewicz i zasłużył się dla tego klubu.
Mi się wydaję, że Moskalewicz nie miał by wielkiego zysku jakby kłamał mówiąc, że nikt z nim o renegocjacji kontraktu nie rozmawiał.
Ptak też raczej nie miałby wielkiego zysku, gdyby w tej sprawie kłamał. Dlatego właśnie ta sprawa nie jest dla mnie taka jasna i klarowna - ja nie wiem komu wierzyć, nie widzę powodu by automatycznie (a wydaje mi się, że większość tak robi) wierzyć piłkarzowi tylko dlatego, że nazywa się Moskalewicz i zasłużył się dla tego klubu.
Moim zdaniem Ptak kłamiąc próbuje zaskarbić sobie sympatie kibiców. Chce wyjść na tego dobrego w tym konflikcie... Chociarz w sumie to muszę się z Tobą zgodzić w kwestii, że ta sprawa nie jest jasna i klarowna, co nie zmienia faktu, że bardziej wierzę Moskalewiczowi.
Moim zdaniem Ptak kłamiąc próbuje zaskarbić sobie sympatie kibiców. Chce wyjść na tego dobrego w tym konflikcie... Chociarz w sumie to muszę się z Tobą zgodzić w kwestii, że ta sprawa nie jest jasna i klarowna, co nie zmienia faktu, że bardziej wierzę Moskalewiczowi.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 12/01/2005 19:02Marcin Kuś wolnym zawodnikiem
Najwyższa Komisja Odwoławcza po rozpoznaniu odwołania Polonii Warszawa od decyzji Wydziału Gier PZPN z 30 listopada 2004 roku w sprawie Macina Kusia postanowiła zmienić to orzeczenie i rozwiązać kontrakt zawodnika z warszawskim klubem z przyczyn leżących po stronie zawodnika.
- Jeżeli chodzi o status zawodnika to nic tak naprawdę to orzeczenie nie zmienia. Inna jest jedynie podstawa prawna, która była przyczyną rozwiązania kontraktu z Polonią. Orzeczenie jest prawomocne. Marcin Kuś jest wolnym piłkarzem i może podpisać kontrakt z nowym klubem – wyjaśnił rzecznik PZPN Michał Kocięba.
źródło: PZPN
za 90minut.pl
no to do dzieła - chyba , że nie pasuje do koncepcji trenera? pfuuu właściciela
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.